Ugrás a tartalomra
x

Sport négylábúakkal

Sokan szeretnek sportolni,és sokan szeretnek a négylábú családtagjukkal/tagjaikkal is együtt sportolni.Bemutatunk most Nektek olyan egyesületeket/szervezeteket,ahol ezt  megtehetitek.

A Sportolj 6 lábon célja olyan kutyás szabadidő programok szervezése,ahol örömmel vesznek részt a gazdik és négylábú kedvenceik:lehet ez akár egy kirándulás,vagy kutyás sport.

"Az egyesület alapítását megelőzően, mint civil szerveződsé több éves önkéntes munkánk és az elért eredményeink hűen tükrözik, hogy a kutyások nagy táborának szüksége van a szervezett tevékenységekre. Az elműlt évek jelentős eredménye a számtalan szervezett túra és kirándulás az ország különböző vidékein.2016-ban a "Legtöbb vizsla egy időben egy helyen" rendezvényünkkel magyra rekordot állítottunk fel Újhartyánbna 245 vizsla részvételével, így jelenleg hivatalosan is magyar rekorderek vagyunk. Azon partnereink száma melyek nyitottak a fogadásunkra (ahova magunkkal vihetjük kutyáinkat is), folyamatosan növekvő tendenciát mutat. Egyre több a kutyás strand, szállás,  étterem, kávézó országszerte. Jótékonysági sporteseményeinket és működési költségeinket nevezési díjakból és részvételi hozzájárulásokból igyekszünk fedezni, ám örömmel várjuk támogatók jelentkezését anyagi és tárgyi hozzájárulásként egy-egy esemény lebonyolítására."

(Sportol 6 lábon egyesület honlapjáról)

Az egyesület honlapjára folyamatosan kerülnek fel az éppen aktuális információk a különböző túrákról,rendezvényekről.

Február 28-ig még csatlakozhattok kedvenceitekkel az éppen zajló VIRTUÁLIS HAVAS FUTAM - 2022 kihíváshoz.

Többféle kategóriából,távból,és helyszín közül választhattok.

A honlapon képes beszámolókat is találhattok a különböző programokról, az országjáró túráktól a kerékpáros kirándulásokon keresztül, a kutyás terepfutásig.

Kutyás túrákhoz tudtok még csatlakozni a Dog Hájking facebook oldalon. Ők különböző túrákat szerveznek,határokon innen és túl, túravezetővel,szállítással. Az utazás kisbusszal történik, amiben biztosítva van a biztonságos kutyaszállító box.A programokat itt tudjátok követni.

Ha valaki inkább vízközelben töltené az időt, érdemes a Fodor Vízitúrák oldalát felkeresni. Magyarország első és egyetlen családi vízitúra szervező  csapata több mint két évtizedes tapasztattal rendelkeznek túraszervezés és vezetés terén.Igény szerint szívesen látják a négylábú kedvencekkel érkező vendégeket is.

Aki szeret újdonságokat kipróbálni,már hallotta a SUP-ról, aza állószörfről. Az Evezni jó Duna-parti csónakházban lehetőség van bérlésre is,ahol rövidebb túrákat is szerveznek,kimondottan kutyával érkezőknek. A túra nagyjából 1 órát vesz igénybe, a Felsőgödi Duna-parti szakaszon.

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux