Ugrás a tartalomra
x

Könyvajánló: Moesko Péter - Őszi hó

296 oldal         Kalligram Kiadó 2022

"De ne fordulj magadba! Szoktál eljárni ide-oda? Én, hova? Na, hova, Faszikám, emberek közé! Vagy hogy akarsz megismerkedni valakivel? Mondattan órán?"

Az Őszi hó egy különös kapcsolati háromszög története. A visszahúzódó Márton és nagy dumás Norbi a középiskolai kollégiumban ismerkednek meg, és rögtön elválaszthatatlan barátok lesznek. Izgatottan vágnak bele az egyetembe is, ahol hozzájuk csapódik a józan világlátású, de kissé magányos Kata. Hármasban, egymásba kapaszkodva próbálják megtalálni a helyüket a hirtelen kitáguló, szinte már túl sok lehetőséget kínáló budapesti mindennapokban. Végül mégis másfelé sodorja őket az élet, de talán nem örökké. Egy hűvös novemberi hétvégén mintha mindhármuk számára új fejezet nyílna.

Moesko Péter regénye lendületesen megírt, friss és érzékeny történet a ’90-es évek elején született generáció tétova útkereséséről, az önállósodásról, a vidéki ritmust felváltó fővárosi nyüzsgésről, az első párkapcsolatokról, a kötelező kiábrándulásokról és az emberi viszonyok sokféleségéről.

Beleolvasó

Molyos értékelések

A könyv elérhetőségei

Molybolt Kartonált változat 3392 Ft  pk: 1399 Ft - személyes átvétel
Jóárshop könyvesbolt Kartonált változat 2849 Ft  pk: 1290 Ft - személyes átvétel
Mai könyv könyvesbolt Kartonált változat 2904 Ft  pk: 1299 Ft - személyes átvétel
Újkönyvek könyvesbolt Kartonált változat 2793 Ft  pk: 1490 Ft - személyes átvétel

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux