Ugrás a tartalomra
x

Könyvajánló: Russo Meredith - Birthday - Születésnapok

256 oldal    Könyvmolyképző Kiadó 2022
Eredeti cím: Meredith Russo: Birthday   Fordította: Miks-Rédai Viktória

"Nem vagyok orvosi probléma, sem összevarrt részek egyvelege. Személyiség vagyok."

Két ​legjobb barát. Ugyanaz a születésnap. Hat év…

ERIC: Eljött a nap, amikor megszülettünk. Eljött a perc is, amikor Morgan meg én eldöntöttük, hogy életünk végéig a legjobb barátok leszünk. Évekig szinte összenőve éltünk; de Morgan anyukája meghalt, ő átköltözött a város túlsó felére, én bekerültem a focicsapatba, és a szüleim között egyre gyakoribbá váltak a veszekedések. Néha azonban aggódom, hogy nem maradunk örökre legjobb barátok. Hogy eljön a nap, a perc, a pillanat, amikor minden széthullik, és az időt nem lehet visszaforgatni.

MORGAN: Tudom, hogy minden születésnapot új kezdetként kellene megélni, de csapdába estem ebben az elcserélt testben, a téves életben, Tennessee államban, Istenhátamögött, és minden csak körbejár. Az apámat jobban érdekli a foci, mint én; az anyám mindennél jobban hiányzik, és a legnagyobb titkomat még a legjobb barátommal sem oszthatom meg. Talán eljön a nap, hogy azzá a valakivé váljak, aki legbelül vagyok. Azzá a lánnyá. Hogy eláruljam a világnak. Hogy eláruljam Ericnek… De mikor?

Hat születésnap története tárja fel Eric és Morgan életét, miközben közel kerülnek egymáshoz, eltávolodnak, szerelembe esnek, és felfedezik igazi önmagukat – és azt, hogy közös-e a sorsuk. A díjnyertes író, Meredith Russo szívfacsaró, mégis egyetemes érvényű
története önazonosságról, az első szerelemről és a végzetről.

Éld át a katarzisát!

Moly értékelések

A könyv elérhetőségei

Könyvtündér könyvesbolt Kartonált változat 2189 Ft pk: 1500 Ft - személyes átvétel
Újkönyvek könyvesbolt Kartonált változat 2174 Ft  pk: 1250 Ft - személyes átvétel
Líra könyvesboltok Kartonált változat 2549 Ft pk: 1199 Ft - személyes átvétel
Könyvmolyképző  Kartonált változat 2519 Ft  pk: 1299 Ft

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux