Ugrás a tartalomra
x

Szivárványsztárok: Lance Bass

Szivárványsztárok c. sorozatunkban olyan ismert emberekről olvashattok, akik felvállalták másságukat. Vannak olyanok, akiket a mozivászonról ismerhetünk, másokat a kis képernyőről. Vannak, akik a zene révén váltak ismertté, vagy éppen sportteljesítményeiknek köszönve. A közös bennük az, hogy saját nemükhöz vonzódnak, s ezt nem is titkolják. A Szivárványsztárok a nagy sikerű „A mozi meleg csillagai” folytatása.

lb

James Lance Bass (1979. május 4. ) amerikai pop énekes, táncos, színész, film- és televíziós producer, író. Ismertségre az ’N Sync amerikai fiúcsapat tagjaként tett szert.

Lance Bass a Mississippi állambeli Laurelben született, de nővérével a Mississippi állambeli Ellisville-ben nőtt fel. Családja kifejezetten vallásos és konzervatív volt. 11 éves korában apját áthelyezték egy új munkahelyre, így a család az ugyancsak Mississippi állambeli Clintonba költözött. Bass a helyi baptista templomi kórusban kezdett énekelni, majd a Mississippi Show Stoppers és az Attaché Show Choir kórusokhoz csatlakozott, utóbbi korábban egy országos show kórus bajnokságot is megnyert. Énekelt a hét férfiénekesből álló Seven Card Stud kórusban is. 1995-ben lett a ’N Sync tagja.

lb

Férjével, Michael Turchin festővel és színésszel

AZ ELŐBÚJÁS

Bass 1999 és 2000 között A kis gézengúz című sorozatban játszó Danielle Fishel színésznővel járt. 2006-ban az Amazing Race győztesével, Reichen Lehmkuhllal kezdett randizni, ami a bulvársajtó figyelmét is felkeltette, Bass ezért úgy döntött előbújik. Az előbújásra a People magazin 2006. augusztus 7-i számának borítóján került sor.

lb

Ezt megelőzően azonban Lance Britney Spearsnek beszélt először melegségéről. "Rosszul éreztem magam miatta. Tudtam, hogy egy csomó szar dolog előtt állok, de úgy éreztem, hogy muszáj elmondanom valakinek. Úgyhogy leültettem az ágyamra és azt mondtam: "Meleg vagyok"." - részletezte a Britney Spearsnek tett vallomást Bass a GQ magazinnak.

lb

Bass 2011 januárjában kezdett járni Michael Turchin festővel és színésszel. 2013-ban jegyezték el egymást. Az örömhírt az Instagramon oszotta meg rajongóival a sztárpár. „Igent mondott. Szeretem ezt a férfit!" – írta közös fotójuk alá Bass, melyen párja már a jegygyűrűvel az ujján látható. „Én vagyok a legboldogabb srác a világon" – kommentálta a hírt a színész és modell Michael Turchin. A hagyománytisztelő énekes az eljegyzés előtt még a kedvese szüleit is megkérte, hogy adják áldásukat a frigyre. Michael Turchin boldogan mutatta Lance Basstól kapott eljegyzési gyűrűjét.

lb

Az eljegyzés

2014. december 20-án házasodtak össze a Los Angeles-i Park Plaza Hotelben. Bass és Turchin az első azonos nemű pár volt, akiknek házasságát a televízió is közvetítette.

Később arról írt a nemzetközi bulvársajtó, hogy gyermeket szeretne a pár. Lance Bass elárulta, nagyon készülnek a gyermekvállalásra férjével. Megtalálták az ideális béranyát a gyermekvállaláshoz, már csak megfelelő petesejtre lenne szükségük, amit az interneten keresnek.

– Nagyon sok profilt nézünk meg, olyan, mintha randipartnereket keresnénk, ez a petesejtek tindere – mondta Bass.

lb

Az esküvő

ÉRDEKESSÉGEK

Az 'N Synces fiúk melegnek hitték egymást, írta a sajtó. "Azt hittük, Justin meleg. Azt mondta nekünk, hogy szeretne egy szerepet egy melegfilmben" - mondta Lance Bass az 'N Sync egykori tagja. Egy másik zenekari tagról is azt gondolták, hogy a saját neméhez vonzódik. "Chrisről azért gondoltuk, hogy meleg, mert mindig az egyik koreográfusunkkal lógott" - folytatta Bass a Femalefirstnek. A dolog érdekessége, hogy a sztorikat Lance Bass mesélte, aki viszont valóban meleg.

lb

Az ’N Sync

Lance Bass elárulta, valaha nős volt: igaz, csak rövid időre, és nem szerelemből. A baleset Las Vegasban történt "1999-ben vagy 2000-ben", a lány pedig "egy barát", akivel azért házasodtak össze, mert azt remélték, akkor ingyen ihatnak egész este. "A pillanat hevében néha mindenki képes hülyeségekre. Vegasban kb. 5 percig voltam házas, igazából azért tettük, mert szerettük volna, ha meghívnak bennünket pár ingyen körre... aztán végül egyet se kaptunk. Mindenkinek benyögtük, hogy 'hé, épp most házasodtunk!' de csak annyit reagáltak, hogy 'aha, ja'. Azóta se emlegetjük" - árulta el az énekes a FemaleFirstnek.

lb

A melegekről az a sztereotípia járja, hogy néhányuk nagyon sok időt és energiát tud feccölni abba, hogy a testük minél tökéletesebb legyen, és erre Bass, illetve haverjai sem cáfolnak rá. Szóba se jöhet tolakodóan dús testszőrzet vagy egy-két szerény zsírpárna.

ZENEI KARRIER

1995-ben harmadikos középiskolás korában meghívást kapott Justin Timberlake-től és annak édesanyjától, Lynn Harlesstől, hogy csatlakozzon az ’N Sync fiúcsapathoz, mivel annak korábbi basszusénekese, Jason Golosso kilépett.

lb

Bass otthagyta az iskolát, és Orlandoba költözött, hogy a próbáknak szentelje teljes idejét. Az együttes Münchenbe utazik; első albumukat a BMG kiadónál vették fel, majd nagyszabású európai turnéba kezdtek. Bass anyja otthagyta a munkáját, hogy az együttessel együtt turnézzon, mivel Bass még kiskorú volt.

Az európai sikerek után az ’N Syncet az RCA lemezkiadó szerződtette le 1997-ben. Az együttes első kislemezét, az "I Want You Back" című számot rengetegszer játszották a rádiók, egyik pillanatról a másikra hatalmas sikert arattak. A hirtelen jött sikerre Bass később mint "ártatlansága elvesztésére" utalt.

2000 márciusában megjelent az ’N Sync No Strings Attached című albuma, amely minden idők leggyorsabban fogyó albuma lett: a megjelenés napján 1,1 millió példányban kelt el. 2001-ben ezt követte a Celebrity, amely minden idők második legsikeresebb első heti eladási eredményét hozta, amelyet csak az együttes előző albuma szárnyalt túl. Az együttes összesen 56 millió lemezt adott el világszerte.

2002-ben az együttes bejelentette, hogy kisebb szünetet tartanak, ezalatt Timberlake szólókarrierbe kezdett. Azóta az N'Sync nem vett fel új anyagot, Bass úgy nyilatkozott: szerinte a csoport hivatalosan feloszlott.

lb

SZÍNÉSZI KARRIER

Bass több vendégszerepet is kapott különböző filmekben és sorozatokban, például a Hetedik mennyországban, a Randivonat és a Zoolander című 2001-es filmekben. Számos animációs tévésorozathoz kölcsönözte hangját.

2015-ben a The Meredith Vieira Show,[22] 2017-ben a My Kitchen Rules című tévéműsorok állandó szereplője volt. A Dancing with the Stars hetedik évedában Lacey Schwimmer swing táncbajnokkal a harmadik helyen végeztek.

Forrás. Wikipedia, Velvet

lb

 

lb

 

lb

 

lb

 

A SOROZAT KORÁBBI CIKKEI

Luke Macfarlane, Chris Salvatore, Duncan James, Colton Haynes, Lance Bass

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux