Ugrás a tartalomra
x

Könyvajánló - Airenc Brando A ​Nap árnyékos oldala

 498 oldal     Könyvműhely Kiadó 2017

 

Felnézett, ​és amit ott látott az túltett minden képzeletén. Sébastien ott állt anyaszült meztelen a lépcsősor legtetején.
Vannak olyan apró, csak egy szilánknyi időnek tűnő jelenetek az életben, melyek kitörölhetetlenül beágyazódnak emlékeinkbe. Ez a jelenet Gérard számára ilyen volt.
Egy csodálatos pózban, egy még csodálatosabb test. A fiú olyan testarányokkal rendelkezett, hogy ennél szebbet elképzelni sem lehetett. Valami észvesztően szép látványt nyújtott. Hirtelen átsuhant rajta a gondolat, hogy akár megfesthetné így is, mert nem csak a test, és a beállás volt gyönyörű, hanem a testen megjelenő fények is.
Mintha egy időutazó ókori ifjú jelent volna meg a lépcső tetején, akiről a ma látható legcsodálatosabb márványszobrot faragták. És aki csakis azért jött el, hogy érzékeltesse és bizonyítsa, a kor szobrászmestere bármennyire is volt tehetsége és tudása legmagasabb fokán, soha nem tudta visszaadni azt a tökéletességet, melyet modelljében megformáltak az Istenek.
Tekintetük lassan összetalálkozott, s azt mindvégig egymáson tartva, a fiú varázslatosan gyönyörű mosollyal az arcán elindult, lefelé a lépcsőkön.”

A történet egy negyvenes éveiben járó, elvált férfiról szól, aki néhány éve boldog párkapcsolatban él egy rendkívül szép fiatal nővel. A kettőjük közt meglévő harmonikus kapcsolat azonban zátonyra fut, mikor a férfi, a sors kiszámíthatatlan szeszélye folytán, megismerkedik egy bámulatosan szép külső adottságokkal, és csodálatos belső tulajdonságokkal rendelkező kamasz fiúval. Már az első találkozásuk, a férfiban egy varázslatos vonzódást, egy mindent felülíró, eddig soha nem tapasztalt szerelmet vált ki.
A regény, a kettőjük körülbelül egy évig tartó, váratlan fordulatokban bővelkedő, szenvedélyes viszonyát meséli el.

Beleolvasó

 

A könyv elérhetősége

Libri könyvesboltok

Kartonált kiadás antikvár 5790-5780 Ft  e-könyv 1990 Ft

Bookline könyvesbolt

e-könyv 1990 Ft

Líra könyvesboltok

e-könyv 1990 Ft

E-könyv könyvesbolt

e könyv 1990 Ft

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux