Ugrás a tartalomra
x
""

A magát büszkén felvállaló rapper új klipjében a sikamlós gépolaj valóságát hozza el

Van abban valami vérpezsdítően romantikus, ha a legszexisebb meleg rapper szerelmi vallomást intéz felénk. Habár mostanában leginkább önmagát szereti.

Igen, jól olvastátok, hisz Cazwell "I Love You" című dala szerelmes levél Cazwell-hez. "Saját magunk szeretete a legfontosabb fajta szeretet, és mindig ez áll a legelső helyen" - indokol. „Az idei évemet arra tettem fel, hogy nem lesz pasim, így elsősorban magamra: a testemre és a lelkemre fókuszálhatok.” Értjük. Szóval, egy évünk van arra, hogy kieszközöljük, hogyan legyünk élete részei.

Ebben az új klipben Cazwell Danny Zuko-ként tűnik fel a fütyülő fütykösök, vagyis, a T-Birds pasijainak bűvkörében – egy autószerelő műhelyben. „Mint minden kölyök a '80-as években, én is vagy 100-szor megnéztem a Grease-t.”

Maga a dal kissé banális, ugyanakkor megkapó és vicces. A srácokon kívül Bridget Barkan (azelőtt a Scissor Sisters vokalistája) színesíti, aki a Rose Royce klasszikusból kölcsönzött „Ooh, Boy, I Love You So...” melódiával tűnik fel. De egyébként ezen a szerzeményén is együtt dolgozott Chris Bracco-val – közösen vitték sikerre az „Ice Cream Truck”-ot és a „Loose Wrists”-t is.

„Korábban sosem írtam szerelmes nótát, és sosem mutattam meg sebezhető oldalam – ezt őszintén mondom. Tudom, a dal nem egy tipikus Céline Dion-típusú szerelmet tár elénk, de én csak így tudom csinálni és elképzelni."

A magát büszkén felvállaló és más művészeket is erre buzdító Cazwell karrierjét New York undergroundjában indította – olyan szerzeményekkel, mint az „I Seen Beyoncé At Burger King”, „¡Spicy!”, „Cakes”, „Rice & Beans”.

Az „I Love You”-t megtalálhatod iTunes-on és Spotifyon.

Ha magára az rapperre vagy kíváncsi, látogass el weboldalára.

Cikk és borítófotó: Outbuzz

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux