Ugrás a tartalomra
x

Könyvajánló: Sophie Anne - Az ​érem másik oldala (Amish biblia 2)

Már előrendelhető az Amish Biblia folytatása, a könyvet megjelenést követően, 2023. december 10. után szállítják. 

FairBooks Kiadói és Írói Műhely  2023

"Csak ezért hordom ezt az átkozott mellényt. Előtte soha nem viseltem, mert nem szeretem őket. Ennek viszont éppen akkora a zsebe, hogy kényelmesen elférjen benne a fénykép. Nem gyűrődhet össze úgy, mintha a nadrágzsebemben tartanám. Ez a tökéletes megoldás, hogy mindig velem legyen. Hogy mindig megérinthessem, amikor úgy érzem, minden túl sok. Amikor már képtelenség kezelni ezt a fojtogató fájdalmat, és szükségem van arra, hogy vegyek egy hatalmas levegőt, ami majd elkísér, amivel képes vagyok folytatni. Mert folytatnom kell, ez a végzetem.

Veszni hagyott valakiket egy nagyobb ügy érdekében? Járulékos veszteség? Az az Isten, akiben hittem, aki messziről támogat, sose tenne ilyet. Egy olyanban pedig, aki képes ilyenre, nem akarok hinni.

– Isten bennem él, erre semmi sem lehet befolyással – nézek a szemébe, de csak az undort meg haragot látok benne. – Megváltoztam, felnőttem, és vannak saját gondolataim, nem csak azok, amiket a közösség ültetett a fejembe. Neked egyedül az fáj, hogy nem vagyok irányítható."

Miután Aaron elhajt azon a végzetes estén, Noah megkísérel tisztes amish életet élni, de végül képtelen feleségül venni a menyasszonyát. Egyedül marad a házban, ahol minden arra a csodálatos éjszakára emlékezteti, amit Aaronnel töltött itt. Noah pont olyan hiábavalóan vágyakozik Aaron után, amilyen hiábavalóan próbálja utolérni. Közben felbukkan az életében a gyerekkori barátja, aki némi vigaszt nyújt neki, és mivel Noah nem látja a helyzetéből a kiutat, igyekszik beletörődni. Azonban a nevelőapja halálával nemcsak az ő, hanem a teljes családja élete fenekestül felfordul, Noah még arra is lehetőséget kap, hogy felvegye a kapcsolatot Aaronnel. De Aaron túl sok sebet hordoz, és Noah-nak egyáltalán nincs könnyű dolga, ha új alapokra akarja fektetni a kapcsolatukat.

A könyv elérhetősége

FairBooks kiadó Kartonált változat előrendeléssel 3590 Ft  pk: 1399 Ft - 2699 Ft

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux