Ugrás a tartalomra
x

Kedves Látogató!

 

Ha elégedett vagy a tőlünk kapott tartalmakkal, és úgy érzed, hogy szívesen támogatnád a munkákat, azt megteheted pénzbeli adományoddal. A beérkezett összegeket oldalunk fenntartására, bővítésére, jobbá tételére fordítjuk. Az adományokat anonimként kezeljük, semmilyen adatot nem tárolunk, és nem kezelünk az adományozókról.

 

Az adakozásra többféle rendszert is használhatsz:

 

PayPal

BAT Token (Brave böngészővel)

Kriptovalutákkal: Bitcoint vagy Litecoint küldhetsz nekünk

 

PayPal

A PayPal nem más, mint egy meglévő banki infrastruktúrára épülő internetes fizetési rendszer, ami lehetővé teszi az egyszerű és biztonságos pénzfogadást, valamint a felhasználóknak az egyszerű fizetést. 
A PayPal rendszeren a Gay.hu (Melegfilmfelirat.hu) paypal fiókját használjuk, így az összeg ténylegesen hozzánk jut el. Ha nincs PayPal fiókod, itt lehetőséged van bankkártyás fizetésre is. Kártyás fizetésnél kötelező lesz cím adatok megadása, de természetesen nem szükséges valós adatokat beírni.

Az adományozást az alábbi gombra kattintva, vagy a QR kód segítségével tudod indítani:

PayPal-logo

BAT Token (Brave böngésző)

A Brave böngésző és a Bat Token egy új kezdeményezés a webes tartalomszolgáltatók támogatására, reklámok nélkül, közvetlen és teljesen névtelen adakozással. A BAT Token (Basic Attention Token) egy kriptovaluta, mellyel az olvasók támogathatják az ezt fogadni kész weboldalakat. A Brave böngésző beépített reklám blokkolóval és követés védelemmel védi a felhasználó személyes adatait, egyúttal beépített BAT Token pénztárcát is tartalmaz, mellyel néhány kattintás az egyszeri vagy rendszeres támogatás beállítása.

Ha a következő hivatkozással töltöd le és veszed használatba a Brave böngészőt, azzal máris támogatod a gay.hu-t!
 

https://brave.com/gay813 

Köszönjük!

 

Kriptovaluták

Egyéb kriptovaluta adományokat is elfogadunk a következő címeken:
 

₿ - bitcoin: 31iE6zbNNw9h1KQLZ4pjLX6xwDN6YecS5s

Ł - litecoin: MUCa8eYXtezSaMz8U1aH3qj82e5hhWHKp1

A bitcoinról itt olvashatsz bővebben: https://tisztabit.hu/

 

 

Adományaitokat ezúton is nagyon köszönjük!

 

Üdv:

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux