Ugrás a tartalomra
x

Jöhet a Frankre és Billre koncentráló The Last of Us-spinoff? Nick Offerman elárulta, hogy már felvetették az ötletet az HBO-nak

Ezt a világot is kibővítenék.

A The Last of Us című sorozat alapvetően Joel és Ellie utazására koncentrált, de akadt egy-két rész benne, amelyben egy kicsit más irányba is elkalandoztak az alkotók. Az egyik leghíresebb (és sokak számára egyben leghírhedtebb) a 3. epizód volt, ami Bill és Frank szomorú véget érő szerelmére koncentrált.

A párost Nick Offerman és Murray Bartlett alakította, akik közül az előbbi épp a minap kapott Emmy-díjat a vendégszerepléséért. A színész ennek kapcsán adott interjút a Deadline-nak, amely során elárulta, hogy az HBO-nál nemcsak a The Last of Us második (és majd harmadik) évadát tervezik elkészíteni, hanem egy spinoffsorozat is benne lehet a pakliban, ami Billre és Frankre koncentrálna.

A karakterek sorsa fényében természetesen előzménysorozatról lenne szó: "Meg kellene kérdeznem róla valakit, aki nálam magasabb fizetési sávban van. Az biztos, hogy az ötletet már előadtuk [az HBO-nak]. Azt hiszem, hogy egy egész minisorozatot felvázoltunk nekik, ami előzményként szolgálna, és arról az időszakról szólna, mielőtt megismerkedtek volna egymással. Akár még musical is lehetne. Nem vagyunk híján az ötleteknek. Most csak meg kell várnunk, hogy Craig Mazin és Neil Druckmann mivel rukkolnak elő."

Tekintve, hogy Bill és Frank közös életéről már nagyjából mindent elmesélt az a bizonyos 3. rész, valóban jó ötlet lenne a találkozásuk előtti, csak nagy vonalakban felvázolt időszakot bemutatni, hiszen az is sok izgalmat (és párhuzamokat) rejthet magában.

Azt azért fontos hangsúlyozni, hogy egyelőre még csak bedobták az ötletet az HBO-nak, szóval nagyon messze járunk attól, hogy ebből ténylegesen sorozat is készüljön. Mindenesetre a kérdés adódik: jó ötlet lenne egy Billre és Frankre koncentráló előzményszéria?

www.ign.com

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux