Ugrás a tartalomra
x

Könyvajánló: Ella Frank - Vallomások - Julien (Vallomások 2.)

328 oldal       Könyvmolyképző Kiadó

Eredeti cím: Julien   Fordította: Soponyai Alexandra Bianka

"Azt csinálunk, amit akarunk, azzal, akivel csinálni akarjuk, feltéve, hogy az a valaki hármunk közül az egyik. Nincs féltékenykedés. Nincs rá okunk. Bizalom, őszinteség és átláthatóság – ezekre van szükségünk. Nincs annál rosszabb, mint ha az embernek minden mozdulatát előre el kell terveznie. Egy ilyen kapcsolat csakis akkor működhet, ha ezt mindegyikünk megérti és elfogadja."

Az emberek bonyolultak.

A szerelem pedig kétélű fegyver is lehet. És ha egy összetört szívről van szó, hol vannak a bevált praktikák?

Julien Thornton nyolc éve együtt él egy titokkal. Egy titokkal, amiről csak néhány ember tud. A külvilág számára úgy tűnhet, mindene megvan. Sikeres karrier. Szerető férj. Vonzó arc, amiért nézők milliói rajonganak Julien valóságshow-beli szereplése óta, ami végül megmentette az életét.

A hírnév ragyogása és Julien lazasága mögött azonban sötét titok lappang, ami megkeseríti a férfi napjait. De nem kell egyedül megküzdenie a fájdalommal és az önváddal: mellette van a férje, Joel Priestley, és immár a barátjuk, Robbie Bianchi is. Robbie azonban – Priesttel ellentétben – nem tudja, mi az oka Julien belső vívódásának. Fogalma sincs, mit tett a férfi sok évvel ezelőtt. Ahogy közeleg Julien ikertestvére halálának évfordulója, a magyarázkodás ideje lassan lejár… A kérdés pedig nem más, mint hogy a hercegnő képes lesz-e megbocsátani a Faroknak, ahogy Priest tette egykor.

Nemsokára kiderül…

A sorozat első részéről itt olvashattok.

Molyos értékelések

Beleolvasó

A könyv elérhetőségei

Könyvmolyképző könyvesbolt  Kartonált változat 3275 Ft  ebook 2799 Ft  pk: 1299 Ft
Líra könyvesboltok Kartonált változat 3314 Ft pk: 1199 Ft - személyes átvétel
Könyvtündér könyvesbolt Kartonált változat 2846 Ft  pk: 1500 Ft - személyes átvétel
Jóárshop könyvesbolt Kartonált változat 2706 Ft  pk: 1290 Ft - személyes átvétel

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux