Ugrás a tartalomra
x

DARREN HAYES SCOTT EVANSSZEL SZEREPEL A LET'S TRY BEING IN LOVE VIDEÓJÁBAN.

A Savage Garden egykori frontembere 10 év után adott ki új kislemezt.A videóklippben a saját szexualitását helyezi előtérbe, Scott Evans (nyíltan meleg) színésszel forgatott.

Az Andrew Putschoegl által rendezett klipp egy Hayes által alakított énekes karakterét mutatja be, aki titkos kapcsolatba keveredik egy férfival, akit Evans (az Amerika kapitány, Chris Evans  sztárjának) alakít. 

Hayes először tért vissza a zenéhez a 2011-es Secret Codes And Battleships album óta , és az ausztrál listavezetők szerint a szám "egy tükörként szolgál az életről, a szerelemről, a megbánásról és a felismerésről".

"Meg akartam mutatni, hogy  büszke vagyok a melegre"

Hayes, aki 1994 és 2000 között Colby Taylor sminkes házastársa volt, elmondja, hogy a Let's Try Being In Love című videót saját szexualitásával vívott küzdelme ihlette.

"A videoklipben visszatekintek életem első időszakára, amikor feleségül vettem egy nőt. Rájövök, hogy ahhoz, hogy szabad legyek, el kell pusztítanom valami szépet és ártatlant." – árulja el.

"Meg akartam mutatni, hogy büszkék lehetünk a melegekre. Van benne egy nagyon szenvedélyes táncos jelenet, általában így érzek a zenével kapcsolatban. És ez egy rendkívül éles kontraszt azzal,amit 10 évvel ezelőtt éreztem."

A Savage Garden tagjaként a 49 éves Hayes a '90-es évek végén uralta a rádiót és a slágerlistákot olyan slágerekkel, mint az „I Want You”, a „To The Moon and Back” és a „Truly, Madly, Deeply”.

"Hiába én voltam a leghíresebb, nagyon szomorú voltam"

Miután a 2000-es évek elején előbújt barátainak és kollégáinak, Hayes szólókarrierbe kezdett, 2002-ben jelent meg a "Spin" című debütáló albuma. Később, 2006-ban jelent meg a nyilvánosság előtt is melegként, egy nappal azelőtt, hogy megismerkedett Richard Cullen brit rendezővel és forgatókönyvíróval. 

„Majdnem 17 éve vagyok házas Richarddal, most a helyemen vagyok.” – mondja Hayes. "De ugyanakkor az életem közepén szomorkodom amiatt, hogy soha nem élhettem meg, hogy ki is voltam valójában életem azon időszakában, amikor a leghíresebb voltam."

Hozzáteszi: "Nézem ezt a világot, amelyben most élünk, ahol valaki, mint például Lil Nas X, nyíltan vállalhatja valódi önmagát, tele büszkeséggel.Szomorú vagyok,hogy nekem nem adatott meg ez az élmény.

A Let's Try Being in Love megjelenésével egy időben érkezik a hír, hogy Hayes lesz a 2022-es Sydney Meleg és Leszbikus Mardi Gras Parade főszereplője március 5-én, szombaton.

 

 

www.attitude.co

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux