Ugrás a tartalomra
x

Könyvajánló: Erdőss Alex: Várni fogok rád - Tira Nael: A tékozló fiú

FairBooks Kiadó   2023

Erdőss Alex : Várni ​fogok rád

"Azt hiszem, csak színleli az alvást, mikor hajnalban kiosonok mellőle. Felöltözve, indulásra készen még percekig nézem fekvő alakját a hálószoba ajtajából. Fojtogat a sírás. Szeretném, ha nem így lenne.
Anyának nem lett igaza. Bár tényleg nem akartam, hogy így, ezért legyen vége, mégis ez történik. De tudom, ha maradnék, még az újrakezdés halvány reménye is odaveszne.
Előbb rendbe kell jönnöm. Elfelejteni, feldolgozni, ami történt. Nem magányosan, mégis egyedül. Mert itt, ahol minden a történtekre emlékeztet, nem megy."

A tizennyolc éves Ethan erőszak áldozata lesz. A történtek teljesen feldúlják az életét, beleértve a párjával való kapcsolatát is. Hiába veszi körül szerető és támogató közeg a szülei és a párja részéről is, hiába próbálják mindketten Patrickkel megmenteni, ami a kapcsolatukból maradt, Ethan nem találja a helyét. Végül olyan lépésre szánja el magát, ami mindent tönkretehet. Vajon sikerül felgyógyulnia a támadás következményeiből, mielőtt végleg elveszíti azt, aki számára a legfontosabb?

Tira Nael : A ​tékozló fiú 

"Blythe a falnak támaszkodott, őt figyelve. Scottot nyugtalanította, ahogy a férfi sötétbarna írisze őt pásztázza, mintha fel akarná falni, el akarná nyelni. Normális esetben élvezett volna egy ilyen pillantást, de most zavarta, ahogy Blythe minden mozdulatát követi: ahogy a szájához emeli a cigit, ahogy leengedi a kezét, ahogy hamuzik."

Scott egyetlen dologra koncentrál: a túlélésre. Nincsenek céljai, nincs munkája, a családja épp csak megtűri a szülői házban. A fiú javarészt az utcán él, alkalmi kalandokból fedezi az egyéb szükségleteit, rég elvesztette a motivációját, hogy változtasson a helyzetén. Aztán találkozik egy férfival, akiről hamarosan két dolog derül ki: az egyik, hogy az apja új főnöke, a másik, hogy nem hajlandó lemondani Scottról, bármennyire is tiltakozik a fiú.

Molyos értékelések

Molyos értékelések

A könyv elérhetőségei

FairBooks Kiadó webshop E-könyv 1190 Ft, könyvcsomagban a kettő 2000 Ft
DiBook könyvesbolt E-könyv 1490 Ft
Libri könyvesbolt  E-könyv 1490 Ft

felnőtt tartalom, kisregény, LMBTQ, magyar nyelvű, magyar szerző, nemi erőszak, romantikus

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux