Ugrás a tartalomra
x

Az unokatestvér I. rész

Kellemes nyári délután volt, sütött a nap, a család készülődött az esti rokoni látogatásra. Szokás volt, hogy havonta egyszer a család összeül és megbeszélik, hogy kivel mi történt, közben iszogatnak és beszélgetnek. Nekem persze nem volt kedvem ehhez az egészhez, nyűgnek éreztem. 17 évesen nem érdekelt túlzottan a felnőttek beszélgetése, meg az sem volt nagyon ínyemre, hogy egész délután segítenem kellett, hogy minden rendben legyen. Nyári szünet volt, és csak a semmit tevés foglalkoztatott.

Egy kis faluban, ahol mindenki ismer mindenkit, senki előtt sincs nagy titok, így nem is értettem, hogy miért kell ezért összeülni és pletykálni. Tettem amire megkértek, cipeltem az asztalokat és székeket. Miután végeztem a rám bízott munkával, és nem volt tovább szükség a segítségemre, a szobámba vonultam, és a Tvben valami unalmas műsort néztem. Néhány órával később hangos beszélgetésre ébredtem, a Tvben még mindig valami unalmas műsor ment, én pedig az álmosságtól félig kómásan próbáltam kivenni, hogy miről is beszélhetnek kint. Anyukám próbált valakit rábeszélni, hogy jöjjön a szobámba és ébresszen fel. Pár perccel később valaki kinyitotta a szobám ajtaját, én pedig alvást színleltem. Egy kellemes fiatalos hang halkan kérdezgette, hogy ébren vagyok-e? Motoszkálni kezdtem az ágyban, mire a fiatalos hang tulajdonosa belépett a szobába, és becsukta maga mögött az ajtót. Óvatosan leült az ágyam széléhez, és halkan ébresztgetni kezdett selymes hangjával. Kinyitottam a szemem, és szőke félhosszú haja, és világító kék szemek néztek a szemembe. Az unokatestvérem volt az, Csaba. Elvesztem kék szemeiben, csak bámultam és akkor eszméltem rá, hogy milyen helyes is valójában. Naponta láttam, egy iskolába is jártunk, ő fél évvel volt fiatalabb nálam. Egy fehér trikó volt rajta, melyen keresztül tökéletesen látszott finom mellizmának körvonala. Karja kellemesen izmos, sokat dolgozott otthon a családnak, és meg is látszott rajta a fizikai munka, szikár de izmos teste volt. Unszolt, hogy keljek fel, de én még nem voltam teljesen magamnál. Az oldalamról hanyatt feküdtem, hogy jelezzem lassan magamhoz térek és felkelek. Gondolta megsürgeti a dolgot, és villámgyorsan, még csak tiltakozni sem volt időm, lerántotta rólam a vékony takarót. Boxerben feküdtem, és a merevedésem eléggé nyilvánvalóvá vált számára. Mikor meglátta keményre duzzatt farkam megpöckölte az ujjával. Nem volt kellemes, de jót mosolygott rajta:

- Na mi van, jót álmodtál? – kérdezte.

Zavartan néztem rá, szégyelltem magam előtte, de a merevedésem nem hagyott alább. Ismét megpöckölte a farkam, de most már finomabban. Reflexből, kicsit mérgesen, hogy jelezzem felé, hogy nem tetszik amit csinál, hirtelen oda kaptam a kezemmel, és sikerült a farkát elkapnom, noha nem ez volt a szándékom. Éreztem, hogy kőkemény a farka, ettől még jobban megkeményedett az én farkam is. Elengedtem a farkát, ő pedig bámulta ahogy lüktet a farkam a boxerben. Határozottan, de mégis gyengéden megszorította a farkam, felnyögtem, ő pedig csak nézett a szemembe és mosolygott. Jóleső érzés öntött el, simogatta a boxeren keresztül, éreztem, hogy lassan átázik a boxerem az előváladéktól. Tetszett amit csinál, ezért óvatosan vissza csúsztattam a kezem a combjai közé. Éreztem ahogy az ő farka is lüktet. Az érintésemre közelebb csúszott hozzám. Markoltam a farkát és hallgattam ahogy kéjesen lihegve veszi a levegőt, egyre jobban szorította a farkam, és boxeren keresztül próbálta meg húzogatni. Elengedte a farkam és az alsómba próbált benyúlni, már majdnem elérte a keze a meredező farkam, amikor anyám hangja ütötte meg a fülem, és egyértelmű volt, hogy a szobám felé tart. Csabát arrébb löktem kissé, és a takarót magamra rántottam.

Anyukám a szobámba lépett kopogás nélkül, és ránk förmedt, hogy miért nem megyünk enni, és hogy ne különüljünk el, amikor itt vannak a vendégek. Csaba anyám után ment, rövidnadrágjába bújtatva kezét, azzal takarta el még mindig ágaskodó szervét. Lassan felkeltem az ágyról, felöltöztem és elindultam a hangok után.

Kicsit bágyattan ültem az asztalhoz, a gondolatok cikáztak az agyamban, nem értettem, hogy mi történt pár perccel ezelőtt, de mégis nagyon vágytam rá, hogy folytatódjon. Annyira elvittek a gondolatok, hogy fel sem fogtam, hogy Csaba velem szemben ül, mosolygott és csak nézett rám, én pedig szemlesütve bámultam az asztal közepére. A családok jól érezték magukat, sok nevetés és poénkodás közepette én is magamhoz tértem, de nagyon csak azon járt az eszem. Este 10 óra körül mindenki kezdte összeszedni magát, és elindulni haza. Én nem bírtam tovább, muszáj volt elmennem WC-re. Amikor lehúztam a nadrágom akkor vettem észre, hogy még mindig nedves az alsógatyám, minden történés bevillant az agyamba, cikáztak a gondolataim, és akkor beugrott a megoldás. Megkérem a szülőket, hogy Csaba hadd aludjon nálunk, a szobámban. Felcsillant a szemem, és gondolatban már tervezgettem, hogy mi fog történni az éjszaka leple alatt. Az izgatottságtól remegtem. Alig tudtam megállni a lábamon. Összeszedtem magam, és vidáman indultam kifelé.

Üres volt a ház. Anyám pakolta le az asztalt, apám segített neki, közben beszélgettek. Nem értettem, hogy mi történt. Kérdeztem, hogy hova tűntek a többiek? - Elmentek haza, kerestek, hogy elköszönjenek – mondta anyám. Szótlanul szedtem össze a tányérokat. Dühös voltam és csalódott. Mikor mindennel végeztünk én elmentem zuhanyozni. Nem értettem, hogy miért ilyen kegyetlen az élet. Zuhanyzás után lefeküdtem aludni. Becsuktam a szemem, és mint egy film megelevenedett a történés a szobámban. Pucéran az ágyban, forgolódtam és a farkam csak keményedett, nem bírtam tovább, és elkezdtem markolni, mintha Csaba csinálná. Markoltam, simogattam, és a végén kivertem. Nem tartott túl sokáig. A hasamon állt a forró geci, beterített. Korábban is vertem már ki, de ennyit soha nem sikerült produkálni. Nyugodtan aludtam el.

Másnap reggel úgy keltem fel, hogy lesz ami lesz, én akarom, hogy történjen valami Csabával. tervezgettem, hogy mi hogyan fog történni. Reggelit követően gondoltam felpattanok a bicajra, és „véletlenül” elbicajozok Csabáék felé. Mielőtt útra indultam volna anyám megkért, hogy ha már úgyis bicajozni szeretnék, akkor vigyek el valamit a nagyihoz. Nem örültam a kérésnek, nekem most terveim voltak, fontos terveim, amit nem mondhattam el, de értse meg mindenki, hogy engem most nem érdekel más, csak hogy beteljesüljön amire vágyom. De ezt nem mondhattam el. Felkaptam a szatyrot, és bicajra pattantam. Vidámság fogott el, hiszen kis kerülővel, de így is elérhetem amit tervbe vettem. Elindultam hát, a kis utcán felvágtattam Csabáék utcájába, láttam a házukat és én egyre gyorsabban tekertem. A házuk felé közeledve lelassítottam, mint aki csak véletlenül arra biciklizik. A szomszédjuk vett észre és köszönt rám. Kérdezte, hogy Csabáéknak hoztam e ami nálam van, mert nincsenek otthon, de ha akarom, akkor szívesen elveszi tőlem és este amikor haza jönnek, majd oda adja nekik. Zavaromban nem is tudtam hirtelen, hogy mit mondjak. Így csak annyi jött ki a számon, hogy nem, nem fontos, majd később, talán holnap, vagy nem is tudom… Csalódottan mentem a nagyihoz, aki sütivel várt.

Ismét kellemes este volt, 8 óra körül gondoltam nem gubbasztok otthon, inkább elnézek a bázis felé, hátha valami haverral találkozom. Bázisnak hívtuk a kocsma környékét, általában itt találkoztak a fiatalok. Kóláztunk, és egymást ugrattuk, jampeckodtunk a bicajokkal, versenyeztünk, szórakoztunk. Fél 10 lehetett amikor Csaba is megjelent. Megszűnt a világ. Kezet fogott mindenkivel, és egy pár poént elszórt, mint egy igazi nagymenő. Csak bámultam ahogy minden baráttal és haverral kezet fog, és elér hozzám. Hosszan szorította meg a kezem, kért egy kólát és csatlakozott a társasághoz. Az este hátralévő részében szinte tudomást sem vett rólam. Elkönyveltem magamban, hogy ami eddig hajtott, amiért eddig vágyakoztam, az nem fog megtörténni. Közömbösen elvoltam a társasággal. 11 óra körül zárni kezdett a kocsma is, és lassan ideje volt haza indulnia mindenkinek. Elköszöntünk egymástól, és akik egy irányba laktak azok összeverődtek és elindultak haza. Csaba az ellenkező irányban lakott, és nem is reménykedtem benne, hogy beszélgethetek vele.

Amikor haza értem messziről láttam, hogy a ház sötét, a szülők már aludtak, nekik másnap reggel korán kelés, és munka. Bementem a kapun, finoman becsuktam, hogy ne csapjak zajt, és ne ébresszem fel őket, annál is inkább, mert stikában még el akartam szívni egy cigit. Betettem a bicajom a tárolóba, majd a szőlősor melletti padra leültem, elővettem a cigit és rágyújtottam. Az utca kivilágítva, de nálunk sötét, így kiláttam az utcára. Néztem ahogy a macskák kergetik egymást, és jót nevettem rajtuk. Az utolsó slukkot szívtam a cigiből amikor az úton egy bicajos tűnt fel. Csaba volt az. Megláttam és megdobbant a szívem. Nagyot szívtam a cigiből, a házunkhoz érve lelassított. Elindultam a kapu felé, egyenesen a kapuhoz kanyarodott. - Hát te? – kérdeztem - Nem volt még kedvem aludni, gondoltam bicajozom még egy kicsit. – válaszolta.

Izgatott lettem, szinte elkezdtem dadogni, alig tudtam megszólalni.

- És hova akarsz bicajozni? – kérdeztem remegő hanggal. - Csak ide, gondoltam hátha van valami jó film amit még megnézhetünk, elvégre nektek van kábel Tvtek. - mondta - Biztos van valami a Tvben, de anyámék már alszanak, szóval nem is tudom… - Majd halkan nézzük, hogy ne ébredjenek fel. - Jól van, gyere be, csak ne csapj zajt.

Leszállt a bicajról és betolta a kapun, a fal mellé támasztotta, hogy ne lássa senki ott a bicaját, ha mégis valaki arra mászkál. A sok kóla megtette hatását, és muszáj volt pisilnem, mondtam neki, hogy várjon, mert nem akarok a házban túl nagy zajt csapni, ezért elintézem a szőlősor mellett a dolgom. - Oké, de nekem is kell – mondta Csaba.

Beálltam a szőlősor mellé és elővettem pisiltem, szorosan mellém állt, lehúzta a zippzárját elővette és ő is könnyített magán. Már majdnem végeztem, amikor éreztem, hogy a keze a seggem markolja. Ettől azonnal megkeményedett a farkam. Nem is tudtam vissza tenni a gatyámba. Kissé felém fordult és a másik kezével megfogta a farkam. Lüktetett a kezében. Én is viszonozni akartam az érdeklődést, és előre toltam a kezem. Éreztem a vastag farkát ami szintén kemény volt. - Menjünk be – mondtam izgatottan - Jó, csak mutasd az utat, mert kurva sötét van.

Vissza tuszakoltuk a farkunkat a gatyánkba, és én a nadrágjánál fogva vezettem őt a hátsó bejárat felé a házba. A keze hátulról a combjaim közt a farkam szorítva mentünk be a házba. Bementünk a szobámba és elterültünk az ágyamon. - Mit akarsz nézni? – kérdeztem - Nincs valami pornó? – kérdezte - Talán van itt valahol valami film – mondtam, mintha nem lennék tisztában vele, hogy legalább 10 pornó lapul az ágyam alatt.

Válogatás nélkül egyet kikaptam és betettem. Két nő nyalta egymást majd megjelent egy férfi, aki beszállt a nők közé… Hatalmas farka volt a srácnak, és akkor esett le igazán, hogy akár hányszor láttam az a filmet, mindig akkor élveztem el amikor a srác is. Néztük a filmet, és én Csaba nadrágjával szemeztem. Ritmusra mozgott a nadrágja. Hirtelen bizonytalanság fogott el. Miért nem történik semmi? Miért nem ér hozzám? Már nem akarja? Vagy szégyenli a dolgot? Elment a kedve? Kicsit morcosan fészkelődtem mellette, mire megfogta a combom. A keze a combomon pihent. Meg sem mozdult a keze. Ez is izgatólag hatott rám, azt akartam, hogy kirobbanjon belőlem a sperma. Nagyon úgy éreztem, hogy nem bírom sokáig. Vártam, hogy történjen valami, de csak feküdt mellettem a keze a combomon, és meg sem mozdult. Erőt vettem magamon és én is a kezem a combjára tettem. Nem bírtam a tétlenséget és a kezem megindult a farka felé. Amikor megérintettem a farkát megfeszült a teste, a farka még nagyobb és keményebb lett. Simogatni kezdtem a nadrágján keresztül, aminek hatására az ő keze is feljebb csúszott és lágyan, érzékien simogatta a farkam. Hirtelen felült az ágyon, és a nadrágom zippzárját feszegetve lehúzta a sliccem és kigombolta a nadrágom. Megemeltem a seggem és lejjebb húzta a nadrágom a combon közepéig.

- Így kényelmesebb nem? - kérdezte - Igen, sokkal jobb, akarod, hogy a tiedet is…? – kérdeztem elcsukló hangon - Jobb lenne! – mondta

Hanyatt feküdt, ő is megemelte a csípőjét és várta, hogy kiszabadítsam a nadrágjából. Próbáltam kigombolni a nadrágját, ami nem ment könnyen, bénáztam egy kicsit, de megoldotta a kérdést, finoman félre tolta a kezem és kigombolta a nadrágját. - A többivel már bírni fogsz – mondta

Lehúztam a sliccét és a nadrágját a combjáig letoltam. Szinte teljesen szőrtelen volt a combja. A belső combjához nyomtam a tenyerem és élvezettel simítottam végig a kezem az izmos combján. Megfeszült, kitolta a csípőjét és a TV fényénél jól láttam a gatyájában a merev farkát. A combjától a kezem a farkára tévedt, a tenyeremmel végig simítottam a farkát. Megfordult a fejemben, hogy az alsógatyáját is lehúzom róla, de mintha ezt megérezte volna eltolt magától és vissza nyomott fekvő helyzetbe. Lassan a lágyékom felé indult a feje. Nyelvével megérintette az alsógatyámon keresztül a farkam. Mintha villámcsapott volna belém, felnyögtem. Felnézett rám és mosolygott. Finoman megharapta a fogaival a farkam és újabb villámcsapás következett. Hangosan felnyögtem. Ez bátorítás lehetett részére, mert megfogta a gatyám és lehúzta rólam a combomig. Nyelve hegyével végig simította a farkam. Remegtem, kiszáradt a szám és csak nyöszörögtem. Nyelvével a farkam hegyétől lekúszott a zacsimig. Szájába vette az egyik golyómat és szopogatni kezdte. Úgy éreztem elélvezek, nehezen bírtam vissza tartani, ezért megfogtam a fejét, és vissza toltam fekvő helyzetbe. - Nem volt jó? – kérdezte kissé csalódottan - Túl jó volt inkább – mondtam kissé nevetve

Pár pillanatig próbáltam az izgatottságom vissza fogni, és amikor éreztem, hogy rendben leszek, akkor fölé hajoltam. Megharaptam a fülcimpáját amitől teljesen magadta magát, ellazult és hagyta, hogy kényeztessem. A kezemben a merev farka, simogattam és finoman húzogattam, közben a fülét nyalogattam és harapdáltam. Nyöszörgött és az ajkaival ő is a fülem kereste, de nem érte el. A fülembe zihált, egyre jobban elengedtem magam én is, jólesett hallani, ahogy élvezi és nyöszörög. Lecsúsztattam magam, és ahogy haladtam lefelé nyelvemmel megérintettem a mellbimbóját. Nem is gondoltam volna, hogy egy férfi számára is ennyire izgató lehet ha a mellbimbójával játszanak. Haladtam tovább lefelé, és amikor a gatyájához értem lerántottam róla, és egyből a számba vettem a nedves farkát. A hasán kis tócsa volt az előváladéktól. Felnyaltam a hasáról. Fura íze volt, de mégis kívántam, hogy mindet eltűntessem lapos hasáról. Amikor mindet falnyaltam akkor ismét a számba vettem a farkát, igyekeztem teljesen tövig bekapni, de képtelenség volt, annyira hosszú és vastag volt a farka. A makkját nyalogattam és szopogattam, majd ahogy ő csinálta nekem, a nyelvemmel végig simítottam a farkát, majd a két ajkamat a farkára tapasztva nyálasan simítottam végig a tövétől a hegyéig, közben finoman kidugtam a nyelvem és úgy járt a fejem fel-alá a farkán. Egyre kéjesebben nyögött, és hogy ne élvezzen még el én is bekaptam a golyóját. Ujjaival a hajamba túrt, simogatta a fejem, és finoman irányított, a fejem kissé letolta, már majdnem az ánuszát nyaltam, közben nyögött és tekergett az ágyban, fogta a fejem és tolta egyre lejjebb, de én nem akartam lejjebb menni. A farkam csak duzzadt, szinte fájón ritmusra lüktetett, hozzá nyomtam a lábához és éreztem, hogy a lába nedves lesz az előváladéktól. Csaba is közel lehetett az élvezéshez, mert egyszer csak megfogott és vissza tolt fekvő helyzetbe. - Most én jövök. – mondta - Oké, de már nem bírom sokáig. – mondtam elcsukló hangon. - Nem baj, engedd el magad. – mondta

Felém hajolt és nyelvével megérintette a farkam. Megfogtam a fejét és próbáltam rányomni a farkamra. Ellenállást éreztem, valószínűleg nem merte, félt, hogy a szájába sül el a farkam. Végül engedett a nyomásnak és lassan a szájába vette a farkam. Ő is próbálkozott, hogy tövig bekapja, de szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy az én farkam az övénél is vastagabb volt. Szopogatta a makkom, én pedig egyre jobban hörögtem és mozogtam az ágyban. Egyszerre kívántam, hogy kirobbanjon belőlem a lávám, és azt hogy soha ne szűnjön az érzés, hogy az idők végezetéig így maradjunk. Hirtelen teljesen sötét lett a szobában, az utca világítása szűrődött csak be finom körvonalat adva Csabának. Éreztem nem bírom már tovább, itt a vége, nem tudom tovább tartani. - Mindjárt elélvezek! – mondtam remegő elcsukló hangon.

Szótlanul a farkam a kezébe vette és nyáltól csöpögő ajkait a farkamra tapasztotta és ütemesen járatta a fejét a farkam hegyétől a tövéig. Egyre gyorsabban ziháltam, ettől ő is egyre gyorsabban mozgatta a fejét. Hangosan felnyögtem, annyira, hogy hirtelen azt gondoltam, hogy a falu másik végén is hallották. Elengedte a farkam és kezét a számra tapasztotta, ajkai a farkam súrolták, hirtelen mély levegőt vettem, és éreztem, hogy nincs erőm kiengedni a levegőt, és akkor kirobbant belőlem a geci. Éreztem az államon a meleg spermát, a következő lövés a mellmbimbóra csapódott, majd egy újabb adag a hasamra. Csaba abba hagyta a farkam kényeztetését, de éreztem, hogy még nem végeztem, ezért megfogtam a kezét és a farkamra nyomtam, és csuklóját megfogva jeleztem, hogy még verje. Még tovább élveztem, csak jött a meleg geci, beterítve a hasam, folyt az oldalamon, még egy utolsó lövés mely a kezén folyt végig. Szinte fuldokolva próbáltam kifújni a levegőt, majd lihegve kapkodtam levegő után, kicsit meg is ijedt, azt hitte rosszul lettem. Fejét a vállamra fektette, és ujjaival a hasamon és mellkasomon folyó spermával játszani kezdett. A kezemmel matatni kezdtem a pólóm után, hogy letöröljem magamról a kitört vulkán láváját. - Benned aztán volt anyag. – mondta mosolyogva, majd egy puszit nyomott az arcomra. - Hát, ahhoz képest, hogy tegnap este kivertem elég sok maradt még bennem. – mondtam csodálkozva.

Kicsit furcsa érzés fogott el. Szégyelltem magam, amiért ezt tettem, de úgy éreztem nem hagyhatom viszonzatlanul. - Te is elakarsz élvezni? – kérdeztem bizonytalanul - Naná. – mondta és hanyatt dobta magát az ágyon.

Gecitől átázott pólómat a földre dobtam, és benyúltam a combja közé. Simogattam a combját és egyre feljebb haladva megérintettem kőkemény farkát. Kezét a fejemre tette, és a farka felé húzta. Valahogy elszállt az ihlet, hogy bekapjam a farkát, de mégis szerettem volna viszonozni a dolgot, ezért rábuktam a farkára és a makkját szopogattam. Éreztem, hogy teste megfeszül, minden izma erőt fejtett ki, a félhomályban láttam kockás hasát ahogy ütemesen fel le mozog. Nem akartam, hogy a számba élvezzen ezért a tőle lopott technikával az ajkaimat a farkán járatva fel le mozgattam a fejem. - Mindjárt elélvezek, így jó, így csináld, nagyon jó. – suttogta kellemes hangján.

Ajkaim egyre gyorsabban jártak a farkán amikor csípőjét megemelve egy határozott nyögéssel elélvezett. Csak néhány csepp jött ki a farkán, csípőjét elengedve elsimult az ágyban. Tenyeremmel megsimogattam a mellbimbóját amitől megrázkódott, megfogta a kezem és megszorította, hogy ne csináljam tovább. A földről felkapta az eláztatott pólómat és végig húzta a hasán, majd halkan nevetni kezdett. - Ezt kár volt, most több geci van rajtam, mint az előbb. – mondta. - Hát bocsi, majd legközelebb kevesebbet élvezek. – mondtam nevetve - Ezek szerint lesz legközelebb? – kérdezte A kérdést szinte meg sem hallottam, nem akartam reagálni. Felkelt az ágyból, felöltözött és hozzám hajolt. - Kiengedsz? Ideje haza mennem. – mondta - Persze, csak össze szedem magam, - mondtam Felkaptam egy két napos pólót ami az ágy melletti székre volt dobva, felhúztam a boxerem és a rövidnadrágom, és megfogtam a csuklóját, hogy a sötét szobából kivezessem, nem akartam villanyt kapcsolni. Az előszobán keresztül a bejárati ajtóhoz kísértem, kinyitottam az ajtót és magam elé húzva kivezettem a házból. Utána léptem és mentem utána a biciklije után. A nappali meleget hűs nyár éjszaka váltotta, kissé fáztam is, vagy még az izgatottság nyomai lehettek bennem, de remegtem. Csaba megfogta a bicaját és a kapu felé indult, a kaput kinyitva kitolta drótszamarát, rám nézett, kezet nyújtott, majd kézfogás után szótlanul felpattant a bicajra és eltűnt az utca félhomályos fényében.

  FOLYTATÁS

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux