Ugrás a tartalomra
x

Könyvajánló: Adam Silvera - Csak ​emlékeket hagytál nekem

416 oldal             Menő Könyvek kiadó 2023
Eredeti cím: History Is All You Left Me     Fordította: Morcsányi Júlia

"Az ígéretesen hangzik, hogy sziklaként önmagam támasza legyek, de hatalmas hazugság lenne, ha nem vallanám be, hogy valaki mással együtt egy hegyet alkotni legalább olyan örömökkel járna."

„Engedd ​el a múltat, hogy megtaláld a jövőd!”

Griffin világa atomjaira hullik, amikor első szerelme és volt párja, Theo életét veszti balesetben. Noha Theo a főiskolai tanulmányai miatt már Kaliforniába költözött, és új kapcsolatba kezdett Jacksonnal, Griffin sosem kételkedett abban, hogy amikor eljön a megfelelő alkalom, Theo mégis visszatér majd hozzá. Most azonban a jövő, amit elképzelt magának, teljesen más irányt vett.

Mindennek tetejébe az egyetlen ember, aki Griffin fájdalmát igazán megérti, az Jackson. De hiába nyílnak meg őszintén egymásnak, Griffin egyre mélyebbre csúszik a lejtőn. Elveszik kényszerbetegsége és önpusztító döntései örvényében, felőrlik régóta őrzött titkai.

Ha valaha szeretne egy ép jövőt magának, Griffin először kénytelen szembenézni a saját emlékeivel, élete puzzle-jének minden egyes szívszorító darabjával.

A nagysikerű Mindketten meghalnak a végén New York Times-sikerlistás szerzőjének legújabb művében elsöprő erővel mutatja be a gyász és a mentális betegség világát; annak következményeit, ha az ember nem hajlandó elengedni a múltat.

Molyos értékelések

Beleolvasó

A könyv elérhetőségei

Molybolt Kartonált változat 3816 Ft   pk: 1399 FT
Könyvtündér könyvesbolt Kartonált változat 3368 Ft   pk: 1250 Ft
Jókönyvek könyvesbolt Kartonált változat 3592 FT  pk: 1100 Ft - személyes átvétel
Álomgyár könyvesbolt Kartonált változat 3816 Ft   pk: 1400 Ft

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux