Ugrás a tartalomra
x

Könyvajánló: Sári Edina - Tűzszivárvány (Transznapló)

248 oldal                 Fátyol kiadó 2023

Az ​óvodás kisfiú, Somlai Attika nem érti, miért veri meg az apja azért, ha babázik, miért vágatja kopaszra a haját, hogy „normális legyen végre”, és miért őrjöng attól, hogy az ő fia lányos játékokat játszik. Utolsó mentsvárként a keménykezű nagyapára bízza, hogy az faragjon férfit belőle, hiszen neki már jól bevált és hatásos módszere van erre, ám Attikával ő is kudarcot vall.

Egy, még az övéi közül is kitaszított cigányfiú őszinte barátsága és szövetsége kíséri el aztán a felnőtté válás – számára különösen is – megrázó útján, amelyen mássága miatt számtalan harcot vív meg önmagával és a környezetével, ez utóbbi zsigeri gyűlöletével és elutasításával szembenézve. Kitűzött célja érdekében azonban elhatározza, hogy mindent kibír…

A nagysikerű Pauza-trilógia és a Halálúton Horvátországba menekültnapló szerzőjének legújabb regénye, a Tűzszivárvány, az élni és élni hagyni elvén alapul, és a társadalmi normák, normálisnak vélt elvárások, szokásjogok tükrében meséli el egy közülünk való ember tragikus élettörténetét.

Tizennyolc éven felülieknek!

Beleolvasó

A könyv elérhetőségei

Líra könyvesboltok Kartonált változat 3738 Ft  ebook: 3810 Ft  pk: 1299 Ft - 1499 Ft
Dibook könyvesbolt Ebook 3000 Ft
Fátyol kiadó Kartonált változat 4200 Ft  ebook: 3000 Ft  pk: 

felnőtté válás, LMBTQ, magyar nyelvű, regény, transzneműség

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux