Ugrás a tartalomra
x

Könyvajánló: Julia Redhood: Melletted az élet (Védtelenül sorozat 3)

A sorozat előző részeiről itt olvashattok.

Julia RedHood - Melletted ​az élet (Védtelenül 3.)

202 oldal               Smashwords kiadó 2023

"Tizenhét éves koromig ötvenkét törésem volt. Floridában eltörtem a csuklómat, a kulcscsontomat, a combcsontomat és a bordámat. (...) Pár évig nem hagytam, hogy kezeljenek, a lázadó kamasz időszakomban, ezért megsüketültem az egyik fülemre és törékenyebb lettem. ...) Hatéves koromig azt hittem, mindenki törik. Aztán rájöttem, hogy csak én. Aztán arra jöttem rá, hogy nem csak én, de én szerencsésebb vagyok, mert úgy nézek ki, mint bárki más, kamasz lettem, és utáltam magam . A kóma után rádöbbentem, értékelnem kell az életemet, mert benne volt a pakliban, hogy sosem kelek fel... "

 

Mit tennél, ha egy baleset teljesen felforgatná az életed? Vajon mi kellene ahhoz, hogy ismét rátalálj önmagadra? Mi történne, ha gyökeresen megváltozna az a valaki, akit mindennél jobban szeretsz?

Damien és Jacob élete egy szempillantás alatt összeomlik, amikor kis híján megfulladnak az óceán vizében egy viharos napon. Damien magához tér, ám Jake-et altatásban tartják a kórházban, és kiderül, hogy súlyos sérülése következtében kerekesszékbe kényszerül.
A két kamaszfiút hatalmas kihívások elé állítja a sors. Fel kell épülniük a traumából, és muszáj megküzdeniük új énjükkel. Damien már megszenvedte Jacob legtöbb nehézségét, saját ritka betegsége miatt. Egymáshoz való ragaszkodásuk és közös céljaik segítenek nekik abban, hogy reménnyel nézhessenek a jövőbe. Érzelmes pillanatok, lelki vívódások és töretlen kitartás teszik egésszé ezt a történetet, két fiúról, akik együtt indulnak el a boldogság felé és a gyógyulás rögös útján.

 

A könyv elérhetősége:

Ingyenes letöltés regisztrálás után: Smaswords.com

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux