Ugrás a tartalomra
x

Oh, West! Oh, Jack! - a folytatás

Folytatódik story, melynek első részét elolvashatod, ha még nem tetted volna.

A vacsora valami mennyei volt. Marie aztán tudott főzni és egyben férjet is választani. Joshua ha tehette állandóan Alexet bámulta, máskülönben próbált nem izegni-mozogni a székén. Nem különben az istállóban történtek miatt volt ez lehetséges. Az út során egyszer értem magamhoz, így hát, amit most a fenekében hordoz az egy temérdeknyi ondó volt. De egyszer is mind ez kellemesen felizgatott. Az egyszer kétszer való pillantás váltás során pedig a fiú ezt jobban szemügyre is vette, amikor vagy ki nyújtóztam vagy kissé hátra dőltem. A műsor csak neki szólt, mégis Alex a viselkedésemet látva feltűnt neki valami.

- Jack az inged átázott. – a mondatát meghallva máris lenézve érthetetlenséget mutattam, majd mosolyogva felnéztem a házigazdáimra. - Biztos a hosszú út miatt. A mindennapi mozgás így ütközik rajtam. Most, hogy megpihent a testem, azon nyomban kiengedi a fáradt gőzt. – Joshua hirtelen krákogó hangot adott, majd egy pár nyelés során máris jobban volt. - Jól vagy Joshua? – kérdezte Marie, aki egy kancsó vizet tett az asztalra és önteni kezdett a fiúnak. - Persze, köszönöm asszonyom. Úgy látszik valamit félrenyeltem. – elkezdte inni a vizet és tudtam, hogy az előbbi kijelentésem okozta ezt.

A vacsora ezután elég nyugodtan telt. Alex és Marie az utamról kérdeztek és hogyan jövők, viszont az előbbit szerencsésen eltudtam kerülni, amikor Joshua egy nagyot ásított. - Jól mondja a fiú. Ideje ágyba bújni. – nem tudtam nem észrevenni az istállófiú mosolyát ennek hallatán, viszont egyből lehervadt, ahogy felfelé kezdtem indulni Marie után. - Megmutatom, a szobáját Jacknek addig fiúk elmosogatjátok a tányérokat. – Alex arcára rá volt írva a nyűg, míg Joshua, hogy kettesben lehet a férfival, máris pakolni kezdte a kezébe az edényeket.

A nő elvezetett az egyik szobáig majd ott benyitva beinvitált. - Tudjuk, hogy nem sok, de… - egyből közbevágtam. - Nem. – egyenesen ránéztem. – Ez tökéletes. – a hölgy kedvesen biccentett egyet, aztán mintha valami eszébe jutott volna rákérdezett.

- Jack, én szívesen kimosom az ruháit, ha akarja. Bár látva, hogy nincs sok mindene, lehet hogy abban szeret… - a hangja elakadt, ahogy levettem az ingemet, majd vele együtt a nadrágomat, alsómat ott álltam előtte meztelenül. Nem éppen nyugodt állapotban. Elindultam felé úgy hogy csak a kalap és a csizma volt rajtam. Ő még mindig engem nézett, mikor átnyújtottam neki. - Köszönöm Marie a kedvességét. – a nő mintha transzból ébredt volna, úgy meglepődött az előbbi szavaimon, hogy elvörösödött, bár sejtettem, hogy nem emiatt.

Nyomban átvette és bólintva egyet kiment a szobámból maga után behúzva az ajtót is. Az eseten jót mosolyogva vettem le a csizmámat és tettem le a kalapomat a bent lévő hintaszékbe.

Aztán egy jól irányzott huppanással az ágyban feküdve bebújtam a takaró alá és lehunyva a szememet, nem kellett sok és már aludtam is. Azt hittem, hogy eleinte álmodom. De a hangok túlságosan is valódinak tűntek, ahhoz, hogy csak képzeljem. Marie volt az, aki vagy nagyon jól érzi magát a férje karjai közt vagy valami rosszat evett.

- Oh Alex! Igen!- nem is csodálom most már, hogy Joshua Alexet akarja, aki ilyen hangokat tud kiváltani egy nőből, csak is jó lehet. - Nem bírom tovább! Akarlak! – nem azt mondom, hogy nem vagyok fogékony a női nemre, de valamiért sose érdekeltek annyira, mint a férfiak.

Egy párral le is feküdtem. Nem volt rossz, szinte élveztem is, csak mindig hiányzott egy vaskos dákó közöttünk. Az emlékek és az, hogy azon kezdek elgondolkodni, hogy vajon Alex teste milyen lehet akcióban, inkább az alvást választottam volna, ha nem hallok meg valakit, hogy feljön az emeletre. Egyből bekapcsolt mint a hat érzékem és halkan kimászva az ágyból elindultam az ajtó felé.

- Keményebben! Érezni akarlak teljesen! – a házigazdáim keményebbre fokozottra kapcsoltak, miközben kinézve a szobámból a hangok felől egy alakot láttam meg az árnyak közt.

Sejthettem volna, hogy egy ilyen fiút, mint Joshuát, nagyon is érdekelni fogja gazdája szexuális élete, ha már ők ketten soha nem lehetnek így együtt. Amin én mindenképpen változtatni szeretettem volna. Az istállófiút annyira lekötötte, hogy az ajtó résen állt figyelte a történéseket, hogy észre sem vette, hogy eléje térdelek. Bár bent is volt mit nézni. Alex kemény izmos hátán át egészen le a kerek fenékig, amely mindig megrendült, ahányszor csak Marie feneke felé mozdult.

Nem is csodálom, hogy a fiú az ujjai között tartva a péniszét játszott rajta. Erre még én is szívesen kivertem volna. De ha már itt vagyok. A kezében tartotta, míg én a csúcsát bekapva szopogatni kezdtem. Eleinte nem vette észre, inkább úgy látszott magát képzeli el Marie helyében, így csak az elméje játékának tudhatta be a kellemes érzést. Míg nem már bólogatva rajta az ujját érintve lenézett és a váratlan látogatásomon nem sem akadva utánozni kezdte Alex mozdulatait. Így mikor a férfi lökött egyet Marien, aki felnyögött, akkor én is kaptam egy mély úsztatást az ajkam közé. Miközben a szájlecke ment, addig megragadva a sajátomat úgyszintén húzogatni kezdtem.

Hogy voltam-e már ilyen helyzetben? Egyszer talán, egy párszor többször is. Mégis az itt történtekhez képest semmik voltak. A múlt pedig maradjon is a múltban. A jövő meg hát, legyen olyan amilyenre én formálom. Joshua egyre nagyobb lélegzettel figyelte a bentieket, akik vele együtt hangosabbak lettek. Ahogy az ágy megmozdult úgy gondoltam ki, mi lenne még most tökéletes. Felállva megcsókoltam az ifjút, aki tudom, hogy a férfit képzeli el helyettem. Nem bántam, mert éppenséggel egymást használtuk ki. Ő rá vágyott, én pedig egy dákóra a segglyukamba. Rég történt már. Általában én szoktam másokat, de Joshuáért ezt megakartam tenni. Így hát elszakítva az ajkamat a falnak döntöttem magam és hátulról ujjazni kezdtem magam.

Kettő bennem lüktettet ami máris sóhajtásra bírt. De nem kellett visszafognom magam, mert Marie elég hangos volt kettőnk közül is. Megfordultak és ugyanúgy négykézláb volt a nő, hátulról pedig Alex hajtotta magát.

A férfi delta izmait és gyönyörű kockáit felfedezve a testén, az én nyálam is összefolyt, ha csak rávetettem egy pillantást is. De az biztos, ha lesz lehetőségem és biztosan lesz, akkor kicsit felfrissítem őket, hogy mit lehet még az ágyban csinálni. Közben Joshua figyelve engem a farkát húzogatta és már nem a bent lévőket hanem engem figyelt. Nem volt rossz érzés, pláne mikor alám nyúlva húzogatni kezdte a farkamat, miközben már három ujjamat toltam fel magamba.

Nyögni akartam, mire ő megcsókolt. Jó volt és tetszett a gyengédsége, velem ellentétben, amikor eddig elérve már szinte felfalom a partneremet. A hangok erősödésével kihúztam az ujjaimat, ő meg finoman beillesztette a dákóját. Nem tudtam visszafogni magam, ahogy Joshua sem tette, ahogy élesen felnyögött.

De nem volt gond. Sőt mikor elindult, jobb nem is lehetett volna és még folytatva a munkáját is rázta a dákómat. Heves tempó volt, vagyis imádtam minden mozdulatát bennem. Egyben féltett és ha erősebben ragadta meg a farkamat, egyből lassított. Ezen változtatnom kellett.

- Keményebben! Nem vagyok én cukorból fiú! Döngess meg, ahogy Alexet akarnád. – ez elég volt, ahhoz, hogy a falba meg kell kapaszkodnom a fiú lökéseit érintően. Szerencsés férfi ez az Alex, remélem tudja, hogy miből fog kimaradni. Legalábbis ha nem segítek neki. Benéztem és a férfi már a határát súrolta a tűrés határának, amikor Marie felkiáltott elérve a gyönyörét, miközben is összeakadt a tekintettünk. Nem rémült meg, sőt mosolygott felém és szerintem látva is, hogy engem szintén keményen megdolgoztatnak. Ez bennem is elindított valamit.

Egy kérdést, hogy vajon Marie bánná-e ha a férjét beavatnám egy pár férfias játékba? Tetszene neki? Mert ahogy így rám néz szinte könyörögnék, hogy a puncijába legyek. Joshua a hátamnak dőlve bekapta a fülemet és szopogatni kezdte. - Közel vagyok már. Nagyon… nagyon… - ahogy Alex is. Benézve a férj kihúzva a szerszámát húzott rajta egy párat, majd sortűzként zúdult magja tartalma felesége fenekére és hátára, aki ezt vigyorogva fogadta. Szinte azon nyomban a fiú is elment bennem. Nem is kétlem látva Alex férfiasságának impozáns voltát én is szinte azt kívántam, hogy az bennem legyen. Éreztem a testembe áramló, minden löketét, ahogy az is, mikor rám dőlve hevesen lélegzett. Még mindig bennem volt. A keménysége ott tartott, illetve egyben is.

- Vissza kéne mennem a szobába. – mondta ez nagy szünetekkel közben, aztán rálelt lent a még mindig kőkemény falloszomra. – De előbb még… - még be se fejezhette, amikor meghallva az ágy nyekergését gyorsan szétváltunk és amilyen észrevétlenül tudtunk visszamentünk a szobánkba. A bent lévő vizes tálban lévő maradékkal kezelésbe vettem a fenekemet, hogy ne hagyjak semmilyen foltot az ágyon, ami kérdéseket vetne fel. A víz kellemesen hűvös volt a fenekemnek, ahogy megtisztítottam magam Joshua ondójától. Bár a végjáték nem úgy sült el, ahogy terveztem, miképp én is kielégülők, de még lesz nap a holnap alatt, hogy erre is sor kerüljön. Megtöröltem magam alul és visszafeküdve az ágyba, már alig vártam a másnapot, hogy akkor talán valaki megszabadít a terhemtől.

A reggel. Korán volt, még úgy is, hogy a vándorlás során megszoktam, hogy mikor fel kell a nap én egyből útnak indulok. Felülve az ágyban egyből észrevettem a hintaszékben Összehajtogatott ruhámat rajta a kalapommal.

Felidézve a tegnap esti szinte közös játékunkat feltettem magamnak a kérdést, hogy Marie vajon élvezné, ha én is beszállnék legközelebb, akár még Joshua is. Ennek a válasznak még nem volt itt az ideje, de hamarosan talán eljön az is. Kibújva az ágyból a ruháimhoz tartottam, amikor egy kopogás és Alex hangja ütötte meg a fülemet.

- Siess Csipkerózsika! Mindjárt indulunk a városba. – amilyen gyorsan csak tudtam magamra kapdostam a ruháimat, ügyet sem vetve az égnek álló merevedésemmel. A férfi hangjára felidézve a testének minden egyes részét, az élvezettől elnyúló hangját, nem tehettem róla, de Joshua az iránta érzett vággyal én magam sem tudtam volna vitatkozni. Amikor minden rendben volt, az ajtót kitárva lesiettetem a lépcsőn, ahol már a többiek nagyban reggeliztek. - Szóval megjöttél álomszuszék? – Alex utalására még rá is játszva ásítottam egyet, de Marie azonnal a pártomat fogta. - Alex, ne légy a vendégünkkel ennyire kemény. – oh asszonyom, még nem tudja, hogy én milyen kemény tudok lenni, ha a férjéről van szó, pláne ha Joshuát kérdezné. – Napok óta most aludhat ágyban. Ha valakire ráfért a pihenés az pont Jack. –  Marie az elém tett bögrébe öntött egy kis kávét és ajándékul kaptam tőle egy nagy mosolyt. - Köszi Marie. És be kell vallanom régóta nem aludtam ilyen jól mostanában. – az asztalról magamhoz vettem egy szelet kenyeret, sajtot és némi húsfélét.

Miközben a szokásos rutin vizsgálatomat intézve, az istállófiú újabb lopott pillantásokkal figyeli Alexet, aki el van foglalva az előtte lévő reggelivel, Marie pedig a konyhában írogat valamit. Én pedig mind ennek kellemes szemtanúja vagyok.

- Akkor hát összeírtam mindent drágám, ami itthonra kelhet. – aztán a kezein számolgatni kezdte a dolgokat. – A vonatjegy meg van. A csomagom elkészítve és akkor holnap reggel találkozunk az állomáson. Pontban… - 8:00-kor. Ahogy megbeszéltük. – felnézett a kedvesére, aki a szájára adott egy puszit, utána pedig egyenesen rám nézett. – Én pedig megmutatom Jacknek a várost, illetve Derekkel már beszéltem és dél körül vár az irodájában, hát ha ketten tudtuk valami megoldást találni. – jól hangzott a terv és míg én tovább ettem, addig Alex kiosztotta Joshuának a feladatait. A fiú szájából kiesett a kajai is, annyira bámulta a férfit, aki meg kell hagyni nagyon öntudatos vezető lehetne belőle a hadseregben. Aztán befejezve a reggelinket, az istállófiú ment a dolgára, Alex, Marie és én pedig a városba tartottunk ló háton. Közben a délutánon gondolkodtam és azt hiszem, hogy nőtlen lesz a ház egy teljes napra a férfiak végre cincoghatnak. Éppen a város egyik szalonja mellett mentünk el, amikor egy vörös hajú illető megszólította Alexet. - Alex, régi cimborám. Nem volna kedved és a kedves nejednek beszállni egy jó pókerbe. Randyvel csak most kezdtük, de hárman vagy négyen sokkal érdekesebb lenne. - Sajnálom Pete. Mariet viszem ki éppen az állomásra, Jack pedig… - milyen alkalmam lenne megismerkedni Alex barátaival ha nem most. - Én éppen ráérek. – aztán Alexre néztem. – Játszok egy kicsit a barátaiddal, majd átmegyek a seriffhez és kettőkor találkozhattunk itt. Addig pedig meg tudsz venni mindent. – a férfinek tetszett az ötlet, Marie pedig egy csókot dobva nekem elbúcsúzott. - Akkor hát én Pete vagyok. – nyújtotta kezét nekem a férfi, miután kikötöttem a lovamat. - Én meg Jack. – átkarolta a vállamat, majd együtt léptünk be a füstös szalonba. - Hagyj mutassam be, akkor hát Randyt. – egy asztalhoz vezetett, ahol egy sötét barna hajú, borostás férfi ült, aki meghallva a nevét egyből felállt és kezet is fogtunk. - Jack vagyok. – ezután mindannyian leülve Pete egyből osztani kezdte a kártyákat. Pókereztem már párszor életemben, de nem voltam profi, viszont nem is kellett az embernek az lennie, csak, hogy olvasni tudjon az emberekben. Így hát miközben ment a játék, elkezdtem megismerni őket.

- Alexszel régóta barátok vagyunk. Marie és a feleségem néha összejártak, de amióta terhes lett nem igazán mozdul ki. Szégyelli az alakját és hát én se nagyon érhettek hozzá. De nem baj már csak 4 hónap és megjön a kicsi. Emelek. – Pete arcára néztem és tudtam, hogy ami a kezébe van az semmit nem ér. Közben a kocsmáros fiú kihozott nekünk három korsó sört, majd odébb állt. Ahogy a feneke is, amit nehéz nem lett volna észrevenni. A bronz barna test és a szőke haj nem rossz párosítás, akár csak a kezemben lévő kártyák. De előtte is Randy került sorra.

- Alexet nem nagyon ismerem, csak Peten át. Néha összefutunk, amikor még nem volt Marie, akkor aztán szívesen töltöttük az időt a bordélyházak körül. Hiányoznak azok az idők. – a játék folyt közben és bennem összeállt a kép. Petet elhanyagolja az asszony és a rögtönzött odanyúlók a lábam közé érintés sok mindent megmagyaráz. Randy a szinglik életét éli, egykoron nagy nőcsábász lehetett, de most többször pillantott a kocsmáros fiú felé mint a nem messze tőlünk ülő hölgyek felé. Amelynek benyomását Pete sem kerülte el barátja látószögéből. Egymásnak úgy sem tennék meg, én meg szívesen bemutatnék pár új fogást nekik, ami mindkettőjük problémáján segíthetne.

- Mit szólnátok ha azt mondanám, hogy ha győzők kiveszünk egy szobát a kocsmárostól és csinálunk egy visszaemlékezést azokról az időkről, amiről Randy beszélt. Na mit szóltok?  - a két férfi meghúzva a vállát és egy nagyot bólintva beleegyezett. Egymás után raktuk le a lapokat és mikor meglátták az enyémet, mind a ketten jót mosolyogtak.

- Szerencsés gazember – mondta Pete és a sapkáját felvéve elindult fölfelé. - Az bizony. – követte Randy, míg én a kocsmárostól elkértem az egyik szoba kulcsát. Közben nem tudtam nem észrevenni, hogy milyen odaadással bámulja a fenekemet. Éreztem, hogy lesz még itt kaland bőven kettőjükön kívül is. Előre menve kinyitottam az ajtót. A szoba nem állt másból, mint egy ágyból, egy székből és egy kis éjjeli szekrényből. A két férfi bement, míg én a folyosóra visszanézve egy árnyékot láttam meg a lépcsőnél. Remélem élvezni fogja a műsort. Randy leült az ágyra, míg Pete karját keresztbe téve figyelte, ahogy bezárom az ajtót. - És mikor jönnek a lányok? – kérdezte, mire én rá mosolyogva eléje térdeltem és máris a gatyájával kezdtem babrálni. - Hé te ember te meg mit csinálsz? – Pete már hátra akart lépni előlem, amikor a bokájára csúszott a nadrág, én pedig megragadva az alsóján át a farkát és a csomagját. Egyből ledermedt, de egyben felsóhajtott, ahogy az anyagon keresztül simogattam neki. Az ágyra pillantva Randy keze becsúszott az ölébe, sejtve azt is, hogy egy ideje már a fejében járt, hogy felajánlja barátjának a könnyítést. De nem tette. - Ha akarod bármelyik pillanatban abbahagyhatom. – az alsója is lekerült és egy hosszú szerszám nézett szembe velem. – Akarod? – Pete meg sem szólalva, nem-t intett, én pedig örülve ennek a nyelvemet kinyújtva nyálazni kezdtem. Petet tényleg eléggé elhanyagolhatták, mert csak pár fordulatot tettem rajta, amikor már egyre keményebbnek éreztem a dákóját. Közben barátja is elővéve a farkát játszani kezdett vele. Felnézve pedig észrevettem, hogy Pete nagyban bámulja társát, ahogy élvezkedik. Talán itt is többről van szó, akár Joshuanál. Tudtam amint megláttam Heaven Vill-t hogy itt sok mókában lesz még részem.

Azt persze nem gondolva, hogy ennyi kiéhezett és elhanyagolt férfira és fiúra fogok itt rátalálni. A nyelvemet visszadugva a számba bevezettem mellé a férfiasságát, amelytől Pete felnyögve hangosan, start jelző pisztolylövésként értelmezve kezdtem el szopni. A sós íz egyre sűrűbb lett, ahogy az előnedve előtört a makkjából. Már a heréit akartam megragadni, amikor az ágyra pillantva támadt egy ötletem. Kihúzva a számból és a kezemben tartva a falloszát felnéztem Petere, aki egyből megérezte a hiányomat.

- Szeretnéd, ha Randy leszopna? – ránézett barátjára és meglátva azt a kérlelést a szemében, amit én az együtt töltött idő alatt egyből kiszúrtam rá bólintott. Nem mondott semmit, de ez társának, elég volt, hogy felálljon az ágyról és mellém térdelve vette át tőlem Pete dákóját. Húzogatta és a nyelvét kinyújtva belenyalta a makkjába, közben mind végig a férfit figyelte, illetve ő is őt. Látva ezt a gyönyörű pillanatot, ahogy azt is, mikor elnyelte a szájában és folytatta a munkámat, eléje feküdve kaptam a számba Randy farkát. Vaskós szép darab volt, épp olyan, amit a lányok vagyok fiúk biztos önfeledten szoptak le már eddig is.

Pete a kezeit barátja fejére téve finoman húzni kezdte az ágyéka felé. A finom sóhajai felizzították Randyben azt az énjét, amelyet mindig is meg akart osztani a társával. A kellemes hangok egyre nagyobb utat törtek a szobában, ahogy a testük rezzenése is fokozódott. Kíváncsi lettem volna, hogy Alex mit szólna ehhez ha ezt látná. Megdöbbenne? Tetszene neki? Felpillantva Pete kéjes hangjaitól terhes ajkai közt máris a tegnap este látott férfiasságot láttam meg. Amit most nem egy nőt, hanem egy férfit késztetne a vágyakozásra. Ahogy az erotikus képek elillantak a szemem elől úgy érzékeltem a Randy fején lévő kéz gyorsaságát. És így Pete teste megremegve és élesen felnyögve adta át magát a kielégülésnek.

Az első lökettől a barátja meglepődött, de ugyan úgy élvezte és nyelni kezdte nagyban. A mozgása lelassult, de ezen segítve is Randy kinyúlva megragadta a heréit és azokat dédelgetve préselte ki minden cseppjét a szájába. Nem volt kétséges, hogy a társa által átérzett gyönyörtől remegett meg ő is és az ajkam között már is nyeltem, ami csak jött. - Oh Randy! Ez isteni volt. – a férfi mosolyogva fogadta a bókot és kihúzva a szájából, még alaposan körbe nyalta az egészet, míg az egyre fogyatkozott nagyságából. - Ember! Én örülők leginkább, hogy végre nem vágsz olyan savanyú képet. – Pete felnevetett és csodálattal nézte, ahogy barátja még mindig a kezében tartva simogatja a dákóját.

Hallgatva a beszélgetést kellemes melegség járta a szívemet, ahogy a belsőmet is Randy remek nedűjétől. Meg kellett hagyni egy kiadós élvezetés után és kihúzva a számból meg is csodálhattam, hogy még mindig áll a fallosza. - Remek kis eszköz barátom. – mondtam mire mind a ketten lenéztek rám. – Szerintem Pete is tudna valamit mutatni Randy – ráztam meg a farkát, amitől a férfiből egy finom sóhaj szökött ki. A nyelvemet is végig húzva rajtam egy újabb rezzenés rázta meg, amitől újabb löket ondó került a felszínre. A végig folyó fehér folyót Pete figyelmesen figyelte, míg nem látva az eltökéltségét, hogy folytassuk felálltam. Engem figyeltek, ahogy odalépve levettem a férfi kalapját, majd a felsőjével folytattam, míg Randy is megszabadult a ruháitól. Mind végig egymást figyelve és megcsodálva a feltáruló pőre testrészüket. Ami tényleg figyelmet vonzó volt.

Pete gyönyörű erős karjait, társának pedig a félisten-szerű testéért. A város nőcsábásza lerúgva magáról a zoknit leült az ágy közepére, míg társa nem hagyva mást magán a nyakában hordott kendőt az ágyra támaszkodva a fejét a legjobb helyre tette. Eleinte csak megragadta, húzogatta az ujjai között, amelynek ütemére Randy arca megnyúlt a vágyakozástól. Én pedig még mindig magamon tartva a ruháimat a férfi feneke elé térdelve megismertettem a nyelvemmel.

A férfi hátra nézve figyelte a mozdulataimat, ahogy lyuka felé bólogattak, ő, meg mint ötletként a nyelvét használva elkezdte felfedezni barátja férfiasságát. - Pete ez nagyon jó. Ne hagyd abba kérlek. – amit nem is akart volna és már alig várta, hogy a szájába vegye is jó barátja farkát. Miközben meg Randy nagy lélegzet visszafojtva figyelte az ágyéka körüli eseményeket, addig én kész voltam egy ujjammal beférkőzni az ismeretlenbe. A férfi jó bírta, ahogy a benne végzett mozgás is nagyon jól bizonyította a lába között. A lefelé csüngő keményedő férfiasság láttán két ujjamat helyeztem el az ánuszába, amitől felnyögött hangosan.

- Fájt? – nem akartam rossz élménnyel távozni tőlük, de Pete válassza meglepett. - Nem. Csak kicsit fura volt. – folytattam benne, amitől ő ennek hatására végre a szájába vezette társa férfiasságát, ami az eddig nyalástól és szeretgetéstől újra visszakapta a hosszát. A segglyuka annyira könnyedén vette az akadályokat, hogy a férfi fenekét szeretgetésre teremtették meg. A kezdeti szűkösség után egyből beindultak az izmai és még mikor az ujjaimat ki is akarva húzni, ő még hátra tolva a csípőjét akarta, hogy még mélyebben legyek benne.

Bár ha az ő helyén lennék, én is megadtam volna mindent ezekért a pillanatokért. Hány hónapja szenvedhet kielégíthetetlenül, vágyva felesége minden bájaira, amelyet megtagadtak tőle 9 hónapra? Itt volt az ideje, hogy végre egy kis élvezethez jusson a férfi. Ami úgy látszik kérlelhetetlenül vonzza magához az ember figyelmét. Az ujjaimat benne hagyva nyomtam és húztam, míg a másik kezemmel megragadva a férfiasságát húzogatni kezdtem. Pete felnyögött, de azon nyomban visszatért barátja szerszámának szopásához. Mint aki egy ideig nem jutott volna levegőhöz, majd egy nagy vétel után visszatért a kéklő mélységbe, vagy esetünkben egy szép dákóhoz.

Randy az ajkát megnyalva figyelte, ahogyan társa minden belső késztetésemre elnyeli magába és még mélyebbre is taszítja. Felnézve láttam is, hogy a kezét a vörös hajba mártva lefelé kezdte húzni. Az ujjaim között a pénisz újra keményedni kezdett és csúcsából fehér előnedv kezdte megnedvesíteni őket. Éreztem, hogy kellően bemelegítettem már Petet, magára hagyva egy percre megváltam én is minden ruhámtól, majd a seggéhez nyomva a szerszámomat a hátának dőlve súgtam a fülébe.

- Pete azt mondtam, hogy minden gondotokat meg fogom oldani és így is lesz. De most neked eldönteni, hogy ez akarod-e? – hátra nyúlva finoman csak a bejáratához érintettem, mire ő abbahagyva a barátja kényeztetését hátrapillantott. - Neked aztán nagy van ,haver. – aztán felém fordulva közeledett felém, mire én megcsókoltam.

Randy megbűvölten nézett minket, míg én az ujjammal közelebb intve az ágy széle felé közeledett. A csókot megszakítva már a másik férfi ajkát, nyelvét élveztem ki, míg Pete az előtte lengedező férfiasságot ragadva húzogatta. Az újdonsült barátom a számba nyögött, én pedig a kettőjük fejét megfogva közelebb húztam őket egy már régóta vágyott csókra. A két férfi ajka eleinte csak összeért, majd hirtelen már a nyelvük és a kezüket is bevetve próbáltak minél többet érezni a másikból. Míg én Pete fenekéhez beállva beillesztettem a dákómat és lassan elindultam be felé.

Érintetlen területen mozogva a teste egyből reagált. Pete a fájdalomtól felnyögött, amit azon nyomban barátja ajkai között fojtott vissza, közben pedig Randy férfiasságát markolászva lazult el közöttünk. Jól bírta és egy hamar már az eleinte édes szűz seggében már teljesen elfoglaltam a helyemet. Aztán a folytatásban Pete már nem a fájásoktól nyögött fel. Megindultam benne és ahogy a mozgásom szabályosabbá vált, úgy társa visszahelyezkedve a helyére újra a szájába adta a szerszámát. Nem tudtam levenni róluk a szememet és, hogy mindennek talán én magam voltam az elindítója is. Alex ha látná barátait, ahogy egymást önfeledten leszopják talán féltékeny lenne a köztük kialakult új kapcsolatra, mert hogy ő nincs benne.

Bár a házas élethez nehéz lehet, viszont két ilyen odaadó régi ismerős elhanyagolni kár lenne. Ahogyan Joshua lyukát sem volna szabad pamlagon hagyni, még ha az a munkaadója férfiasságára vágyik is. De mint ígértem annak is eljön egyszer az ideje. Letöröltem a homlokomat és a lélegzésemet visszafogva lassítottam egy kicsit, mire Pete a fenekét hátra lökve szinte kérlelt, hogy nem hagyjam abba. Én kezdtem el baszni, most ő baszogat engem. Hagytam egy ideig, hogy ő csinálja a maga gyönyörét kibontakozni, míg ő egyre erősebben szopta már Randyt. A férfi velem együtt sóhajtozott, amelynek forrását maga a társa adta középről.

El kellett ismernem hamar rákapott az ízére. Amit megtudtam érteni a régi életemből kifolyólag. Közben nem tudtam nem észrevenni, ahogy újra visszavettem az irányítást Pete segglyukában, hogy a barátja többször is a farkamra pillantott. A pillantásunk találkozva egyértelmű volt, hogy mit akar. - Te is szeretnéd? – intettem a lábam közé, mire ő megnyalta a száját, ami több is volt, mint elég számomra, hogy ki húzódjak Peteből. A férfi először nem tudta mi történik, de látva, hogy mellette barátja felvéve ugyanazt a pózt és már mögéje állok be, a szeme letévedt az eddig is jól kezelt férfiasságra. A társával ellentétben az ő segge nem volt szűk és ebből is sejtve, hogy nem először érintette meg férfi Randy szoknyavadász testét. Vajon Alex volt már férfival? Bár ha jól sejtem előbb fogom megtudni a két újdonsült szerető barátoktól, mint tőle. Remélhetőleg van pár mocskos titok a farmer életében, amit szívesen megosztanának velem a kártya haverjai. Beillesztettem a dákómat és mint kés a vajban úgy löktem magamat feléje, miközben a nyögéseinek fele Petenek szóltak.

A férfi a barátja lába közé térdelve folytatta a szopását és közben a kezébe fogva a sajátját játszott rajta, ugyanolyan lendülettel, ahogy én tettem a felette lévő gyönyörű testben. Mert az is volt. Kidolgozott izmok és a férfi példány tökéletessége volt Randy, amit kár, hogy csak ennyi idő után vette csak észre. De végül mindenki örömére ez az idő is eljött. A lökések egyre nagyobbak lettek és már azt hittem, hogy én magam fogok elélvezni a férfiban, amikor ő előbb kapott szót. A remegése átjárt mindkettőnket, mégis legfőképp Pete volt az aki a legtöbbet kapta mind ebből. Csak a folytonos cuppogást hallottam és, hogy Randy milyen élvezetes nyögött fel. - Ez az szopd ki az összeset! - Mindent meg is fogom kapni barátom. – mondta a férfi alattunk egy levegővétel közepette, majd utána újra folytatódtak a hangok. - Mindet neked is akarom adni. – mondta ezt szinte rám dőlve Randy, aki aztán hátrafordult, én pedig az ajkát meglátva megcsókoltam. A mozgásom kissé alábbhagyott, de ezt a férfi nem bánta, ahogy azt sem, mikor Pete eléje állva kezdte el csókolgatni az arcát. Amire felfigyelve már a nyelve tűnt el a szájában. Közben azt sem tudtam nem észrevenni, hogy az ajtó egy kicsit beljebb jött és az ott támadt résen egy árnyékot láttam.

Ami persze hevesen vette a levegőt és sóhajtozott. Közben a két jó barát már annyira összemelegedett, hogy inkább hagytam, hogy ők maguk fedezzék fel az ágy örömeit. Kihúzódtam Randyből, aki azért hátra nézve figyelte, ahogy az ajtóhoz megyek, míg őt Pete az ágyba vonzotta. A férfi felfeküdt a párnákra és megragadva a dákóját húzogatta, incselkedett a barátja felé aki a lába között térdelve figyelte mindezt. - Annyira kívánlak Randy. – megrántotta erősen a férfiasságát, amitől csak még jobban megkeményedett a férfi ezt látva és elindult felé. - Én pedig meglovagolni. – és megfogta ő is. - Akkor azt hiszem mindkettő megoldható. – mind a ketten elmosolyodtak és közben Randy Pete segítségéve lassan helyett foglalt a neki szánt helyen. Óvatosan és hangtalanul lépve mentem oda az ajtóhoz, miközben a hátam mögül a hangok alapján Randy most kezdett el lovagolni Pete kemény falloszán. A rés mellett voltam és jól láttam, hogy egy rózsaszín makk tűnik fel nagy húzogatások közepette. Aminek a csúcsán finom fehér nedv jelent meg. Számomra pedig ezt volt a közbe lépés ideje. Az rés elé állva a kocsmáros ijedt szemeivel néztem szembe, aki szólni sem bírt, főleg mikor a fejét megfogva a farkamra irányítottam.

Erősen belemarkolva húztam magam felé és löktem is el egyszerre. Eleinte a fiú elakarta tolni magát tőlem és még a szerszámát is otthagyva menekülni akart. De aztán az erőltetett menetnek is meg lett a jótékony hatása. Újra kapva a péniszéhez húzogatta, míg az újra jó kemény nem lett, én pedig lassabbra vettem az ütemet. A szemeivel felnézve láttam benne, hogy mindvégig minket figyelt az ajtóból, ahogy feljöttünk ide. A férfiakat sem akartam megijeszteni, egyben pedig kíváncsi voltam, hogy hogyan tetszik majd neki, amit a barátoknak mutattam meg.

Ebből és abból, hogy az egészet végig nézte volna, tudtam, hogy ő is szívesen lenne azon az ágyon. Amire vissza is térve Randy már Peten feküdve csókolóztak, miközben a férfi alulról dolgoztatta meg a társa lyukát. A látvány magával ragadott és hirtelen felhúzva az ifjút megcsókoltam. Durva voltam a szenvedélytől átitatva, ahogyan is, mikor lehúzva a nadrágját az ajtó melletti falnak döntöttem. Ellenkezhetett volna, akár még kiabálhatott volna segítségéért is, még sem tette, mert tudta, hogy pontosan ezt akarta. Nem is finomkodtam és egyből bevágtam neki a dorongomat. Már kiáltani akart, amikor én a szájára téve a kezemet elfojtottam a nyögését, ahogy pedig megindultam benne, úgy kezdett volna rá erősebben. Amitől a füléhez hajolva belenyaltam. - Szívesen hallgatnálak egész éjjel fiú, de nincs kedvem magyarázkodni másoknak, miért itt baszlak meg a folyosó közepén. – valamit hümmögött, viszont a lökéseim nem álltak le, amivel újabb kiáltás tört ki belőle.

- Ez van, amikor mások után leskelődsz. – megragadva a farkát húzogatni kezdtem a seggében végzett nyomással egy ütemre, amitől szinte a kocsmáros már a gyönyörét érezte közeledni. Miközben a fiút tanítottam jó modorra, úgy remegett meg az ágy és a rajta lévők is. Pete hangosan felkiáltott, aminek a folytatása Randy ajkai mögött tűnt el, miközben beleélvezett a férfi segglyukába. A lökések és megremegő testek egymáshoz nyomulásával a szerszáma kiesve a maradék nedv a barátja fenekére és hátára került. Nem is csodáltam mert Randy a csókjaival megőrjítve karolta át és szeretgette az alatta lévő szeretőjét. Társa pedig aztán átölelve fordultak egyet és már Pete adta tudtára, hogy mennyire is a barátjának tartja a még.

A fiú testének rezzenésére figyeltem fel és ahogy az ujjaim között ömlő nedve a padlóra csöpögött. Csak húztam és húztam a péniszét, miközben én sem voltam messzebb ettől és úgy gondoltam jó lecke lesz ez neki. A kocsmáros az orgazmustól hátra hajolva sütkérezett a kielégülésben, míg nem újra megrezzenve érezte, ahogy én is elérem azt. Szűk volt, baromira és én csak azt kívántam, hogy bárcsak több időm lett volna még vele eljátszani. Hálásan magába fogadta az összes ondómat, ami csak úgy ömlött ki makkomból, akár csak rossz időben a zápor. A fiú ajkáról lassan lehúzva a kezemet a fejét magam felé fordítottam és megcsókoltam. Közben is magára hagyva az ánuszát már egész testével ott volt előttem. - Legközelebb nem kell már az ajtó mögül leskelődnöd. – mosolyogtam rá, miközben a fiú meglepődve nézett vissza rám. - Legközelebb? – és válasz nélkül hagyva mentem vissza a szobába, tudva azt, hogy ha még maradok, biztosan egy párszor még enyém lesz a segge. Az ágyra pillantottam, ahol Pete négykézláb feküdve fogadta be hátulról Randy szerszámát. A gyönyörű mozdulatok maguk csábítottak volna, ha nem lett volna még annyi dolgom. Felöltöztem és egy jó nagyot rásózva a férfi fenekére, végre rám néztek, ami közben meg is álltak. - Látom nagyon is belejöttetek. – emeltem fel a kalapomat feléjük és még utoljára megkérdezve, hogy merre van Derek seriff irodája, kiléptem a szobából nagy nyögésekkel kísérve, amiben Randy beleélvezett Pete fenekébe. De ahogy leértem nem is kellett sokat keresnem a seriffet, mert pont ott állt a szalon közepén. Rám nézett és már is a kezét nyújtotta felém. - Biztosan te vagy Jack. Alex már említett téged, amikor beugrott és elmondta, hogy Pete és Randy társaságát élvezed éppen. – a fejét forgatva körbenézett. – És merre van a két jómadár? Egymás farkát szopják éppen le – mondanám, ha a múltam nem lenne olyan mint amilyen. - Pete hazament az asszonyához. Randy pedig bizonyára átment a bordélyházba. – Derek bólogatott és mint aki éppen erre számított a kijárat felé intett, én pedig a nyomában lépve hallgattam, ahogy beszámol az ügyről. Közben egy pillantást vetve a kocsmárosra, aki ezt látva is intett nekem egyet szerényen, én pedig kész voltam neki is betartani az ígéretemet.

- Garison és bandája egy pár napja rabolták ki a bankot. De mielőtt elmenekültek volna rajtuk ütöttünk. Garison az egyetlen személy, aki tudja, hogy hová rejthették el a pénzt. A többiek már a föld alatt vannak. Napok óta… – nem mintha nem érdekelt volna Derek mondanivalója, viszont felmérve egy nálam sokkal idősebb férfi testét sokkalta izgalmasabbnak tűnt. Öregebb volt, habár a mozgása és a testét fedő ruha alatt megbújó testre gondolva lehet, hogy bármely vele egyidős ember elbújhatna mellette. Kék szemek, nőcsábító mosoly, egy pár ősz tincs a még mindig aranyszőke hajában. Napbarnított bőr és a feszes segge sok mindent mutatott számomra, de azt nem, hogy ez a férfi ne lenne képes szólásra bírni egy másikat. De talán éppen ez volt a probléma. - Itt is vagyunk. – a seriff irodája nem állt másból mint egy asztalból mögötte egy szék és egy szekrény.

A sarokban pedig három rácsos cella foglalta a helyett, melyek közül a középsőben ott ült egy fekete férfi az ágyon. Jelenlétünkre felénk fordult, majd mosolyogva a rácshoz ment keresztbe font karral. - Na mi van seriff? Egyedül már nem bírsz velem? – nevetett hangosan. – Mit érsz azzal, hogy ő itt van jó ember? Akkor sem fogom elárulni, hová rejtettük el, ha ennek az illetőnek valamiféle indián hatalma is lenne. A fejét a rácshoz nyomta. - Sosem fogod megtudni. – aztán a cellája falának dőlve figyelt minket. - Látja mivel van dolgom. Makacs gazember. – az asztalának dőlt és köpött egyet az elítélt felé, aki erre beintett neki egyet. Ezen mindkettő gúnyosan elmosolyodott, majd Derek felém fordult. - Na van valami ötleted Jack, hogy hogyan is szedjem ki belőle az igazságot? – ránéztem Garisonra, aztán a seriffre és azt hiszem támadt egy ötletem. - Nehéz ügynek nézni ki. - Nekem mondod. - De talán most még nem kell elmondania az igazságot. – a seriff felült az asztalról és már a kérdését formálta volna az ajka, amikor az ingét megrántva felém húztam. – Előbb még játszunk egy kicsit.

Az ajka eleinte nem engedett és szinte harapta a számat, de ahogy a kezem a nadrágja elejére tévedt ott aztán volt bizonyíték bőven arra, hogy nem bánja. - Én ez nem értem mi… - újból megcsókoltam és irányítva a cella felé fordítottam a fejét, amire én már az elsőnél felfigyeltem. Garison a nadrágja elejét markolászta, miközben minket figyelt. A seriffnek egyből leesett. - Nem igazán tudom mit kell tenni. – egy újabb nyelv bemutató következett, majd rátérve a lényegre letérdelve elé kezdtem megszabadítani a fölösleges ruháitól. - Azért vagyok én itt. Ön csak élvezze. – nem volt ettől megnyugodva így hát kacsintva egyet és jelezve, hogy mindez csak a pénz visszaszerzéséről szól, máris kissé lazább lett. De persze ez hazugság volt. Mert a lábára csúsztatva a nadrágját és a napvilág elé tárni a farkát, egyiknek sem volt nagyon köze a seriff munkájához. Ellenben érezve már a belépésemtől kezdve a köztük kialakult feszültséget és szókimondást, úgy gondoltam ideje közbe lépni. Pontosan ez volt a szándékom is, mikor a kezembe véve belenyaltam a makkjába.

Derek megrázkódott és a sóhajtását követve a csúcsától a tövéig csókolgattam egészen a szőrös heréjét is beleértve. Nem szoktam ennyire lenyűgözötten és érdeklődve hozzájárulni a partnerem ágyékához, de meg kellett hagyni a férfi íze magáért beszélt, épp ahogy a cellában lévő illető viselkedése is. Amelyre persze Derek is felfigyelt, ahogy Garison a gatyájába nyúlva simogatta magát és a férfival együtt nyögött, még mindig a falnak dőlve. Ideje volt hát a következő lépésnek. A seriff még mindig a bűnözőt nézte, talán egy kicsit tovább is mint az elvárható lenne egy hetero férfitől, de nem nekem kell ezért elítélnem, az már biztos. A férfiasságát az ajkamba csúsztattam és rájöttem kissé elszámoltam magam a méreteivel, amely úgy látszik nagyobb mint vártam.

Még csak egy kettőt bólintottam feléje, de máris hatalmas volt. A kezembe fogva húztam mélyebbre és el kellett hinnem, hogy megértem azokat, akik az enyémmel álltak néha szembe ilyenkor. - Magának aztán méretes egy férfiassága van uram. – bekapva jól megforgattam a számba, majd hirtelen a cella felé fordítottam a fejem, miközben a kezembe hagyva húzogattam. – Nem, de Garison? A férfi a faltól eljőve a rácshoz állt meg. - Miről beszélsz te? – a mozdulat a gatyájában egyértelmű volt, hogy megrántotta a férfiasságát, miközben én bekapva szoptam a farkát a seriffnek. Az íze pezsdítő volt és zamatos, de nem úgy, ahogy a fekete férfi elővette a nadrágjából a sajátját és játszani kezdett rajta. Kivéve az ajkaim közül felé vigyorogtam. - Csak azt, hogy te is szívesen megkóstolnád, nem? – a válasz nem érkezett, de a keze erősebben mozgott már, amire én felállva odamentem hozzá és letérdeltem elé. Éppen a hosszú, kemény sötét dákója elé. - De lehet, hogy először meg kell kóstolnom téged. – és nem létezve választása elnyeltem az övét. Felsóhajtott és kezét a hajamba túrva simogatott, miközben hallottam hátulról, hogy a seriff odalép mellém. A felsője kigombolva, a kalapján és a csizmáján kívül pedig nem volt más rajta. Pillantásomat vetve a nyers férfi erejére, máris hiányozni kezdett. De mielőtt még bármit tehettem volna Garison ujjai erősebben markoltak a hajamba és onnantól húzva a rácsokhoz mélyedt el jobban az ajkam között.

Nem tudtam mi történne, ha Alex rajta kapna minket, bár biztos voltam benne, hogy eleinte megdöbbenne. Aztán ha szerencsém úgy hozná, adandó alkalommal már a seriff férfiasságán lovagolna, miközben a farkamat szopná. A fejemben támadt képek felizzítottak és látva Dereket, ahogy játszik a péniszén, máris felé nyúltam ki. Már az hogy újra megérintettem sóhajtott nagyot, majd az azt követő nyögések a fokozott játékomtól eredtek ki. Miközben az elítélt sötét barna szemeivel le nem tudta venni a férfi farkáról. Látva pedig, hogy megnyalja a szája szélét, máris egy utolsó lélegzettel nyaltam végig a falloszán, bár ez még nem a búcsú volt. Reméltem. - Azt hiszem itt az ideje a vallatásnak seriff. – felálltam és mindkét férfi rám nézett, miközben én csak Garisonra összpontosítottam. – Mit szólsz hozzá? Térdelj le. – az elítélt pedig szó nélkül letérdelt és elkezdte kigombolni az ingét, miközben a helyemre Derek állt be.

Garison megválva az ingétől a rácson át megragadta a férfi farkát, aki erre közelebb is lépve már a cellában volt az ékessége. Mindezt mellettük állva figyeltem, ahogy a fekete alak felnézve a rendőrére mosolyog és húzogatja a telt nemes részt. A szemükbe néztem és láttam jól, hogy milyen elsöprő erővel hat ez rájuk. Ahogy egykoron másokra is. Egy életben, ahol biztonságban és szeretetben lehettem. De azok az idők gyorsan elmúlva, valami rosszabb vette át a helyét, ami elől jobb volt elmenni, mint előbb utóbb csapdába kerülni. A múlt sarát gyorsan leverve magamról máris egy sokkal izgalmasabb jövő felé kalandozott a pillantásom. A bűnöző ajka rácuppanva a seriff férfiasságára úgy fonódtak rá, mint aki el sem akarja engedni. Derek pedig a kezével irányítva jobban farkán húzta rá a férfit.

- Ez az! Végre valami értelmeset is tudsz mondani. – gyönyörű volt, ha szabad magamat így kifejezni, ahogy a sötét ajkak között eltűnt a fehér dákó. Talán még Alex is ezt gondolná, de ha nem is ő, a barátai biztosan. Közben sem tudva levenni a szememet Derek gömbölyű idomairól, amelyek csábítva rezzentek meg ahányszor csak Garison nyelt egy nagyot és mélyebbre húzta a férfiasságát a szájába. Így hát mögéje térdelve megragadtam a két gömbjét és széjjel húzva beleköptem egy nagyot, amire maga a seriff és persze az elítélt is felfigyelt.

- Maga meg mit… - még végig se hagyva mondani már a nyelvemet toltam be neki, mely után egy ujjam váltotta fel. – Ez kissé fáj, de nem is rossz annyira. - Higgye el seriff ez még annál is jobb lesz. – pillantva egyet a kőkemény fekete szerszámra, ami eddig kihasználatlanul lógott a rácsok mögött. Amit szándékomban állt használni is. A nyelvemet felváltotta két ujjam ami úgy hasított benne, akár csak a farka Garison ajkai között. A sóhajait követve pedig még többet akart adni neki. Így nyomva neki én, ő úgy hajlott a fekete férfi felé. Az ánusza nehezen fogadta el a jelenlétemet, de mint minden óra egyszer megtanul helyesen járni. A testén végig menő változások apró izzadtság cseppeket vonzottak magukkal, melyet meg akarván kóstolni azon nyomban felálltam.

A sós íz bejárva a számat, míg két ujjammal dolgoztattam meg a lyukát, addig tökéletes kilátásban részesülve figyelhettem, ahogy újra és újra eltűnik a fekete alagútban a fehér vonat. Féltékeny voltam talán? Egyszer az voltam, de most már maga az élvezet ad számomra kielégülést, ahogy mások teszik. A férfi nyakára borítva ajkamat csókolgatni kezdtem és még nagyobb tempót követeltem a fenekében. Ő nyögött és én már haraptam a hátát, hallgatva finom, édes hangját, amelynek az elítélt is fültanúja lehetett. Nem lehetett egyértelműbb az, hogy Derek teste vágyott a teljességre, amit most meg is fog kapni. - Ez nagyon fura! Ez annyira jó! Erő… - a teste megremegett és a hangja elakadt, de még végig mondta kérlelő sóhajai közepette. – Erősebben! El fogok menni! Oh Istenem. – a fekete férfi pedig ezen mosolyogva kihúzta a szájából és a mellkasa elé téve a hatalmas dákót verni kezdte neki.

- Igen ez az! Már érzem is az ujjaim között seriff! – minden izma összerándult és felém fordítva a fejét az ajka találkozott az enyémmel. - Oh! Oh! – mondta ezt sokadszor, miközben a nyelve a számban volt és Garison  mellkasát elkezdte megöntözni az ondója. A makkjából feltörő folyam úgy száguldott végig a fekete bőrön, akár az égen az éhes keselyű a dögért. A férfi megragadva rázta és ő maga is sóhajtozott, ahogy testét a meleg férfi nedv járta végig. - Ad nekem mindent. Érezni akarlak magamon! –  Derek makkját a mellbimbójához nyomva törölte rá az utolsó folyam adta lökéseket, amik a farkából származtak, majdan újra a szájába véve megtisztította azt. A seriffet szinte a karomba tartva lihegett és rám mosolyodva viszonozta azt. Aztán az ujjaim, amelyek eddig jó szolgálatot tettek elhagyták őrhelyüket és figyelmem újra Garison fegyverére esett, aki már a szájához verve vigyorgott Derekre. - Mit szólnál Derek ha folytatnánk a kivallatását? – rám néztek, mind a ketten, míg nem a fekete falloszra mutattam. – Lássuk tudsz-e valamit kezdeni vele? - Én? – látva a szemében a bátortalanságát ellazítottam még egy csókkal, majd megfordítva a rácshoz nyomtam és Garison már tudta is, hogy mit kell tennie. - Várj ez biztosan egy jó… - a fekete férfi nem várt tovább és lassan elhelyezkedett az általam feszített lyukban. - Igen. – megcsókoltam és a keletkező fájdalmat a számban vezette le, miközben az elítélt kíméletesen elindult benne. – Gyerünk Derek, tudom, hogy szeretnéd megtudni, hogy hol a pénz. – rám nézett és tudta, hogy igazam van. De lehet, hogy csak Garison farkára vágyott, nem tudom, de nem hagyva neki késlekedést elindította a seggét felé. A fekete bűnöző döbbenve vette tudomásul, hogy a seriff egészben elnyelné a farkát, ha nem lenne a rácsok mögött. Nem kellett ezután sokat motiválnom őket, mert szinte maguktól működött a kémia. Miközben a gatyámból elővéve a dákómat verni kezdtem a látványukra. A férfi hátra tartva a karjait a rácsban kapaszkodva nyomta magát egyre jobban és gyorsabban Garison ágyéka felé, aki sóhajtozva vele együtt adta tudtunkra, hogy mennyire élvezi is ezt kihallgatást.

- Ha ezzel kezdtél volna már a legelején, talán előbb elmondom, hogy hol van a pénz. – és váratlanul rásózott egy nagyot Derek egyik gömbjére, ami most vörös színben mutatkozott meg. Nem bántotta az ütés, ha nem a keletkező fájdalom által még jobban neki leselkedett a háta mögött lévő keletkező gyönyörnek. Aminek kapujában lassan már ott volt az elítélt. - Visszatérhetünk rá, ha szeretnéd ennek a végén. De mindenekelőtt kevesebb beszéd és több legyintés, ha kérhettem. – nevetett egy nagyot, majd egy nyögés tört fel belőle miközben a fekete férfi tovább mérte rá a vágyfokozó csapásait. Egyre nagyobb lendülettel játszottam már magamon is. Nem tudva betelni a köztük kialakult egységen. A seriff lökte magát hátra, míg a lendületet tartva Garison ütötte felváltva mindkét ülepét a férfinak. Pajkos Derek pedig egy cseppet sem bánta már, hogy itt vagyok. Máshol is lehetnék és gondolataim a farmra terelődtek, ahova nem sokára vissza kell térnem. Remélve, hogy Alexszel nem hagyjuk ki Joshua egy kezes műsorát. Aztán visszanézve a cellánál egyre sűrűbbé váltak a nyögések, amiknek meg lett a maga eredménye. Az elítélt ütéseit abbahagyva már csupán a férfi mozdulatai voltak hátra, amikor kihúzva a farkát már is hevesen megrázkódott a teste és vízesés-szerűen öntötte el Derek hátát a sós nedv. Ezt megérezve meg is állt és csak hallgatta Garison hangjában a kielégültség jegyeit. Ő is úgy érezte magát. A feneke fájhatott, de találkozva a pillantásunk láttam rajta, hogy minden percét élvezte.

Persze én sem álltam jól, pláne mikor még a fekete férfi álló dákóját egy párszor még megmerítette a seriff lyukában, aki ettől újra rákapva mozdult felé egyet, kettőt. Mind kettő le volt nyűgözve, ahogy én is. Aztán hevesen megrázkódtam és Derek ezt látva a cellától elém térdelve nyitotta ki a száját. A szemében pedig a kérleléssel engedtem át magam a gyönyörnek. A makkomból ki lökődő ondó egyenesen a férfi arcára, hajába szökkent, amely elborította az egészet. Nem mintha nem lett volna ez a nap már úgy is izgató, de figyelve, ahogy egy köztiszteletnek örvendő férfi előttem térdelve mosolyogva fürdik a nedvemben, az izgató volt. A nyelvét kinyújtva kezdte le lenyalni magáról, miközben minden cseppet neki ajándékoztam. A kielégültség érezhető volt körülöttünk, ahogyan akár a tavasznak az eljövetele is. De sajnos nem maradhattam tovább, mert volt egy ígéret, amit be kellett tartanom.

- Azt hiszem, seriff van mit megbeszélniük Garisonnal, azt hiszem. – mosolyogtam rá és elrakva a péniszemet örömmel néztem, ahogy a kalapját megemelve rám kacsintott. - Úgy lesz fiam és köszönök mindent. Azt hiszem innentől én magam is meg tudom oldani. – rátette a vállamra a kezét, majd a cella felé ment vissza. Nem néztem vissza, de ha a fülem még jó volt, akkor a rács kinyílt. Egy pillanatra azért még visszanézve pedig már az asztalon feküdtek egymáson és mindegyikük a másik farkát szopta édesen. Szóval hát ilyen egy nap a seriff irodájába. Kevesebb bűn, több farok a seggbe.

Visszatérve, ahol reggel elváltunk Alex a lován várt engem megpakolt csomagokkal a háta mögött. Az arcáról semmit sem tudtam leolvasni, így gyanútlanul kikötve az enyémet, felszálltam rá, majd elindultunk farm felé. El kellett telnie egy pár percnek, mire rákérdezett, de meg érte rá várni. - Milyen volt a póker?  És sikerrel jártatok Derekkel? – át kellett gondolnom, hogy mit mondok, legalábbis a helyességét illetően. A kártya jó volt, de mindinkább Pete és Randy segglyuka tetszett, ahogy kard élre hánytam őket a farkammal és miközben beszélünk szerintem épp ugyanezt teszik ők is. Derek élettől erős farkán pedig éppen Garison lovagol, miközben a seriff a falloszát húzogatva egészen a gyönyör kapujáig kíséri a fekete bűnözőjét. De ami a lényeg mindebből. - Nagyon jó, a fiúkkal beszéltük, hogy legközelebbibe te is beszállhatnál. Dereknek pedig mutatva pár trükköket hamarosan szóra tudja bírni a gazfickót. – ezután Alex újra az utat kezdte nézni. - Örömmel hallom barátom. – már a farm kapujában voltunk, amikor az istálló felé nézve elgondolkodott. – Remélem Joshua minden feladatot ellátott, míg mi a városban voltunk. Mostanában néha olyan álmodozó lett. – nem is kevésé, ha rólad és a gatyád mögött rejlő férfiasságra gondol, és ahogy leszálltunk a lovakról ki is mondta a kulcsszót. - Milyen szép délutánunk van, nem de Jack? – lepakolta az egyik részét a csomagoknak, míg én a másik felében segítettem bevinni a házba. - Úgy, ahogy mondod. Úgy, ahogy mondod. Az étkező asztalra letéve a dolgokat, már kezdtünk volna kipakolni, amikor fentről hangokat véltünk felfedezni. Legalábbis ő. - Hallod ezt? – nem-t bólintva az egyik csomagban lévő almákat vettem szemügyre, míg ő az emeleti lépcső felé ment. – Megnézem. Nem mondva semmit folytattam a pakolgatást. A mai nap nem volt rossz, sőt jobb, is mint vártam. Bárcsak ezt élhetném mindig, ahogy egykoron. De azok az idők elmúltak, én pedig most itt vagyok. Aztán a gondolataimból visszatérve, úgy éreztem eleget vártam már. Így hát követve Alexet felmentem az emeletre, és ahogy reméltem a közös hálószobájuk ajtajának résén bámult befelé. A közeledésemre fel sem figyelve áll ott és hallgatta a sóhajokat, amelyek egyenesen Joshua torkából szálltak fel. A férfi mindaddig észre sem vett, míg nem hátulról meg nem markoltam a gatyája elejét. Kemény volt. De még mennyire. - Jack? – felém fordult, én pedig csendre intettem. – Én csak… - Tudom. – a fenekemet az övéhez nyomva, már ő is érezhette, hogy én milyen kemény voltam abban a pillanatban és meg kellett hagyni meglepődött. - Jobb lenne ha mi… - indult volna lefelé, de én még jobban megragadtam a férfiasságát, ami szinte átlyukasztotta  a nadrágját. Ilyen kemény volt tegnap este is, vagy vajon inkább Joshua meztelensége volt rá ilyen hatással? Mert az volt. Az ágyukban feküdt becsukott szemmel, a lábai a levegőt rúgva sóhajtozott nagyokat, miközben egyik kezével a farkán, a másiknak két ujja pedig az ánuszában jártak.

Talán éppen Alexet képzeli el, hogy benne van. Aztán látva, hogy még egy ujj párosul, szinte biztos voltam, hogy én is ott vagyok valahol az álmában. Szépséges látvány volt, ami úgy látszik házurát is felajzotta kissé. - De miért akarsz elmenni? Amikor Joshuának szüksége van rád. – újra rám nézett és teljes képtelenség mutatkozott az arcán. - Mi? Feleségem van és… - megsimogattam azt a vastag dudort, ami bármelyik pillanatban kitörhet, akár csak egy állat a ketrecéből. - „Mindig tégy jót az emberekkel, mert a végén ők is jót tesznek veled”. Pontosan ezt mondtad nekem. És most a fiúval kell jót tenni. – a szavaim mintha hatva rá az eddig feszültséggel teli test ellágyult a kezeim között, majd hátra fordulva mondta. - De ez maradjon közöttünk rendben? – bólintottam és a nyomában hangtalanul léptünk be a szobába. A fiú fel sem ébredve tökéletes fantáziájából sóhajtozott nagyokat, hangját pedig ismerős szavak hagyták el, amitől a férfi megállt. - Oh Alex! Igen! Akarlak magamban! Igen! – felém fordult, mire én intve, hogy menjen közelebb, úgy is tett.

Az ágy mellett megállt Joshua oldalán, aki ott feküdve húzogatta a dákóját és három ujja okozta eksztázisban lihegett hevesen. Letérdelt és csak figyelte mindezt. Olyan szemekkel, mintha maga Marie feküdne ott előtte. Elnéztem volna még én is egy darabig, ha nem tűnik fel az istállófiú testének rezdülései, így hát a férfi füléhez hajolva elmondtam, hogy mit szeretne Joshua. - Szopd le. – ő rám nézett és az ádámcsutkája egy nagyot ugrott a torkában. – Hallottad mire vágyik a fiú. Ted meg érte és te is jól fogsz járni. – kifordítva, habár ez is nagy hatással bírva közelebb férkőzött és a fejét Joshua dákója felet tartva elkezdett alá merülni, míg nem félúton megállt, én pedig lenyomtam rá. A mozdulat nem volt túl erős, de alig hanem elértem a célomat, mert Alex ajkai között volt a fiú szerszámának csúcsa. Ott tartottam, majd a hajába kapva le és felmozgattam. Joshua nyögései pedig elégtételnek szolgáltak, hogy a férfi nagyon jól csinálja. Ami igaz is volt, mert amikor nem én mozgattam ő maga merített mélyebbre a szolgájának szerszámát a szájába. A kezét még ott tartotta, de mihelyst szabályosan szopta, úgy váltotta fel Alex ujjai. Én pedig az ágy közelében lévő székre leülve figyeltem, hogyan emelkednek fel a szemhéjak és lepődnek meg ki is csatlakozott hozzá.

De nem volt idő a döbbenetre, mert Joshua minden, amire vágyott épp ott volt előtte. A férfi, akiről csak álmodhatott a lába között szeretgette a férfiasságát, aminek tűrés határát most érte el. Talán nem is kell említenem, hogy mindegyikük számára újdonság volt. Alex, aki érezve az ajkai között a fiú keményedő péniszét, amely az adott pillanatban megmerevedett és makkjából zúduló folyóként ömlött a szájába. Vagy az istállófiúnak, akit most először szopott le a gazdája és nem is utoljára ha rajtam múlik. Alex soha nem csinált még ilyet. A felesége szerette ha a testére élvezik és néha ha a szájába, de most érezve egy másik férfi ondóját a nyálával keveredve némileg ő is megkönnyebbült, nem csak a fiú. Mert ő is érezte. Valami elkezdődött Joshuával, amit most végre kideríthet teljesen. Miközben Alex próbálta legyűrni az újabb és újabb löketeteket, addig a fiú lenyűgözötten nézte mindezt végig. Rám is pillantott egy percig és egy hálás mosolyt villantott, míg nem a gazdája ajka került az övére.

Gyors és egy pillanatig csak egymást nézték utána, de aztán új lendületet vett az egész. Zabolátlanok voltak. Veszélyesek és egyben nagyon kanosak. Szó nem hagyta le a szájukat, miközben egymásnak segítve húzták le az összes ruhát köztük. A padlón heverő fiús ruhák mellé most már egy férfiéi is odakerültek. Az ösztöneik hajtották mindvégig őket. A házas úr újfajta szenvedélyt ízlelt meg Joshua csókjában, míg a másik fél a legvadabb álmának megvalósulását tudhatta ezzel. Féltékeny lettem volna? Vágytam volna én is együtt lenni velük? Idővel ez is kiderül. Joshua ott maradva és a párnáknak vetve a fejét és szétnyitva a lábait fogadta magába a férfi vaskos szerszámát, ami türelmetlenül mozgott is benne. Nem volt előjáték, sem kényeztetés, mert az már évek óta megtörtént közöttük. Most csak nyögtek és egymás nevét szólongatva haladtak a gyönyörük felé. - Alex! Én mindig is kívántalak! – megragadta a farkát, ami úgy látszik, mint nálam is újra a magasságait élvezhette, de nem kellett egyedül játszania vele. - Mondd ki Joshua! Mondd ki a kedvemért! Mit szeretnél?! – nyögte hangosan, miközben megragadva az ifjú szerszámát a lökéseivel együtt húzogatta. Már az egyesüléstől kezdve láttam Alexben, hogy mennyire élvezi is az istállófiú seggében lenni. Én már kipróbáltam így tudom, de hacsak tudná, hogy mind végig erre vágyott az a kis szűz lyuka. Az ő kemény farkára, akkor talán még keményebben hágná meg az ifjút. - Azt akarom, hogy teljesen bennem legyél! Azt a gyönyörű falloszodat  seggemben. Érezni akarlak teljesen. – ez volt a végszó és Alex ráhajolva ejtette foglyul az ajkait, tökéletes kilátást biztosítva a fenekét érintően. Ahogy mozdult, úgy remegett meg a két harapnivaló gömbjei is. Nem tehettem róla, de megmarkolva a gatyán keresztül a farkamat elképzeltem, hogy ott lüktet benne, miközben Joshuát vagy éppen Mariet elégíti ki hevesen. Talán benne lenne ő is? Mariet látva az nap éjjel eltudtam képzelni ilyesmit róla és az emberek változnak. Egy kicsit túl gyorsan is ha szabad ezt mondanom.

Aztán tekintettem visszavezetve az ágyra a lökések egyre nagyobb erőt követeltek. A férfi hátán vastagon hulló cseppek szántották végig, miként az ágyra is csöppentek. Alatta Joshua a nyögésein túl, csókolta, harapta újdonsült szeretőjét, aki viszonzásul teljesen benne volt. - Oh Istenem! El fogok menni! Igen!! – kiáltott fel hangosan és miközben  a többi szavát Alex ajka között nyomta el, addig a két test között folyt le az ágyra az istálló fiú ondó löketei. Ami rengeteg volt. Nem segítve az sem, hogy a férfi még mindig keményen baszta a segglyukát. De ő is túl volt már azon, hogy visszatérjen az elejére. A tűrés határa küszöbén járt már és lepillantva Joshua csillogó zöld szemeire és göndör fürtjeire boldogan adta át magát a gyönyörének. Az a hatalmas teste megremegett és a fiúval együtt nyögve hangosan élvezett bele a seggébe. Még a dákó körül is folyt ki a temérdek nedű. Megnyalva a számat úgy éreztem meg kéne ízlelnem, de jobb ötletként, inkább elindultam kifelé a szobából. Hangos lélegzésük közepette csókolóztak és ölelték egymást. A két gyönyörű meztelen test kielégülten hevetek a másikon, míg nem a fiú hangja hirtelen megállított az ajtóban. - Hogy is volt azzal amit ígértél? – Alex köztünk váltogatta a pillantását és nem értette miről beszélünk. A mosolyát látva eleinte nem esett le, de aztán rájöttem. - Egy része meg volt. Készen állsz akkor kettőre is? – elkezdtem kigombolni az ingemet és ledobni magamról a cipőmet. – Alex, azt hiszem még Joshua nem elég boldog. A férfi felé fordult és lassan megértve mi következik a karjába húzva megcsókolta a fiút, akinek a szíve még hevesebben vert mind eddig bármikor. Megváltam a ruháimtól és végig nézve rajtuk, úgy éreztem, hogy meg találtam a helyemet. - Imádom Heaven Vill-t. – becsuktam az ajtót és az ágyban csatlakoztam hozzájuk és még sok minden másban is. Ez még nem a vége, hanem valaminek a kezdete.

 

MOVIESPAM írása

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux