Ugrás a tartalomra
x

Könyvajánló: Julia RedHood - Védtelenül (Védtelenül 1.)

176 oldal Megjelenés éve 2022

"Ismét olyannak láttam őt, mint a porcelán, mint egy tollpihe, egy sérülékeny csomagolás, a még sérülékenyebb ajándékon. Az ajándékon, amit én kaptam. Azért, hogy megvédjem, hogy megőrizzem."

"Elképzeltem, ha örökké együtt maradunk, együtt lesz ősz a szakállunk, akkor is olvasni fog, vastag lencsés szemüvegben. Házsártos lesz, gúnyos és imádja majd a fekete humort. És én? Csak hallgatok majd."

Jacob egy átlagos srác. Szülei válása azonban felforgatja az életét. Édesanyjával marad, akivel megromlott anyagi körülményeik miatt arra kényszerülnek, hogy bérbe adják tetőtéri szobájukat. Leonard és fia, Damien érkeznek a floridai Melbourne-be. Jacob anyja unszolására összebarátkozik Damiennel. Hirtelen egy család lesznek, és a két fiatal is gyorsan közel kerül egymáshoz. Különböző személyiségük azonban gyakori vitákat, csipkelődéseket szül, de bármi történjék a ragaszkodás mindennél erősebb. Jacob igyekszik megvédeni a kissé gőgös, makacs és cinikus Damient, mivel a legkisebb trauma is kárt tehet a testében. Lassan kezdi megismerni saját, addig rejtőzködő énjét, ahogy Damien eltitkolt érzelmeit.

Teljes mértékben felnőtteknek írt regény, a stílusa gördülékeny, fiatalos.

 

Julia RedHood - Vágyódás (Védtelenül 2.)

104 oldal  2022

"Beleszerettem ebbe a különleges arcba. Ezekbe a különleges szemekbe. Az illatába, a légzésébe, létezése legelenyészőbb rezdüléseibe."

"Elveszítettem mindent. Akár egy regény, amiből lapokat tépünk ki. Nélkülük nincs értelme semminek, ami később zajlik, és annak sem, ami előtte volt."

Súlyos sérülés után a tizenhét éves Damien kómába esik. Jacob nehezen dolgozza fel ezt, nélküle az élete üres, közben bűntudat gyötri. Amikor már minden reménye elveszett Damien magához tér. Azonban Jacobnak meg kell küzdenie egy hatalmas kihívással. A kómából felébredt Damien nem ugyanaz az ember, aki a kapcsolatuk alatt volt.

Az első rész érzelmes folytatása, amiben a két fiú szerelmét nemcsak a kialakult helyzet, hanem a bennük létrejött gátak is próbára teszik.

 

A könyvek ingyenesen letölthetők innen.

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux