Ugrás a tartalomra
x

Könyvajánló: Bridget Collins - A ​könyvkötő

446 oldal         XXI.kiadó 2022
Eredeti cím: The Binding               Fordító: Borbély Judit Bernadett

"Melyik a rosszabb? Semmit sem érezni, vagy bánkódni valami után, amire már nem is emlékszik az ember? A felejtés nyilvánvalóan magában foglalja a szomorúság hiányát is, máskülönben mi volna az értelme? Ám a dermedtség alighanem az én egy részét is eltompítja, mintha maga a lélek zsibbadna el."

Képzeld ​el, hogy ki tudod törölni minden bánatodat.
Képzeld el, hogy el tudod felejteni a szenvedéseidet.
Képzeld el, hogy el tudsz rejteni egy titkot.
Örökre.

Emmett Farmer a földeken dolgozik, amikor levél érkezik, hívják, hogy álljon munkába inasként. Egy Könyvkötőnek fog dolgozni – ugyan félelmetes, babonákkal övezett hivatás, amellyel szemben előítéleteket táplálnak az emberek, azonban se Emmett, se a szülei nincsenek abban a helyzetben, hogy visszautasítsák az ajánlatot.

Meg fogja tanulni, hogyan kell elkészíteni azokat a gyönyörű köteteket, és mindegyikben foglyul fog ejteni valami egyedülállót: egy-egy emléket. Ha valamit feledni akar az ember, a Könyvkötő segíthet. Ha valamit ki akar törölni, abban is segíthet. A múltad biztonságosan megmarad egy könyvben, és neked soha többé nem jut eszedbe a titkod – akármilyen szörnyű volt is.

A könyvkötőmester műhelye alatti kamrában sorakozik rengeteg könyv – és rengeteg emlék –, amelyek rögzítettek, és amelyeket ott tárolnak.

Egy nap Emmett döbbenten fedezi fel, hogy az egyik köteten az ő neve áll.

A Könyvkötő varázslatos, feledhetetlen regény: egy mindent legyőző szerelem története, amely egyedülálló irodalmi kalandot tartogat.

Molyos értékelések

Beleolvasó

A könyv elérhetőségei

Könyvtündér könyvesbolt Kartonált változat 4373 FT  pk: 1650 FT
Pergamon könyvesbolt Kartonált változat 4491 Ft  pk: 1690 FT
21. század könyvesbolt kartonált változat 4893 Ft  pk: 990 Ft - személyes átvétel
Könyvmarket könyvesbolt Kartonált változat 4493 Ft  pk: 1790 FT
Líra könyvesbolt Epub változat 2990 Ft

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux