Ugrás a tartalomra
x
gyilkosság, krimi, LMBTQ mellékszereplő, magyar nyelvű, regény, skandináv, skandináv krimi, sorozatgyilkosság, svéd szerző, ügyvéd

Könyvajánló: Ann-Christine Hensher - Meleg ​vér

316 oldal Réz és Társa Kiadó Budapest, 2003
Fordította: Miszoglád Gábor

"- El tudnád mondani, mi történt? Semmi mást nem tudok, mint hogy Jerry Hagen megölése miatt hoztak be, és hogy holnap délután lesz a tárgyalás a vizsgálati fogságról. Még nem beszéltem az ügyésszel, de hallottam, hogy ártatlannak vallottad magad. Tényleg ártatlan vagy, Daniel?
- Ulrika, vigyél ki innen! Nem bírom ki tovább bezárva. Nem érted?!
- Hidd el, mindent meg fogok tenni, amit csak tudok. De előbb össze kell szedned magad. Mondd el nekem, mi történt.
- Nem tudom, Ulrika, nem tudom. Csak azt tudom, hogy rohadtul érzem magam, és hogy nem öltem meg senkit."

A svéd írónőnek ez az első regénye. A történet kezdetén lefejezve találnak egy dúsgazdag műgyűjtőt. A gyanú a meleg férfi húszéves szeretőjére, Danielre terelődik. Ulrika, az ambíciózus ügyvédnő kiszabadítja az ártatlanul gyanúsított fiút, és nyomozásba kezd. Ann-Christine Hensher regényének hősnője nem szokványos detektív. Nem hűvös kívülálló, akit csupán a logikája vezérel, hanem hús-vér személyiség, aki nem próbálja elszigetelni a hivatását a megánéletétől. Ráadásul Ulrika nem afféle mindentudó kékharisnya, és még nem is csak szent. Forróvérű asszany, akinek lépéseit – és félrelépéseit – szenvedély vezérli. A Meleg vér különleges krimi, a világot nem szűkíti le a bűnesetre. Megragadóan izgalmas képet mutat napjaink üzlettel, karrierrel, gyásszal, szerelemmel teli világáról.

Beleolvasó

Molyos értékelések

A könyv elérhetőségei

Antikvárium könyvesbolt Kartonált ,antikvár változat 2098 Ft  pk: 1088 Ft - 1588 Ft, személyes átvétel
Líra könyvesboltok Kartonált változat 2098 Ft  pk: 1099 Ft - 1199 Ft, személyes átvétel

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux