Ugrás a tartalomra
x

Forog a Szerelem vagy kötelesség 3. évada

Ezzel pedig be is fejezik majd a szériát. Még decemberben számoltunk be arról, hogy az igazán népszerű svéd szerelmi dráma, a Szerelem vagy kötelesség, vagy eredeti címén Young Royals a végéhez közeledik és az akkor berendelt 3. évad lesz a befejező etapja a sorozatnak. Most újabb hírek érkeztek a produkció háza tájáról.

Ha nem derengene, miről is szólt a sorozat első két évada, melyből az első felvonás 2021-ben, a folytatás egyből 2022-ben érkezett, akkor itt egy kis emlékezetfrissítő: Wilhelm herceg (Edvin Ryding) történetét ismerhetjük meg, akit a Hillerska nevű szigorú magániskolába küldenek egy nagy nyilvánosságot kapott botrány után. Bár eleinte nem akarja, hogy ott ragadjon, a szerelem hamarosan elcsavarja a fejét és közelebb kerül Wilhelm az osztálytársához, Simon (Omar Rudberg)-hoz.

A Netflix több, hivatalos közösségi média oldalán is megosztotta a jó hírt, miszerint a főszereplők újra fizikálisan is egy helyen tartózkodnak és megkezdték a forgatási munkálatokat. A videóban láthatunk részleteket a közös szövegolvasásról és néhány egyéb extra tartalmat is.

 

musicdaily.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux