Ugrás a tartalomra
x

Könyvajánló:Kajdi Csaba · Papp Gergő (Pimaszúr)-A ​nagy Cyla-sztori

372 oldal      Helikon Kiadó 2021

"…folyton küzdesz magadban valami ellen, amiről azt gondolod, hogy rossz, meg szörnyű, meg bűn, és akkor jön valaki, átkarol, és azt mondja, dehogyis! Minden rendben és tök jó vagy! Hát ettől érzékenyülök el. Még most is. A szeretettől, hogy mennyire kevés kell ahhoz, hogy az ember megtalálja a lelki békéjét. Más nem kell hozzá, csak szeretet és elfogadás."

"Kajdi ​Csaba János, az ismert modellügynök és rajongott influenszer, Annamária és György második fiúgyermeke 1974. augusztus 31-én született Budapest IX. kerületében…

Na, ez nem egy ilyen életrajzi könyv lesz.

Nem a nagy múltidézős, visszaemlékezős nagy monológok áradata, hanem nagyon is a jelen, persze minden fontos életrajzi eseménnyel átszőve, egy sülve-főve együttlevős, kísérős, követős, belebújós feltérképezés.
Egyfajta road movie, illetve esetünkben inkább road book. Napokat és heteket töltünk együtt itthoni fontos állomásokon és meghatározó külföldi helyszíneken. Például Pesten és Budán, Párizsban és a tervek szerint Nizzában. A könyv megírásának idejére – ahogy azt a korábbi tévésorozatban másokkal is megtette egy-egy napra – Pimaszúr beléköltözik.
Eléggé izgalmas vállalkozás mindkettőnknek. Nyaralunk, bulizunk, főzünk, utazunk. Mindvégig sztorizunk, együtt sírunk és együtt nevetünk, mert közben folyamatosan felidézzük a legfontosabb eseményeket, helyszíneket, barátokat és szerelmeket, élményeket, érzéseket, balhékat, kudarcokat és sikereket. És közben nem fogom véka alá rejteni, milyennek látom én őt – a sokszor kicsit sem könnyű, végtelenül érzékeny és intelligens palit – ennyire testközelből. Miközben persze iszonyú hálás is vagyok, hogy ennyi mindent megtudhatok és elmesélhetek róla.
Mindent, amitől az egyébként vérprofi és olykor kőkemény üzletember Kajdi Csabából mára az ország imádott vagy épp gyakorta támadott Cylája lett.
Arany-drága Követő-rajongó! Kövessetek most minket ezen az olykor felkavaró, de összességében mégis roppant szórakoztató élettörténeti és lelki utazáson.

Vagy ha nem, hát TAKA!"
Papp Gergő – Pimaszúr

Molyos értékelések
 

Beleolvasó

A könyv elérhetőségei

Libri könyvesboltok Kartonált változat:előjegyzéssel rendelhető  Ebook 2639 Ft
Líra könyvesboltok Kartonált változat 4249 Ft  Ebook 2639 Ft  pk:969 Ft
Bookline könyvesboltok Kartonált változat előjegyzéssel rendelhető    Ebook:2640 
Book24 könyvesboltok Kartonált változat 3799 Ft  pk:890Ft-1190Ft

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux