Ugrás a tartalomra
x

Nincs karácsony vásár nélkül - alternatív megoldások

Az idén-sok minden más program mellett- a karácsonyi vásárok is elmaradnak. A Budapesti karácsonyi Vásár több mint húsz éve kerül megrendezésre a fővárosban, kivéve az idén. Aki mégis szeretne a hazai kézműves termékek közül vásárolni, az online megrendezett vásáron, a budapestikaracsony.hu oldalon megteheti. Számtalan kézműves, iparművész honlapja megtalálható az oldalon.

Aki mégis szeretné kicsit átélni a megszokott hangulatot, az országban néhány helyen azért rátalálhat.
 

Szentendre, Hubay-ház
2000 Szentendre, Bercsényi u. 1.

Szentendre belvárosában már közel 10 éve nyitott meg a Karácsony Szalon. Az egész évben nyitva tartó Szalon félig múzeum, félig üzlet, ahol egy 5000 darabos magánygyűjtemény kapott helyet, emellett pedig különleges díszeket, dekorációkat vásárolhatunk. A gyűjtemény az elmúlt 200 év karácsonyi díszeiből, üdvözlőlapjaiból áll. Aki nem tud ellátogatni, a webáruházból be tud szerezni szebbnél szebb díszeket a kínálatból. A Hubay-házba a belépés ingyenes.

 

 

 

 

 

 

 

Gödöllő, Karácsonyház 
2100 Gödöllő, Szabadság út 2.

Gödöllőn, nem messze a Grassalkovich kastélytól áll a Karácsonyház. Több mint húsz éve, minden novemberben megnyitja kapuit. Egyedi hangulatú vásár és bemutatóterem. Ezekben a hetekben a Mikulás és a Grincs is rendszeresen feltűnik a házban... A Karácsonyház előtt hütte, sült gesztenyés, és kávézós kisautó van, így az igazi karácsonyi vásári hangulat, illatok sem hiányoznak. A Monarchia körhinta pedig csak fokozza a élményt. A belépés díjtalan. Webáruházat is működtetnek, amit itt elérhetitek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gödöllői Királyi Kastély Pálmaháza
2100 Gödöllő, Martinovics Ignác u. 2/a.

A Kastély Pálmaházában található a Pálmaház Herbárium. November első hetében nyitja meg kapuit, egy közel két hónapos rendezvénysorozat keretében. Dekorációs ötletekkel, változatos programokkal, és persze vásárlási lehetőséggel várnak mindenkit. Nevéhez hűen, a különböző kézműves kaspók, kertészeti kiegészítők mellett fűszernövények, teák,illóolajok, natúr kozmetikumok, kézműves lekvárok és szörpök kaphatók. Itt is működik webáruház. A belépés díjtalan.

 

 

 

 

 

 

 

Karácsonyi Csodaország ajándékbolt
8360 Keszthely, Frech Miklós utca 2 (AlphaPark Bevásárlóközpont)

Egész évben nyitvatartó ajándékáruház, a karácsonyi díszek és dekorációk szeptembertől januárig megcsodálhatók. Télanyó és a Manók közel 300 négyzetméteren varázsolnak karácsonyi hangulatot. A műfenyőtől a gyertyákon át a karácsonyi párologtatókon, illóolajokon át számtalan termék megtalálható. Mosolygós hozzáértő kiszolgálás és igény szerint díszcsomagolás várja az odalátogatókat.

 

 

 

 

 

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux