Ugrás a tartalomra
x

Megjelent az "Arisztotelész és Dante a világmindenség titkainak nyomában" című film előzetese

Benjamin Alire Sáenz azonos című regényéből készült a film,a rajongók pedig már most  imádják az előzetest.

A film Arisztotelész és Dante felnőtté válását követi nyomon, akik 1987-ben találkoznak a texasi El Pasóban.

A film főszereplője Max Pelayo és Reese Gonzales. Szerepel még a filmben Eugenio Derbez, Eva Longoria, Veronica Falcon és Kevin Alejandro.

A filmet a 47. Nemzetközi Torontói Filmfesztiválon mutatták be 2022 szeptemberében, a mozikba pedig 2023 szeptemberében kezdik vetíteni.

A film szinopszisa így hangzik: „A világra haragudva a 15 éves Arisztotelész Mendoza szeretne beleolvadni a tömegbe, és egyedül lenni,de amikor a helyi uszodában találkozik a szabad szellemű Dante Quintanával, minden megváltozik. Dante minden, ami Ari nem, és az életszeretete és a művészi lelkülete valamit felszabadít Ariban; végre van egy barátja. A szinte mágikus lény, Dante megzavarja Arisztotelész világát, megismerteti a zenével, a költészettel és az égboltról szóló leckékkel. Dante megmutatja Arisztotelésznek, hogy egy folyamatosan táguló univerzumban éljen, és egyre nehezebbé teszi számára, hogy fenntartsa az elszigeteltségét, amely oly sokáig védte. Kalandos nyaruknak hirtelen vége lesz, amikor a fiúk elszakadnak egymástól. Új perspektívával felvértezve Arisztotelész Dante távollétét használja fel arra, hogy megértse, ki akar lenni a világon. Arinak el kell döntenie, hogy Dante által mutatott végtelen lehetőségek világában fog-e élni. Először ugyan a félelem túszul ejti Arisztotelészt, és visszahúzódik magányos kis világába, de Ari hamar rájön, hogy nem láthatja a világot Dante szemével. Bárcsak elengedné azokat a titkokat, amelyekről nem is tudott, és magához ölelné az univerzum csodáit.”

 

www.attitude.co.u

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux