Ugrás a tartalomra
x

Könyvajánló: Sturla Pilskog - Pénisz

214 oldal                  Figura kiadó 2022

Eredeti cím: Penis   Fordította : Fejérvári Boldizsár

 

"Manapság sokan inkább Dr. Google-t kérdezik meg az interneten, és csak azután fordulnak hozzám. Ez általában rossz ötlet. A mai információs társadalomnak sok haszna van, ám képes mítoszokból igazságot fabrikálni."

„Isten minden férfit ellátott pénisszel és aggyal, de csak annyi vérrel, hogy egyszerre csak az egyiket használhassa.”
(Robin Williams)

Legendák és az igazság a férfi legfontosabb szerszámáról.

Valóban hét másodpercenként gondolnak a férfiak a szexre?
Miért alszanak el a szerelmesek közvetlenül az orgazmus után?
A potenciának van valami köze a kerékpározáshoz?
Mi a helyzet azzal a férfi G-ponttal?
És végül: valóban számít a méret?

Ha az emberiség annyi figyelmet szentelne a világűrnek, mint a péniszproblémáknak, akkor ezt a könyvet most a Marson olvasnánk...

A pénisz.

Egyetlen más testrész sem vált ki az emberekben annyi szeretetet és gyűlöletet, nevetést és csodálatot, iszonyatot és szégyent. A péniszről alkotott kép korszakról korszakra és kultúráról kultúrára változott, de a szerv elsődleges funkciója harmincezer éve ugyanaz: újabb és újabb nemzedékeken keresztül biztosítja a fennmaradásunkat. Az, hogy ez a feladat örömöt és élvezetet is szerez, tulajdonképpen csak egy bónusz, amelyet az evolúció azért vezetett be, hogy motiváljon bennünket génjeink továbbadására.

Azt gondolhatnánk, hogy egy olyan szervnek, ami ennyi figyelmet kapott, már nincsenek titkai. Ez azonban tévedés. Sok fiú és férfi tapasztalja meg a bizonytalanság, szorongás és félelem érzését, azt gondolva, hogy valami nincs rendben velük, esetleg kilógnak a sorból. Vajon elég nagy-e a péniszük? A herezacskóban lévő golyó egy rákos daganat? Miért vannak nedves álmaink? Meg kell-e borotválkozni odalent ahhoz, hogy szert tegyenek egy barátnőre? És: impotenssé tesz a nadrágzsebben hordott mobiltelefon?

A neves urológus, Sturla Pilskog norvég bestsellere örökre véget vet a zavarnak és a kényelmetlenségnek, segít rendet tenni a férfi nemi szerv ügyében, elválasztva a tényeket a tévhitektől és az ártalmatlan tüneteket a súlyosabb betegségektől. A felhasználói kézikönyv áttekinti, hogy az effajta kérdések hogyan érintették a társadalmat az idők folyamán, szó esik a boszorkányokról és a nemi betegségekről, a méret növeléséről és a vágy fokozásáról, de Napóleon elveszett és megkerült hímvesszőjéről is.

A könyv célja a fölösleges szorongás megszüntetése, s az, hogy a fiúk és férfiak büszkék legyenek a saját testükre. Ebből a könnyen érthető és szórakoztató könyvből megtudhatja, mi a normális, milyen problémákat kell komolyan venni és mit lehet tenni, hogy megszabaduljon tőlük.

Molyos értékelések

Beleolvasó

A könyv elérhetőségei

Újkönyvek könyvesbolt Kartonált változat 2653 Ft  pk: 1250 Ft
Könyvtündér könyvesbolt Kartonált változat 2767 Ft  pk: 1500 Ft
Líra könyvesbolt Kartonált változat 3790 Ft - 32221 Ft   pk: 1199 Ft - személyes átvétel
Könyvmarket könyvesbolt Kartonált változat 2843 Ft  pk: 1490 Ft - személyes átvétel

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux