Ugrás a tartalomra
x

A tanúk címmel jön Sarina Bowen új LMBTQ könyve magyarul!

A Rubin Pöttyösök közé érkezik magyarul a The Best Men kötet, amit Sarina Bowen, a HIM – Ez a srác társszerzője írt Lauren Blakely-vel együtt, tehát egy újabb négykezes LMBTQ történetet kapunk.

A tanúk magyar címre keresztelt történet egy ellenségekből szerelmesek történet. A Goodreadsen nagyon szerették, majdnem 7 ezer csillagozás után is 4.12-es a tetszési indexe. Én már nagyon várom, hogy olvassam, szuper lesz egy újabb tűzforró LMBTQ történetet megismerni.

Fontos! Bár a Goodreads sorozatként jellemzi a könyvet, de A tanúk egy stand alone történet, az írók csupán egy 50 oldalas előzmény novellát írtak hozzá, ami csak maximum kiegészíti a történetet. No de elég a szóból, íme A tanúk eredeti borítója és a magyar fülszöveg.

*Védelmemre legyen mondva, hogy egyedül maradtam egy üveg whiskyvel és a megszokással, hogy védelmeznem kell a kishúgomat. Csakhogy ez sem mentség a tíz részeg sms-re arról, mekkora hibát követ el ezzel az elsietett esküvővel.

És ha még csak neki írtam volna! De nem. Véletlenül elküldtem mindezt neki, a vőlegényének, és a vőlegény szuper dögös szárnysegédjének.

Ráadásul konkrétan a „szuper dögös szárnysegéd” kifejezést használtam, úgyhogy most legszívesebben a föld alá süllyednék.

Ehelyett a fent említett félistennel esküvőt kell szerveznem egy aprócska vendégházban a fülled Miamiban.

Három forró nap a pimasz, vonzó exsportolóval, aki imád bosszantani? Hát jó. Ketten is játszhatják ezt a játékot.

Egészen addig, amíg Asher be nem dob egy merészen szexi javaslatot: egy kötöttségektől mentes kaland, ami után én visszatérek a megszokott New York-i szingli apuka életemhez, ő pedig a saját csillogó világába.

Benne vagyok.

De minél több éjszakát töltök el a másik tanúval, annál jobban akarom a nappalait is. Csakhogy ez nem lehetséges. Főleg, miután rájövök, miért nem… *(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

www.sorok-kozott.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux