Ugrás a tartalomra
x

Könyvajánló: Fredrik Backman - Egymás ​ellen

416 oldal                            Anonimus kiadó 2017
Eredeti cím: Vi mot er        Fordító: Bándi Eszter

”Egy nap talán nem lesznek homoszexuális hokijátékosok és női hokiedzők. Csak hokijátékosok és hokiedzők. – A társadalom nem ilyen egyszerű – ellenkezik Peter. – A társadalom? Mi vagyunk a társadalom!”

Van ​egy város az erdő sűrűjében, távol mindentől. Szívós és szorgalmas emberek lakják, akik tudják, hogy az élet se nem könnyű, se nem fair. De bármilyen nehéz idők is járnak, van egy dolog, ami lelket önt beléjük, és elfeledtet minden mást: a hoki.
Az előző szezonban történt tragikus események utáni hónapokban járunk. A két barátnő, Maya és Ana egy eldugott szigeten tölti a nyarat, megpróbálják kizárni a külvilágot, de semmi nem úgy alakul, ahogy remélik. Björnstad és a szomszédos Hed közötti rivalizálás a pénzért, a hatalomért és a túlélésért folytatott őrült küzdelemmé fajul, ami a két hokicsapat egymás elleni meccsén tetőzik. Egy fiatal játékos legféltettebb titkáról lehull a lepel, és a város ismét választásra kényszerül. Azt mondják majd, hogy ebben az évben Björnstadba látogatott az erőszak, bár ez hazugság. Az erőszak már rég itt volt.

A regény önálló folytatása a Mi vagyunk a medvék című, világsikert aratott kötetnek. Viszontláthatjuk benne mindazokat, akiknek életébe Backman remek, éleslátásról és együttérző lélekről tanúskodó történetszövésének segítségével már betekinthettünk. Magával ragadó könyv a hűségről, a barátságról és a mindennel dacoló szeretetről.

Molyos értékelések

A könyv elérhetőségei

Moly bolt Kartonált változat 3383 Ft  pk: 1299 Ft - személyes átvétel
Újkönyvek könyvesbolt  Kartonált változat 2897 Ft   pk: 1230 Ft - személyes átvétel
Könyvmarket könyvesbolt Kartonált változat 2985 Ft   pk: 1190 Ft 
Book24 könyvesbolt Kartonált változat 3025 Ft epub: 1891 Ft  pk: 990 Ft1390 Ft - személyes átvétel
Olcsó könyvek könyvesbolt Kartonált változat 2985 Ft   pk: 1150 Ft 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux