Ugrás a tartalomra
x

PUDINGOS GYÜMÖLCSLEVES

HOZZÁVALÓK

  • ízlés szerint szegfűszeg
  • 1 cs vaníliás pudingpor
  • 1 üveg barackbefőtt
  • 1 cs. vaníliás cukor
  • ízlés szerint citromlé
  • 1 doboz darabolt ananászkonzerv
  • ízlés szerint szerecsendió
  • 1/2 l (kb) tej
  • ízlés szerint fahéj
  • 1 üveg magozottmeggybefőtt

ELKÉSZÍTÉS

  1. Az összes gyümölcsöt a levével együtt beleöntjük egy lábasba, hozzáadjuk a fűszereket, a citromlevet és a forrástól számítva kb. 5 percig főzzük.
  2. Addig a pudingport kikeverjük egy kevés tejjel és a vaníliás cukorral, majd a levesbe öntjük.
  3. Tejjel hígítjuk, ha szükséges és a legvégén beletesszük a csipetnyi őrölt szerecsendiót.
  4. Behűtve tejszínhabbal, vagy vaníliafagylalttal az igazi.
Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux