Ugrás a tartalomra
x
""

Könyvajánló: Him - Ez a srác

Ők nem egy ligában játszanak. Vagy mégis? A HIM-sorozat első kötete már magyarul is olvasható. Sarina Bowen és Elle Kennedy lebilincselő, izzó és szenvedélyes fejezeteket hoztak össze.

 

Him – Ez a srác

A kötet tartalmából: Jamie Canning valahogy sosem volt képes kisakkozni, hogyan is veszthette el legközelebbi barátját. Négy éve történt, hogy agyontetovált, beszólogatós, szabályszegő szobatársa minden szó nélkül faképnél hagyta őt. Nem értette, mert mi rossz van abban, ha a nyári jégkorongtábor utolsó estéjén történtek furcsa dolgok? Csak bolondság volt két tizennyolc éves, spicces fiatal között. Senki sem halt bele.

A magyar borító

Amit Ryan Wesley leginkább bán életében, hogy elcsábította full heteró barátját, ráadásul fogadásból, s mindez kapcsolatuk végső határait súrolta. Most, hogy fősulis csapata a nemzeti bajnokságra készül, végre esélyt kap, hogy bocsánatot kérjen. De a sajgó fájdalom, s a régi dolgokkal való szembenézés nehezebb teher, mint gondolta.

Jaime is hosszú ideig kereste, várta a válaszokat, de mind több és több kérdés merült fel benne. Például: egy forró, szexszel fűtött éjszaka tönkretehet egy barátságot? Eltelik pár hét, s Jamie pár olyan dolgot tud meg régi barátjáról, ami saját maga megismerésében is segít neki.

 

Us – „Mi”

A kötet tartalmából: Vajon kedvenc hokijátékosaid be tudják fejezni első szezonukat veretlenül? Már öt hónapja tart Ryan Wesley, a profi NHL jégkorongjátékos szárnyalása, hisz csapata egyik meccset nyeri a másik után, és minden este ahhoz az emberhez tér haza, akit igazán szeret: Jamie Canning-hez. Ő az a nagyon régi legjobb barátja, aki végül is a szerelme lett. Csupán egy probléma van: élete eddigi legfontosabb párkapcsolatát titokban kell tartania, különben szembe kellene néznie a médiaviharral, ami aztán tönkre vágná sikeres sportkarrierjét a jégen.

Jamie szereti Wes-t. Tényleg, szívből szereti. De a titkolózás elég szívás. Nem ilyen jövőt képzelt el magának és kettőjüknek. Továbbá az új munkahelyén is zűrök vannak. Legalább közös albérletük, a 10B-ben az számukra némi vigaszt, és végre önmaguk lehetnek. De valóban így lenne? Vajon meg tudják találni az egyensúlyt, vagy végleg elválnak útjaik? A kötetből kiderül.

Borítófotó: sarinabowen  p o n t  com

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux