Ugrás a tartalomra
x
""

Megkönnyezte Cher Adam Lambert "Believe"-jét

Minden év végén a Washingtonban található Kennedy Centerben, nagyszabású díjátadó gálán jutalmazzák azt az előadót, aki sokat tett az amerikai kultúráért. Idén a 72 éves énekesnő, Cher is az elismertek között volt. Így az ő dalai is felcsendültek a rendezvényen, nem is akárhogy!

Kétszer is eltörött a mécses a legendás énekesnőnél. A 41. Kennedy Center Honors gálát eredetileg december 2-án tartották, de csak két napja (december 26.) került adásba a CBS-en.

A 32 éves Lambert egy buja, nagyzenekarral kísért balladává gyúrta Cher 1998-as bombasikerét, a „Believe”-et. Maga az énekesnő sem bírta ki könnyek nélkül.

A Gloria Estefan vezette gála másik meglepetésvendége Cyndi Lauper volt, aki az „If I Could Turn Back Time”-ot énekelte el. Miért volt meglepetés? Mert ugyanaznap beszéltek, és azt mondta Chernek: Los Angelesben lesz, nem pedig Washingtonban. Cher – mikor meglátta – lekiáltott a nézőtérről:

„Azt mondtad, Los Angelesbe mész!”

„Hazudtam” – hangzott a válasz.

Lauper és Lambert duettet is énekelt, ez volt az „I Got You Babe”.

Cher is a Twitteren fejezte ki háláját. „Szavakba akartam önteni az érzéseimet arról, Adam Lambert hogyan énekelte a „Believe”-t, de nem tudtam. Teljesen meg vagyok hatódva minden érzékemmel és teljes szívemmel imádlak.

Sokkolt és az sem volt evilági, amikor Cindi előlépett, és megrengette a helyiséget.

Sokkolt, mert AZT MONDTA, LA-BEN LESZ.

Adam Labert válaszában megtiszteltetésnek vette, hogy énekelhetett, és istennőként jellemezte Cher-t. (Aki valóban maga a Díva.)

Munkásságukért jutalmazták még Phiulip Glass-t, Reba McEntire-t, Wayne Shortot, Lin—Manuel Mirandát, Thomas Kail-t és Alex Lacamoire-t.

Végül nézd meg, hogyan énekelte a dalt Adam 2009-ben és december 2-án.

(Gay Star News)

 

Lancois

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux