Ugrás a tartalomra
x

Közeleg a Vörös, fehér & királykék adaptáció bemutatása, íme a trailer!

A Vörös, fehér és királykék adaptációja készül már egy ideje, a két főszerepben Taylor Zakhar Perez és Nicholas Galitzine lesz majd látható. Rajtuk kívül szerepelni fog még a filmben például Uma Thurman is!

A film augusztus 11-én érkezik a Prime-ra, tehát az augusztus igencsak sűrű adaptációs programmal büszkélkedhet majd. (Akkor érkezik ugyanis a Heartstopper következő évada is.)

Emlékeztetőül:
A könyv jogaira való licitálást az Amazon Studios nyerte meg, az forgatókönyv első változatát Ted Malawer készítette a könyvből, a Berlanti Productions produceri segítségével - utóbbinál olyan produkciók készültek már, mint A zöld íjász, a Supergirl és a Flash sorozatok, a Superman és Lois sorozat, a Riverdale, és olyan adaptációk, mint A légikísérő, a Te, a Nemterhes...

Ráadásul olyan cégeket licitált túl az Amazon, mint a Paramount és a Warner Bros.

A rendezőt Matthew López személyében találták meg. Az ő neve szerintem nekünk nem hangzik túl ismerősen, amit viszont tudni érdemes róla, hogy az első latin-amerikai drámaíró, aki elnyerte a legjobb drámáért járó Tony-díjat, filmrendezőként pedig ez lesz a debütálása. Ilyen életrajzzal talán nem hangzik rosszul, hogy López belenyúlt kicsit a forgatókönyvbe is.

Íme a trailer:

 

deszy-konyv.hu

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux