Ugrás a tartalomra
x

Valóra vált vágy

Elől járóban annyi, hogy bár nagyon sokszor foglalkoztatták a fantáziámat a pasik, próbáltam ezt elnyomni, jó mélyre elásni magamba. De persze a legváratlanabb pillanatokban tört elő és végül 19 évesen megadtam magam a vágyamnak, kipróbáltam egy fiúval ami sajnos nem sikerült túl jóra, így most nem is ezt a sztorit mesélném el nektek.

Mint minden korombeli srác akkoriban én is a felsőoktatás végeláthatatlan útvesztőiben kerestem az életcélom, nagy tervekkel vágtam neki a főiskolának hogy majd tűzoltó leszek és katona, no meg a vadakat terelő juhász... de legalábbis milliárdos bróker akinek egy szemvillanás alatt változik meg az élete. Ezekből ez utóbbi jött be, hiszen így 10-15 év távlatából is olyan meghatározó élmények értek melyek új mederbe terelték az életemet. És hát az egyik ilyen élmény Christof volt. :) Christof, mint újdonsült elsőéves srác a fősulin kicsit kilógott a sorból. Rögtön az életkora miatt is, hiszen legalább 5-6 évvel volt idősebb mindenkinél a csoportban. Az USA-ban nevelkedett, és pár évet melózott majd a nyelvismerete miatt hazajött dolgozni egy amerikai céghez, de ott baromira lenézték mert nem volt diplomája. Erre azt gondolta, hogy fejest ugrik a dologba, mint átlag úgy mindenbe, és szerez egyet, de közben végig éli az elvesztegetett éveket.

Egyébként kinézetre egy nem túl alacsony, szálkás kis srác volt, félhosszú göndör fekete hajjal és és villogó fekete szemekkel. Saját elmondása szerint indián vér is keringett benne. De mégis a jelleme volt az ami sokkal inkább meghatározó volt, magabiztos, karizmatikus és humoros. A kifejezetten a társaság középpontja, az igazi party-arc, ami nem is állt tőle messze, hiszen rögtön az első este a legnagyobb buli közepébe csaptunk. Én ekkoriban vettem lakást, és hát a szűkös büdzséből csak egy 3/4 részben kész 5 emeleti tetőtéri lakásra futotta, nagyjából bútorok nélkül, de víz és áram (fűtés nem nagyon) volt és hát mi kellhet ennél több.

Christof pedig lakást keresett, így szégyenkezve ajánlkoztam, hiszen egy ilyen arcnak biztosan nem lesz eléggé jó a kérő. Persze a srác rögtön rácáfolt, meglátta a lehetőséget a helyben és hip-hop már oda is költözött. A lakásom meg szépen lassan kezdte egy night-club hangulatát felvenni, az uv fény még okés de a táncrúd?! Minden buli előtt is után ott lógott mindenki aki számított, sőt volt olyan hogy még bulizni sem tettük ki a lábunk a party jött házhoz. :) A bulik és a tanulás (a play hard work hard filozófia róla ragadhatott rám) után Chris harmadik szenvedélye a szex volt, főleg akkor ha többen is szereplünk/szerepelnek benne..

Ezzel hamar megfertőzött, a csajok jöttek-mentek, és egy idő után már természetes volt a számukra, hogy a "lányoknak belépés csak bugyi nélkül" az komoly. Így ment ez hosszú hónapokon keresztül, amíg be nem köszöntött a vizsgaidőszak és ezzel a bulik is háttérbe kerültek.

Aznap éjjel én még a fekve nyomó padon edzettem (gyúrtunk mind a ketten, bár nem olyan komolyan), míg Christof le-fel mászkált és sms-eket küldött mindenféle csajnak, csak hogy legyen valaki betevő estére. Senki sem ért rá, így annyiban maradt a dolog ő is neki állt edzeni míg én elmentem zuhanyozni, aztán míg én szárítottam magam egy látványos ámbár nem túl biztonságos ethanol kandalló mellett (kb ennyi fűtés volt) addig ő is lezuhanyzott, és közben fennhangon közölte 10 percenként hogy mennyire kanos.

Itt kell megjegyeznem, hogy bár sok mindent láttam már, de hogy valaki 6 órán át dugjon... nem kis teljesítmény. Mellette a srác sorozattüzelő volt, 5-6 alkalommal is eltudott úgy élvezni hogy utána csak kicsit lankadt, majd újra keményedett. És persze ami a legdurvább volt, hogy makkján lévő bőr alá kis gyöngyök voltak beültetve amit nagyon imádtak a csajok... is.

Zuhanyzás után Christof szépen mellém kucorodott a mű jegesmedve bőrre, és némi vodkával próbáltuk tuningolni a hőérzetünket. Ekkor kért meg, hogy gyúrjam meg a hátát ami nem volt szokatlan hiszen minden edzés után lemasszíroztuk egymást. Tehát belekezdtem, de mint mindig most is megkért hogy inkább hagyjam abba, mert kezd ágaskodni, inkább cseréljünk. Persze, miért is ne...

Nos és ekkor kezdődött el... Én hasra feküdtem és az arcom aláhúztam egy párnát, ő mellém könyökölt a jobb vállára és csak úgy hanyagul bal kézzel kezdett el lágyan de határozottan simogatni. Ezt baromira élveztem, nem volt ritka hogy csak ennyitől is felállt, de soha sem gondoltam tovább hiszen ez vele is megesett néha. Tehát szépen lassan vándorolt a beolajozott keze, hol a nyakamon, hol a vállaimon majd lesiklott a lapockáim között a derekamra és lentebb. Játékos ujjai egyre csak el-elkalandoztak a farpofáimon és a popsim vágatába, amit én rettenetesen élveztem, eleinte próbáltam visszafojtani a sóhajtozást és a nyögdécselést, de egy idő után inkább megadtam magam a vágynak. Akartam hogy megérintse a fenekemet, és ha csak egy pillanatig is, de érjen hozzá a bejárathoz. Próbáltam kicsit mocorogni, hátha eltéved a keze, hogyha csak véletlenül is de érjen hozzám, nagyon vágytam rá. Persze ő ezt biztosan megérezte és direkt kínzott, direkt húzott, amikor már-már majdnem ott volt a keze hitelen elemelte vagy csak irányt váltott, aztán újra, majd megint. Én meg már szabályosan dobáltam a csípőmet és tekertem magam, hogy legyen valami, nagyon-nagyon hosszú ideig tartott ez a kis játék, a végére én már teljesen kész voltam, eleinte még beszélgettünk, de mostanra már csak nyögdécseltem miközben a farkam olyan keményre duzzadt hogy azt hittem mentem szétpukkan.

Aztán megtörtént az érintés, éppen hogy csak ujjbegyét rácsúsztatta a lüktető popsilukamra, egy villámlásként futott végig a gerincemen a kellemes érzés.. elöntött a forróság és reszkettem. Ekkor Christof apró kis körkörös mozdulatokkal kezdte masszírozni a forró nyílásomat, én már teljesen magamon kívül voltam, szorítottam a párnát az arcomra és abba nyögtem, közben ő is egyre mélyebbeket sóhajtott, éreztem neki sem közömbösek az események. Az ujja egyre mélyebben és mélyebben csusszant belém, minden egyes kis mozdulata kéjes volt és minden pillanatban egész testemben remegtem.

Addig soha sem éreztem ilyet, azt sem fogtam hogy hol vagyok vagy épp kivel, csak mintha minden egyes pillanat egyetlen végtelen kis orgazmus bomba lenne. A lábaimat felhúztam magam alá, így gyakorlatilag hátrapucsítottam a fenekem, miközben a társam kígyózó ujja a prosztatámat keresgélte a forró üregben vagy épp az ágaskodó farkamat simogatta, teljesen nyilvánvalóan hogy engem a mennyekbe repítsen. Jobb kezem lassan megindult az öle felé, és rámarkoltam az ágaskodó férfiasságára, ami ekkora már kőkeményre duzzadt és volt legalább 19-20 centi, mellé vastag volt hogy a tövénél alig érté körbe az ujjaim, hatalmas makkja volt alatta pedig ki tudtam tapogatni a körben elhelyezkedő négy kis gyöngyöt.

Ömlött a farkából az elő nedv és ahogy megfogtam és lassan húzogatni kezdtem egyre mélyebbeket lélegzett, csípőjével egyre erősebbeket lökött mintha csak megkúrná a tenyeremet. Nem emlékszem mindenre, csak azt tudom, hogy egyszer csak éreztem hogy a két kezével a vállaimat fogja, de a popsim vágatában ott a kemény farka, ami egyre csak nyomul előre és előre egyenesen belém. A seggem izzott és lüktetett, egyik pillanatban fájdalmat, majd közvetlen utána leírhatatlan kéjt éreztem miközben a makkja szépen eltűnt bennem.

Aztán nyomult tovább, jöttek a kis gyöngyök, melyek kicsit nyomtak kifelé pedig mintha horoggal húztak volna, de annyira édes és mámorító volt hogy nem mondtam volna semmiért se hogy hagyja abba. Lassan de határozottan tolta bennem előre a bránerét, ami egyre jobban széttárta a lyukamat, míg végül egy pontnál már annyira feszült és fájt hogy talán még a könnyem is kicsordult, Christof megállt majd lökött egy nagyot. Ez fájt a legjobban és már tartani sem bírtam magam, azt hittem ott rögtön elpusztulok a fájdalom és a kéj különösen furcsa keserédes keverékében. Majd lassan ellazultam és próbáltam a seggemben lüktető forró faszra gondolni, arra kéjes érzésre amit minden mozdulat kivált, a lassú ütemes mozgásra amit Christof művelt a hátam mögött, a gerincemen végigfutó villámokra, a légzésére, az erős kezére ahogyan a csípőmet markolja és az érzésre hogy most megbassz. Nem tudom meddig kurt, teljesen önkívületi állapotba kerültem ahogyan a hatalmas fasza ki és be járt bennem, csak az egyre szaporább lélegzetére lettem figyelmes, a rikoltás szerű nyögése teljesen visszarángattak a valóságba, és ebből már tudtam hogy közel van a célhoz, egyre vadabb tempóban baszta a seggem én pedig egyre gyorsabban és gyorsabban riszáltam neki, mint valami kis ribanc.

Teste teljesen megfeszült és belém lőtte az ondóját, majd lökött még egy párat és nekem is forróság öntötte el az ölemet kívül is és belül is és majdnem egyszerre élveztünk el. Ekkor ő testével rám rogyott és az ernyedő farka kicsusszant belőlem, egy pár pillanatot még szuszogott, aztán lenyúlt és már a gecitől lucskos összehúzódó lyukamba visszadöfte a hatalmas és újra kemény karóját. Na ez talán még jobban fájt mint eddig bármi, ösztönösen felkaptam a fejem, de ő lenyomta, rám hasalt és kíméletlen tempóba kezdett.

Közben az ajka, a fogai végig kóstolták vadul a nyakam és a fülem, éreztem az izzadt bőrét az arcomon, szúrt a borostája a nyelve pedig hosszú és nedves volt a fülemet kereste vele, majd harapdálni kezdte. Ettől én is újra bepörögtem, nem érdekelt a fájdalom, a gyöngyök nyomása vagy hogy 1 menet is elég lett volna, inkább kiterültem és megadtam magam Christofnak az őrült szexragadozónak aki most már tudjuk nem válogat a prédák között.

Tocsogott a seggem, már annyira kitágultam hogy észre sem vettem a kisebb mozdulatokat, vagy talán már nem is voltak, csak a gyors ütemű pumpálás a kemény baszás maradt. De ez is nagyon jól esett. Eszembe jutott hogy pont úgy kúr most engem ahogyan a múltkor az a nagymellű barna csajt, szinte belenyom a padlóba, ujjai hátulról átfonják a nyakamat mint ahogyan akkor a csajét, és ugyan úgy nyögök mint akkor ő. Majd hirtelen kirántotta a farkát, a hátamra fordított, akkor már mozdulni sem bírtam, ő ekkor fölém guggolt farkával az arcom előtt, nyilvánvaló volt hogy mit akar épp csak résnyire nyitottam ki a számat, talán hogy szóljak vagy csak sóhajtsak, de ő rögtön betolta a számba a faszát. Őrületes íze volt, én ösztönösen rácuppantam és szopni kezdtem, csak sajnos nem kellett sok és hirtelen a sós kesernyés nedű elárasztotta a számat, úgy hogy nyelni sem bírtam, csak fuldokoltam és köhögtem a sok gecitől.

Christof ezzel mit sem törődve 69-be fordult felettem, majd csak a forró nedves ajkainak szorítását éreztem a farkam körül. Ritmikusan szopni kezdett, szívta a farkam erősen míg én nagyokat löktem a csípőmmel így baszva meg a száját. Ujjai újra a bejáratomat keresték, hamar utat törtek maguknak a meggyötört védelmen át, majd bent újra a prosztatámat kezdte ingerelni. Újra forróság öntött el, vadul dobáltam magam és közben ziháltam, meg- megpróbáltam a vadul himbálódzó férfiasságát a számmal elkapni, de sem erőm sem figyelmem nem volt rá. Végül óriási orgazmusban robbantam bele Christof szájába.

Ő leroskadt, mint aki most lehelte ki a lelkét, én is csak pihegtem, lassan kezdett csak derengeni hogy mi is történt az elmúlt órákban. Mit is tettem? Mit is tettünk? Ez most mi volt? És mivé is lettünk? Eközben Christof lassan felkelt rólam, odament a hűtőhöz töltött még egy vodkát és hozzá narancs levet, majd rám nézett és a legtermészetesebben közölte a maga cinkos kis mosolyával "megszomjaztam". Majd töltött egyet nekem is, és megkérdezte, hogy jól vagyok-e, én rebegetem neki valamit, már magam sem emlékszem hogy mit. Aztán mikor eltűnt a fürdőszoba ajtóba még odaszólt: "Látod Bro, nem esünk mi kétségbe ha a csajok nem érnek rá". Én meg közben álomba szenderültem ott a nappali közepén a műjegesmedve bőrén egy vodkanaranccsal a kezemben. Én sokkal szívesebben emlékszem vissza erre a történetre, mint anno a legelsőre.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux