Ugrás a tartalomra
x

Ezt lehet tudni az Elit két főszereplőjének legújabb Netflix-sorozatáról

Az Elit (Elite) A nagy pénzrablás mellett a Netflix egyik legnézettebb spanyol nyelvű szériája. A produkció 1. szezonja 2018-ban debütált, a legutóbbi, 6. évada pedig tavaly novemberben vált elérhetővé a streaming szolgáltatón. A sorozat első részétől kezdve egészen a 4. etap végéig szerepelt benne az Ander Muñoz-t megformáló Arón Piper, míg Manu Ríos a 4. szezontól alakítja Patrick Blanco-t, a már berendelt 7. évadban azonban már nem fog játszani. A két színész hamarosan ismét közös produkcióban lesz látható, ugyanis nemsokára érkezik a vadonatúj pszichológiai thriller sorozatuk a Netflixre.

A csend rabságában (Muted / El silencio) története szerint Sergio Ciscar 6 évvel azután szabadul a börtönből, hogy kiskorúként megölte a szüleit. Ez idő alatt Sergio egy szót sem szólt, és nem működött együtt a igazságszolgáltatással, így a bűncselekmény motivációja teljes mértékben rejtély. Egy fiatal pszichiáter, Ana Dussuel vezetésével alakult egy csapat, amely feladata, hogy meghatározzák a férfi potenciális veszélyességét a társadalomra nézve és kiderítsék a valódi szándékait úgy, hogy titokban éjjel-nappal figyelik őt. Eközben a fiú megismerkedik Martaval, Ana pedig úgy véli, hogy a lány ráveheti Sergiot, hogy megnyíljon, ezért segítségét kéri annak ellenére, hogy ezzel veszélybe sodorja őt.

A 8 részes minisorozat május 19-én érkezik a streaming szolgáltatóra. Arón Piper alakítja Sergio Ciscart, míg a női főszereplőt, Ana Dussel-t Almudena Amor (A jó főnök) játsza. Marta bőrébe Cristina Kovani (Ha tudtam volna) bújik. Manu Ríos pedig Enekot formálja meg, a karakterről egyelőre azonban csupán azt lehet tudni, hogy meg akarja akadályozni, hogy Martanak bármi köze legyen a gyilkoshoz. Mellettük látható lesz még Aitor Luna (Balfék körzet), Ramiro Blas (Bebörtönözve), Aria Bedmar (Acacias 38) és Mikel Losada (Intimitás).

 

sorozatwiki.hu

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux