Ugrás a tartalomra
x

Szivárványsztárok: Troye Sivan

Szivárványsztárok c. sorozatunkban olyan ismert emberekről olvashattok, akik felvállalták másságukat. Vannak olyanok, akiket a mozivászonról ismerhetünk, másokat a kis képernyőről. Vannak, akik a zene révén váltak ismertté, vagy éppen sportteljesítményeiknek köszönve. A közös bennük az, hogy saját nemükhöz vonzódnak, s ezt nem is titkolják. A Szivárványsztárok a nagy sikerű „A mozi meleg csillagai” folytatása.

Troye Sivan Mellet (Johannesburg, 1995. június 5.-) Dél-afrikai születésű, ausztrál énekes, youtuber és színész. Youtuberként lett ismert, 4 millió feliratkozója is volt, majd utána kezdett énekesi babérokra törni.

Troye középső neve „Sivan”, ebből adódik művészneve is. Nyíltan meleg, 2013-ban egy Youtube videóban coming out-olt, három évvel azután hogy a szüleinek elmondta.
 

Troye Sivan

Egy korábbi interjújában beszélt arról, hogy milyen nehéz volt számára elfogadni másságát. „Coming out-olni melegként egy dolog. És azután felvállalni magad olyan személyként, amilyen akarsz lenni, egy teljesen különálló út. Életem első 15 évében nem akartam meleg lenni, rettegtem tőle. Még mindig ott van bennem ez az érzés, próbálok dolgozni rajta. Élvezem ezt a folyamatot, feszegetni a határaim, rájönni -  ez tényleg én vagyok? Vagy mégsem? Nincsenek szabályok.”

Első albuma Blue Neighborhood címmel jelen meg 2015-ben, amelyen 3 dalának (Wild, Fools, Talk me down) videoklipjeiben egy történetet jelenít meg Blue Neighborhood Trilogy elnevezéssel.
 

 

 

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux