Ugrás a tartalomra
x

Könyvajánló: Adam Silvera Mindketten ​meghalnak a végén

428 oldal               Menő Könyvek kiadó 2022
Eredeti cím: Adam Silvera: They Both Die at the End    Fordító: Morcsányi Júlia

"Tizenkét órája felhívtak, hogy ma meghalok, és több bennem az élet, mint akkor volt.

De mivel hamarosan meghalunk, annyiszor akarom kimondani, ahányszor csak akarom – szeretlek, szeretlek, szeretlek, szeretlek.

– Az Utolsó Üzenetem az lenne, hogy találd meg a tieidet. És minden napot kezelj úgy, mintha az egész életed volna."

ADAM ​SILVERA gyönyörűen szívszaggató regénye fiatalok százezreit érintette meg. A TikTokon több mint 74 millió bejegyzés szól erről a könyvről, valamint a The New York Times sikerlistáján is bérelt helye van.

„Mi, a Végső Barát Zrt. csapata, borzasztóan sajnáljuk, hogy elveszítünk. Őszinte részvétünk mindazoknak, akik szerettek, és azoknak, akik már sosem ismerhetnek meg téged. Reméljük, ma értékes, új barátra lelsz, és vele töltöd végső óráidat.”

Szeptember 5-én, kicsivel éjfél után a Halál-Hírek felhívja Mateo Torrezt és Rufus Emeteriót. Rossz hírei vannak számukra: még aznap meghalnak. Mateo és Rufus nem ismerik egymást, és más-más okokból ugyan, de mindketten szeretnének egy új barátot találni a Végnapjukon. A jó hír: erre is létezik egy alkalmazás, a neve: Végső Barát. Rufus és Mateo ennek segítségével akarnak találkozni, hogy együtt még egy utolsó, nagyszerű kalandban legyen részük – egyetlen nap alatt akarnak leélni egy egész életet.
Adam Silvera bemutatkozó regényét a New York Times komoly, érzékeny műként jellemezte, most pedig itt az elismert író újabb virtuóz alkotása, a felemelő és megsemmisítő, elbűvölő és megragadó Mindketten meghalnak a végén. Ez a történet emlékeztet rá, hogy halál nélkül nincs élet, veszteség nélkül nincs szeretet – és egyetlen nap alatt is megváltoztathatjuk az egész világunkat.

"Üdvözlöm!
A Halál-Hírektől telefonálok.
Sajnálattal jelzem, hogy az elkövetkező huszonnégy óra során az Ön élete korai véget ér. A Halál-Hírek teljes csapata nevében, kérem, fogadja mély együttérzésünket. Ez az utolsó napja, használja ki minden percét, rendben?"

Molyos értékelések

A könyv elérhetőségei

Molybolt Kartonált változat 3392 Ft  pk: 1299 Ft - személyes átvétel
Mai Könyv könyvesbolt Kartonált változat 3030 Ft  pk:1299 Ft - személyes átvétel
Könyvmarket könyvesbolt Kartonált változat 2993 Ft   pk: 1500 FT - személyes átvétel
Líra könyvesbolt Kartonált változat 3192 Ft e könyv: 2977 Ft  pk: 1199 Ft - személyes átvétel

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux