Ugrás a tartalomra
x

Könyvajánló: Ella Frank - Priest (Vallomások 3.)

312 oldal                            Könyvmolyképző Kiadó 2022
Eredeti cím: Priest             Fordította: Soponyai Alexandra Bianka

"– Mindketten tudjuk, hogy ez nem igaz. A szerelmem teher, Robert. Nem ezt bizonyította ez az egész? Túlságosan nagy teher.
– Ki szerint? Szerinte? Van két férfi az életedben, akik nem értenek egyet. Julien lecsukatta magát, hogy felhívja magára a figyelmedet. Én pedig amikor csak lehetett, neked támadtam, csak hogy tudomást vegyél rólam. – Priest újra Robbie-joz fordult, aki elvette tőle a pulóvert. – A szerelmed erőteljes, ahogy Julien is mondta. Intenzív, pusztító erejű és ketten kellünk hozzá, hogy viszonozzuk – mondta Robbie. Priest sosem látta még ilyen komolynak."

A Vallomások-sorozat harmadik kötete, amiből az olvasók végre megismerhetik a titokzatos Priest sötét múltját.Az első és második rész ajánlóját is olvashatjátok az oldalon.

Bonyolult ​vagyok. Ha szeretetről van szó, nem ismerek határokat. Ha pedig a szívemről, van egy szabály, amiből nem engedek: ne nyúlj ahhoz, ami az enyém!

Hétéves koromig Joel Alexander Donovan voltam, Jimmy fia. A férfié, aki egy egész várost tartott rettegésben, és elérte, hogy az ott lakók minden rezdülésétől féljenek. Beleértve engem is; attól a naptól kezdve, amikor megláttam a vért a padlón. Tizennyolc évesen Priest lettem. Múlt nélküli ember. Férfi, aki elhatározta, hogy jóváteszi az apja bűneit. És aki azt hitte, egy ilyen szörnyeteg fiát senki sem tudja majd szeretni.

Aztán egy tolvaj ellopta a szívemet. Egy édes arc fénnyel töltötte meg az életemet. És egy pillanatra elfelejtettem, hogy sosem szabad hátat fordítani az ellenségnek.

Hát így kezdődik a lecke, amit a rosszakarók is nemsokára megtanulnak: ha a hercegnő és Julien biztonsága a tét, Priest nem ismer lehetetlent.

Tudj meg róla mindent!

Molyos értékelések 

Beleolvasó

 

A könyv elérhetőségei:

Könyvmolyképző könyvesbolt Kartonált változat 3359 Ft ebook 2799 Ft  pk:1299 Ft
Újkönyvek könyvesbolt Kartonált változat 2899 Ft  pk: 1390 Ft - személyes átvétel
Könyvtündér könyvesbolt Kartonált változat 2919 Ft  pk: 1500 Ft
Könyvmarket könyvesbolt Kartonált változat 2999 Ft  pk: 1490 Ft - személyes átvétel

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux