Ugrás a tartalomra
x

Becca Prior könyvei: A tanítvány sorozat

A gay.hu hosszabb interjút készített a szórakoztató magyar meleg irodalom legismertebb képviselőjével Becca Priorral. A hamarosan közlésre kerülő interjúból kiderül, hogy miért kezdett meleg regényeket írni, kik olvassák elsősorban műveit, hogyan „szerzi” az élményanyagot, mit gondol a melegségről, milyen újabb regényei készülnek, hogyan lehet hozzájutni könyveihez… Addig pedig ismerjük meg, hogy eddig milyen könyvei jelentek meg!

A tanítvány sorozat tabukat döntöget, kendőzetlenül tárja az olvasó elé a szexuális beteljesülés legintimebb részleteit is, de bebizonyítja, a szerelem azonos neműek között is lehet ugyanolyan elsöprő, mint férfi és nő között. A szerző Becca Prior, aki nem megbotránkoztatni, hanem szórakoztatni szeretné olvasóit, és elvinni egy olyan világba, amely ugyan rengeteg embert érdekel, mégis nagyon ritkán merünk beszélni, sőt olvasni is róla.

foto

A fikciós történet egy kiemelkedően tehetséges, fiatal egyetemi professzor és azonos nemű tanítványa között kibontakozó, perzselő szenvedélyről szól, sajátos formában. A vonzalom, az önmarcangolás, a beismerés és a beteljesülés fázisait mindkét főszereplő szemszögéből láthatja az olvasó, betekintést nyerve abba, mi játszódik le egy fiatal fiú lelkében, aki ráébred, hiába futott eddig a lányok után, most mégis egy férfi iránt táplál eddig soha nem tapasztalt, olthatatlan vágyat.

foto

Küzdelem és remény. Néha olyan döntések elé állít az élet, ahol csak vesztes lehetsz. Ha gyáva vagy, elveszíthetsz valakit, aki mindennél többet jelent számodra. Vagy küzdhetsz… Küzdhetsz a világ ellen, a nehezebb utat választva… A harcot egyedül vívod, társad csupán a remény. A remény, ami mindig elkísér, bármit is sodorjon eléd az élet. Bíznod kell és szeretni… Mert élni csak szeretve érdemes. Vannak szerelmek, amik az égben köttetnek, és bármennyire szeretnéd elhitetni magaddal, hogy minden a te döntéseden múlik, az élet megtanít rá, hogy vannak kivételek. Lewis és Harry története folytatódik…

foto

Amikor azt hiszed, végre tiéd, amire legjobban vágytál, rájössz, hogy az embernek mindig vannak új céljai. Sosem vagyunk elégedettek. Talán ez a legnagyobb hibánk… De lehet, hogy ez visz előre, ez inspirál. A váratlan események úgy irányítják a sorsodat, mintha minden előre eltervezett lett volna, csakhogy erre általában utólag jön rá az ember. Sosem tudhatod, mit hoz a holnap. Lehet, hogy minden, amit abban a percben kudarcként élsz meg, afelé visz, hogy valóra váljanak az álmaid. De az is lehet, hogy egy döntésed tönkreteszi a szépen felépített életed. Választásaid meghatározzák a sorsodat, és gyakran másokét is. Vajon jól döntesz, vagy elbuksz? A választ sokszor csak a távolabbi jövő adja meg. Harry és Lewis együtt kezdik el a nagybetűs életet, örömökkel, nehézségekkel, váratlan találkozásokkal.

foto

Az ellentétek vonzzák egymást. De vajon a szürke hétköznapok harcaiban is tud-e vállvetve küzdeni két teljesen különböző ember? Képesek-e legyőzni a múlt árnyait és saját kétségeiket? A társadalmi elvárások és a mindennapi csaták sűrűjében kitart-e egymás mellett két fiatal, akiknek meg kell vívniuk a belső démonjaikkal is? Vajon képesek-e kompromisszumot kötni, hogy olyannak szerethessék a másikat, amilyennek megismerték, vagy ők is abba a hibába esnek, mint oly sokan: Pont azt változtatják meg egymásban, ami olthatatlan lángra lobbantotta őket. Lewis és Harry története a végéhez közeledik, de még vár rájuk a legnagyobb harc, amit önmagukkal kell megvívniuk. A nagy sikerű sorozat befejező kötete is tartogat még meglepetéseket!

(folyt. köv.)

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux