Ugrás a tartalomra
x

EGY KORSZAK ZÁRULT LE: MÁTÓL NÉZHETŐ AZ ELIT UTOLSÓ ÉVADA

6 év után véget ért a népszerű Netflix sorozat.

2018-ban startolt el a Netflixen a spanyol Elit című sorozat, és nem sok idő kellett neki, hogy az egész világot meghódítsa. Most azonban egy korszak zárult el, ugyanis hat év után hivatalosan is véget ért a széria: mától nézhető a nyolcadik, és egyben befejező évada a streaming platformon.

A készítők a fináléra sem fogták vissza magukat, és egy utolsó, vad menetre invitálják a nézőket nyolc epizódon keresztül. A Las Encinas végzősei az első részben megfogadják, hogy ebben az évben azt fognak csinálni, amit csak akarnak. Hogy ez mit is takar? Természetesen bulizást, szexet, zsarolást, manipulációt, és erőszakot, hogy csak pár dolgot említsünk.

Persze a történet középpontjában egy újabb gyilkosság áll, ami felforgatja a diákok mindennapjait. Egy bulin kerül elő egy meztelen holttest: hogy hogyan került oda, ki az áldozat, és ki a gyilkos? Ezekre a kérdésekre az évad végéhez közeledve kapunk választ.

A befejező részekben egy rég nem látott karakter is visszatér, méghozzá a Nadia-t alakító Mina El Hammani, akit a negyedik évad óta nem láthattunk a szériában.

A már jól ismert szereplők közül feltűnik még többek között a képernyőn Omar Ayuso, André Lamoglia, Valentina Zenere, Mirela Balić, Gleb Abrosimov, Fernando Líndez, Nadia Al Saidi, Ander Puig, Carmen Arrufat, Iván Mendes, Maribel Verdú, és új arcokat is megismerhetünk, akik nem mások, mint Ane Rot, Nuno Gallego, Alexandra Pino, and Mario Ermito.

www.musicdaily.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux