Ugrás a tartalomra
x

Karácsonyi ajándékötletek bevállalósaknak

Nem a szokásos zokni-sál-sapka kombó,és nem is a bevált illatszercsomag.A kicsit -vagy nagyon- bevállalósak,ezekkel a társasjátékokkal is meglephetik a párjukat.

A játék gyerekkorunktól kezdve fontos része az életünknek, a társasjátékok pedig nem csupán érdekes, de tanulságos, izgalmas és hasznos elemei lehetnek a kapcsolatainknak. Egy társasjáték során értékes időt tölthetünk együtt barátainkkal és szeretteinkkel. Nem csoda hát, hogy egyre több olyan játék készül, melyeket kimondottan felnőtteknek szánnak, sőt olyanok is, melyek a párkapcsolatban élőket célozzák meg.

Túlélők Viadala

Mit súg az ösztönöd? Kvízjáték kalandos szerepjátékkal

A Túlélők Viadala társasjáték egy izgalmas kvízjáték kalandos szerepjátékkal, melyben a túlélés a tét. Játékos formában, a mindennapi életben is előforduló váratlan szituációk megoldásához ad tudást a játék, amelyekre a hétköznapi emberek nincsenek felkészülve.
Természetesen nem csak kifejezetten pároknak kifejlesztett játékkal játszhattok ketten, hiszen akár egy hagyományos társas is alkalmas lehet a másik fél megismerésére. 
A játék során megtudhatod, hogy a párod hogyan reagál a váratlan szituációkra, mit gondol a vészhelyzetek elkerüléséről és milyen megoldásokat részesít előnyben. Bár látszólag nem erre tervezték a játékot, mégis rengeteg elárul az ember személyiségéről, ahogyan végigmegy ezen a pályán.

 

WTF? társasjáték felnőtteknek

Ha szereted a cenzúrázatlan humort és az olyan társasjátékokat, amik kellően megmozgatják a fantáziát, akkor szerezd be egyet és dobd fel a baráti összejöveteleket! Miért jó?

Több, mint 1000 botrányosan zavarba ejtő, és sokszor természetesen teljesen ártalmatlan kérdés - műveltségi, logikai és arcpirítóan személyes kérdések. Felhőtlen és cenzúrázatlan szórakozást kínál
Erre figyelj: Csak felnőtteknek! 18 év felett!

 

PÁROS JÁTSZMA

Ismerkedj okosan! Párismereti vetélkedő

Mik azok a kérdések, amikkel jobban megismered a másikat?Mi lenne, ha nem azon agyalnál, hogy mit mondj magadról? A feszengős csendek, kínos torokköszörülések helyett adunk a kezedbe egy sorvezetőt. A felnőtteknek szánt társasok rengeteg lehetőséged adnak a másik személyiségének megismerésére.
Ehhez viszont arra van szükség, hogy a megfelelő kérdéseket tedd fel, amelyek láttatják a lényeget, a fontos dolgokat.A Páros Játszma társasjáték olyan komoly és vicces kérdéseket vet fel az együtt élő és szerelmes párok között, amiről azt gondolnák, hogy tudják egymásról. A társasjátékkal kiderül, hogy jól ismeritek-e egymást. Biztos, hogy több esetben felvet konfliktusokat, de ettől lesz igazán érdekes a játék. Előjöhetnek szunnyadó vágyak, álmok, vagy akár bosszantó apróságok is. Ismerkedj okosan! Egy vidám párismereti felnőtt társasjáték.
 

 

Love zseton

Mi ez?

Egy zsák élmény. Ugye milyen jól esne néha, ha nem kellene szavakba önteni, mire gondolsz, és máris teljesülne? A zsetonok helyetted beszélnek. Talán a legszemélyesebb ajándék, amit adhatsz annak, aki fontos Neked és már mindene megvan.
A zsákban zsetonok vannak, amik ígérvények olyan élményekre, mint pl. egy ágyba reggelire, masszázsra, fürdetésre, simogatásra, intim együtt létre. Aki megkapja tőled a zsetonokat, akkor válthatja be nálad ezeket a "szolgáltatásokat", amikor csak szeretné. Megszólalnia sem kell, csak átnyújtani a választott zsetont egy sejtelmes mosoly kíséretében.
A zseton önmagában nem "az ajándék"! Ez csak a közvetítő eszköz a 9 különleges alkalomhoz. Az ajándékot Te adod, Te csinálod végig, Te teszed bele magad, de nem rólad szól, hanem a másik emberről. Az ajándékod 8-9 órányi közös élmény, törődés, és különlegesen játékos erotika.

 

 

Hancúr párbaj társasjáték

Erotikus, felnőtteknek szóló társasjáték, tele izgalmakkal, egyedi, színes grafikával!
Hancúrozzatok játékosan! Szuper pozíciók és pikáns feladatok várnak rátok. A játék a mai, szexuálisan igencsak túlfűtött világban a tényleges erotikára, a párkapcsolatok minőségének javítására ösztönöz.
Ha ezzel a társassal leped meg párodat, garantáltan elmúlik a hirtelen jött fejfájás és minden adott lesz egy kellemes, forró este eltöltéséhez. A gyönyör garantált! A játék korhatáros (18).

Monogamy társasjáték

A Monogamy egy igazán szenvedélyes viszony a pároddal és tökéletes eszköze annak, hogy kapcsolatotokban még magasabb szintre emeljétek a szexualitást!
Egy kétszemélyes, felnőtteknek szóló, maximálisan szórakoztató, romantikában, izgalmakban, de legfőképpen erotikában gazdag párjáték, mely biztos élvezetet és intim pillanatokat nyújt a játékosoknak, megfűszerezve ezzel a párkapcsolatot, és még közelebb hozva egymáshoz a szerelmeseket!
 

 

Érzékek Birodalma társasjáték

Magyarországon újra elérhető a világszerte évek óta töretlen sikert arató erotikus Érzékek Birodalma társasjáték számos kiegészítővel, pl. vibrátor, masszázsolaj! Egy izgalmakban gazdag szex társasjáték pároknak, mellyel feldobhatod a szürke hétköznapokat és a mindennapok megszokott rendjét! Exkluzív Érzékek Birodalma társasjáték, rengeteg erotikával megfűszerezve!

Sex Roulette Kinky - szex társasjáték (10 nyelven)

Utazzatok egy izgalmas szexkalandra szex rulett társasjátékkal!

Pörgessétek meg a rulett kerekét és teljesítsétek annak a számú kártyának az erotikus kérését, amire a nyíl mutat.

24 izgatóan erotikus, merész feladat vár rátok!Szánjatok időt egymásra, élvezzétek a közösen eltöltött időt, játékos erotikával felforrósítva!

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux