Ugrás a tartalomra
x

Könyvajánló: Rebecca Reed - Neon sorozat

Neon ​Moon (Neon 1.)

422 oldal         Nora Book 2023

„– Zeph miatt mentem. – Szinte suttogta a választ, de kristálytisztán hallottam. Majdnem felkuncogtam, de visszafogtam magam, különben nem árult volna el többet. Még így is perceket kellett várnom, mire a huszonhatodik ülőpozíciót váltva idegesen megszólalt. – Csókolóztam vele.”

Apja halála után Alexander számos ingatlant örököl, mely egyikében egy meleg bár üzemel. Barátjával ellátogat a helyre, ahol rögtön kiszúrja magának Benjamint, a gyönyörű, kék szemű fiút. Benjamin párkapcsolatban él, ezért nem viszonozza Alexander érdeklődését, ráadásul egy verekedés miatt ki is dobatja a nagyképű, gazdag srácot a klubból. A váratlan közjáték szenvedélyes háborút indít a két fiú között. Alexander nem csak a klubot, de Benjamint is meg akarja szerezni magának. Az első találkozás alkalmával még egyikük sem sejti, hogy azon az estén életük legizgalmasabb kalandja kezdődött el.

Neon ​Nails (Neon 2.)

264 oldal   Nora Book 2023

"Salvo állt meg mellettem, és az üres szék között. Kezét a derekamra csúsztatta, mintha nem férne rendesen a pulthoz, és konyakot rendelt. A szívem a torkomban dobogott. Lassan felé fordultam. Ő éppen elvette a kezét a derekamról, és rám nézett. Az arca egészen közel volt az enyémhez, és szinte sokkolt, milyen kibaszottul hibátlanok a vonásai. Pokolian fekete szeme csillogott, dús szempillái megrebbentek, és a szája egy félmosolyra húzódott. A csapos felé fordult, én meg zavartan elkaptam róla a tekintetem. Salvo megfogta a poharát.
– Az övét is én állom – bökött a fejével felém, és még egy utolsó pillantást vetett rám, majd az emberei kíséretében távozott."

Nathan Reinhart rendőrként éli vakmerő életét. Egy nap felbukkan nála Cesar, a gyerekkori barátja, aki az FBI-nak dolgozik, és nem mindennapi ajánlattal áll Nathan elé: A bosszú lehetőségét kínálja számára.

Hét évvel ezelőtt ismeretlenek kivégezték Nathan családját. Cesar kiderítette, kik állnak a háttérben, és megkéri Nathant, épüljön be a szervezetbe, és játssza az FBI kezére őket.

Nathan boldogan vállalja az érdekes megbízást, és egykettőre a San Antonióba tartó járaton találja magát.

Sikerül a célszemélyek közelébe férkőznie, de elég gyorsan rájön, hogy a feladat sokkal nehezebb lesz számára, mint gondolta. A bosszú másodlagossá válik, mert a saját érzéseivel kell megküzdenie.

Neon ​Hearts (Neon 3.) 

492 oldal      Nora Book 2023

"Miből gondoltátok, hogy nem tekintenélek benneteket a fiamnak azért, mert mások vagytok?"

Adrian utolsó éves a Hartfordi Egyetemen, ahol festészetet tanul. Nem találja a helyét, és egyik hülyeséget csinálja a másik után, aminek eredményeként kirúgják a kollégiumból. A gyűlölt nevelőanyja egyik rokonát, Tristant kérik meg, hogy fogadja be Adriant a maradék néhány hónapra.
Tristan nem boldog az új jövevénytől, akkor pedig különösen nem, amikor rájön, hogy Adrian furcsa érzéseket indított el benne. A nősülés előtt álló férfi összezavarodottan küzd a különös érzések ellen, emellett a családjával is meggyűlik a baja. Rövid időn belül döntenie kell, felvállalja-e önmagát, kockára téve ezzel a kapcsolatát az apjával és a barátnőjével, vagy elfelejti Adriant. Ráadásul váratlanul felbukkan a féltestvére, Christopher is, akivel sosem bírták egymást. Tristan pillanatokon belül csupa olyan problémával szembesült, amiket nyolc hosszú éve próbált elkerülni…

Neon ​Nails 2. (Neon 4.) 

308 oldal        Nora Book 2023

"Ahogy a csillogó, zöld szemébe néztem, akkor döbbentem rá, hogy szeretem. Beleszerettem egy olyan fiúba, aki soha nem lehet az enyém. Ez a felismerés pedig arra sarkallt, hogy azonnal hazarohanjak."

Ebben a kötetben az előző regényből megismert Danny és Salvo történetét követhetjük nyomon. Visszaugrunk az időben négy évet, ahol Ruben, Salvo és Danny, első éves egyetemistaként először találkozik egymással. Az olvasók betekintést nyerhetnek a két fiú megpróbáltatásokkal teli kapcsolatába, olyan fontos dolgok mellett, mint a család, az előítéletek, az előbújás, az összetartás és a barátság.
Salvo visszaemlékezése révén négy év boldog és küzdelmekkel teli időszakát kísérhetjük végig, tele vidám és megható pillanatokkal.
A könyv önálló regényként is megállja a helyét, ám annak ellenére, hogy ez egy előzményregény, érdemes az első kötettel kezdeni az olvasást.

Neon ​Blue (Neon 5.)

166 oldal        Nora Book 2023

"– Itt azt írják, hogy óvatosan keverjük bele a habot, vigyázva, össze ne törjük – olvasta Tyler a kanapén fekve. – Ki az a hülye, aki összetöri a tálat közben? Milyen erővel kell ahhoz keverni?
– A habot ne törd össze, te idióta – mordult rá Andres.
Tyler felült.
– Hogy lehet a habot összetörni? Az egy hab. Max összenyomni lehet – értetlenkedett.
– Mi lenne, ha te csak kuktáskodnál? – kérdeztem."

Ez a regény kissé elrugaszkodott a valóságtól. Ha ilyen szemmel olvasod, garantáltan jól fogsz szórakozni.
Egy szórakozóhelyen összeszólalkozik két fiútársaság. Heves szóváltásukat tettlegesség követi, és mind a hatan egykettőre bilincsben találják magukat. A büntetésük közösségi munka, mégpedig együtt.

Vajon hogyan fog kijönni a szerény körülmények között élő három rosszfiú a másik három jómódú fiúval?

Hányszor próbálják meg „kinyírni” egymást a két hét alatt?

Mi történik, ha közben nem várt szerelmi szálak kezdenek el szövődni a két csapat tagjai között?

Figyelem! A könyvben szereplő párbeszédek stílusa és a szexuális tartalom miatt szigorúan csak 18 éven felülieknek ajánlott olvasmány !

 

Neon ​Lights (Neon 6.)

206 oldal         Nora Book 2023

Gabriel fontos megbízást kap New Orleans egyik befolyásos alvilági figurájától. Fel kell törnie egy másik, hasonló nagykutya bankszámláját, és le kell nyúlnia róla némi pénzt. Ehhez nem akármilyen segítséget kap: a nagyfőnök szerencsehozó vázáját. De mi történik akkor, ha a vázát már első éjszaka ellopják tőle?
Rhys egy balszerencsés tolvaj. Folyton zűrbe keveredik, semmi nem akar összejönni neki. Legutóbbi rablása során is megzavarják, ezért egy vacak vázán kívül nem sikerül mást elhoznia. Másnap elpasszolja, csakhogy egy jóképű idegen elég gyorsan Rhys nyomára akad, és visszaköveteli jogos tulajdonát, de hiába, mert a porcelánnak nyoma vész.
A két fiú nagy bajba kerül, ezért kénytelenek összefogni, és együtt felkutatni a rejtélyes vázát. Ám nem csupán a különös üggyel kell megbirkózniuk, hanem egymás iránt fellobbanó, váratlan érzelmeikkel is.

A könyv elérhetőségei:

Dibook könyvesbolt    ebook 1990 Ft 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux