Ugrás a tartalomra
x

Könyvajánló: Pamela Terry - A ​szőlő édes íze

352 oldal   Next21 kiadó 2021

Fordította: Lévai Márta

"Azt hiszem, az, hogy sikerült elengedni mások rólam alkotott véleményét, és hogy a valódi önmagamként tudok élni, eleve egyfajta megbocsátás."

"Tudtam, hogy te mindig ott állsz mellettem, bármi történik is. És néha csupán ennyire van szükség. Egyetlen emberre, aki igazán ismer, és mindig a pártodat fogja."

Az ​igaz szerelem mindent túlél.

„Megindító regény, amelyben az amerikai Dél elevenedik meg. Az Ahol a folyami rákok énekelnek rajongóinak. Emlékezetes történet, amely még sokáig velünk marad.” – Susan Wiggs, A tóparti történetek sorozat #1 New York Times bestsellerszerzőjétől

Lila Bruce Breedlove igazán soha nem érezte otthon magát szülővárosában, Wesleyanben – különösen nem édesapja korai halála után. Hiszen Lila akkor még csak kislány volt. Gimnázium után ő is és a fivére, Henry is északra mentek, élték a saját életüket. A húguk, Abigail ellenben otthon maradt, hogy támogassa erős, beszédes, kicsattanó és végtelenül szeretetteljes édesanyjukat. A szívük mélyén Lila és Henry mindig is tudták, hogy egyszer még napirendre fog kerülni a gyerekkorral és kisvárosukkal.

Amikor idős édesanyjuk hirtelen – és gyanús körülmények között – életét veszti a ház mögötti szőlőlugasban, Lila és Henry hazautaznak. Miközben Geneva halálának körülményeit vizsgálják, döbbenetes titkokra derül fény. Ezek alapjaiban rengetik meg a család múltját, további kutakodásra késztetve őket, ami által további életük egészen más irányt vesz.

Beleolvasó

Molyos értékelések

A könyv elérhetőségei

21.század kiadó könyvesbolt Kartonált változat 990 Ft    pk: 1490 Ft
Jóárshop könyvesbolt Kartonált változat 3063 Ft  pk: 1290 Ft - személyes átvétel
Újkönyvek könyvesbolt Kartonált változat 3127 Ft  pk: 1390 Ft
Könyvmarket könyvesbolt Kartonált változat 3218 Ft  pk: 1490 Ft - személyes átvétel
Álomgyár könyvesbolt Kartonált változat 3046 Ft  pk: 1300 FT

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux