Ugrás a tartalomra
x

VÁROSNÉZÉS IDŐUTAZÓKNAK

Sajnos a járvány miatt még mindig tartanak a bezárások/lezárások/elzárások és egyebek,kevés szórakozási lehetőséget tudunk találni.Remélhetőleg már nem sokáig tart,így a korlátozások megszűnése utáni időre ajánlunk most nektek egy izgalmas programot.

A VR Tours Kft. által kínált 1,5 órás gyalogtúra visszarepít az időben, hogy részesei lehessünk Budapest és a Budai Vár történelmét meghatározó eseményeknek és átéljük mindazt, amiről korábban csak a történelemkönyvekben olvashattunk.

A túra 7 történelmi koron keresztül kalauzol végig bennünket egészen a 13. századtól, az 1956-os forradalomig. Az egyes állomásokon a legmodernebb technikák által, virtuális valóság szemüvegek segítségével élhetjük át a történelmi pillanatokat. A jelenetek között 8 nyelven elérhető narráció segít megérteni, hogyan és miként jutottunk el a jelenetekben látott eseményekig, milyen tényezők befolyásolták Budapest és Magyarország történelmét.

A lenyűgöző vizuális tartalomnak köszönhetően olyan élményben lehet részünk, melyről korábban álmodni sem mertünk! A túra végeztével büszkén nevezhetjük magunkat igazi időutazóknak.

 

A szemed előtt megelevenedő történelem 

Kövesd végig az UNESCO Világörökség részét képező Budai Vár történelmét háborúkon és békén át! A másfél órás túra során 7 különböző történelmi korból mutatjuk be Magyarország és a Budai Vár sorsát meghatározó történelmi eseményeket.
A Virtuális Valóság technológiának köszönhetően saját készítésű 360°-os 3D-s animációkon keresztül elevenedik meg előttünk a történelem.
Az egyes állomások között 8 nyelven elérhető audioguide segít eligazodni a történelem fonalán. A magyaron kívül angol, német, spanyol, olasz, orosz, francia és kínai nyelven is elérhető a program.

Néhány tudnivaló a programról:

A programot a használt technológia és a tartalom miatt 12 éves kortól ajánlják.
A túra időtartama 90 perc, ami minimálisan változhat a csoport méretétől és összetételétől függően.
A túrák minden esetben a 1013 Budapest Lánchíd utca 23. szám alatt található irodánktól indulnak és ide is érkeznek vissza.
A honlapon vásárolt jegyek a vásárlás napjától számított 1 évig felhasználhatóak!
Enyhe esőzés esetén a túrát megtartják,tudnak esernyőket biztosítani vendégeiknek. Természetesen, ha a kedvezőtlen időjárás miatt valaki le szeretné mondani a korábban foglalt időpontját, ezt minden gond nélkül megteheti.Szélsőségesen rossz időjárási viszonyok között a program szünetel.
Az eszközöket lehet állítani úgy, hogy szemüvegesek számára is kényelmes és használható legyen.
A túrák meghatározott maximális létszámmal indulnak, így minden esetben szükséges előzetesen időpontot foglalni.
Időpontot foglalni legalább 1-1,5 héttel előre érdemes.

A programra igény szerint ajándékutalvány is váltható: igényes, ünnepélyes hangulatú, névre szóló jegy, melyen nem tüntetik fel az árat. Az ajándékozott tud hozzá időpontot foglalni az oldalon, vagy az ügyfélszolgálaton keresztül.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux