Ugrás a tartalomra
x

Last minute ajándékötletek

Pár nap és itt a karácsony.Ha van,aki eddig nem tudott dönteni,vagy nem volt ideje ajándékon töprengeni,most mutatunk pár, tényleg utolsó perces ajándékot.
Bár szorít az idő,szerencsére már sok minden utalvány formájában is beszerezhető,így kinyomtatva biztos a fa alá kerülhet az ajándék.

Sajnos a pandémia miatt a színházi események is nehézkesebben elérhetőek. Bár az élő előadást nem pótolja,aki nem tudja megtenni,hogy részt vegyen egy-egy előadáson,online szabadbérlettel is élvezheti a különböző színdarabokat,például a Színház tv előadásain.Különféle összeállításban választható: azoknak,akik elsősorban könnyed szórakozásra vágynak, akik a modernebb darabokat szeretik,vagy éppen a nehezebb,elgondolkodtatóbb darabok érdeklik.

Különböző kuponos oldalakon is nézelődhetünk,például az Élménypláza oldalon.Többféle program közül tudunk választani,a helyszíntől, a résztvevők számától,és természetesen pénztárcánktól függően.

Bár lehet furcsa dolog egy fodrászatba szóló ajándékutalvány,de ez is lehet tökéletes ajándék. Például a Budapesten található "BLACK SHEEP BARBER SHOP" üzleteiben.Többféle utalvány közül választhatunk, a szakálligazítástól a hajvágásig.A webshopjukban pedig rengeteg általuk használt terméket is megvásárolhatunk.(Az idei szakálldivatról szóló cikkünkket itt olvashatjátok).

A Citydeals oldalán is rengeteg program közül választhatunk,az egyszerűbbektől az egészen extrémig. 

A Kártyapláza oldalán országszerte megtalálható programok közül választhatunk.

Egy jó könyvvel is mindig örömet szerezhetünk. De ha nem vagyunk biztosak,hogy megfelelőt választunk,egy könyvutalvány jó választás lehet.A Bookline oldalán virtuális utalványt is küldhetünk.

Ha valaki mégis "kézzelfoghatóbb" ajándékot szeretne átadni a fa alatt,és szeretné kicsit feldobni az otthon töltött napokat,szintén gyorsan találhat ajándékot.

A fárasztó év után jól esik egy kis kényeztetés mindenkinek,akár egy pihentető fürdő,vagy  masszázs formájában. 
Különböző masszázsolajakból/masszázskrémekből választhatunk,a célnak megfelelően: találhatunk hidratáló hatásút,relaxáló hatású,vagy akár izomlazító krémeket is.Választhatunk illatmentes,vagy különféle illatosított termék közül.

Jól esik a téli hidegben egy kellemes kádfürdő akár egyedül,akár párosan. Ehhez is választhatunk különféle fürdősókat,fürdőbombákat,fürdőolajokat,ami akár páros ajándékként is kiváló. Itt is többféle termékből választhatunk,legyen a cél akár egy relaxálós este,vagy egy jóleső lazítás.

Aki pedig ettől is bevállalósabb,utolsó pillanatban megrendelhet egy izgalmas társasjátékot.

Érzékek Birodalma társasjáték

Egy izgalmakban gazdag szex társasjáték pároknak, mellyel feldobhatod a szürke hétköznapokat és a mindennapok megszokott rendjét! Exkluzív Érzékek Birodalma társasjáték, rengeteg erotikával megfűszerezve!A játék lényege: Gyűjts annyi érzéki kupont, amennyit csak tudsz, hogy Te kerekedhess felül a kényeztetés Birodalmában! 

Activity Club Edition - felnőtt társasjáték

A játék lényege:
330 izgalmas feladat kártyával és 110 erotikus fogalom kártyával készül.
Erotikus és szleng kártyákat kevertek össze, így nyújtva igazi szórakozást és fokozva az izgalmakat.

AVK: Adsz Vagy Kapsz - felnőtt társasjáték

AVK: Adsz Vagy Kapsz? - felnőtt társasjáték (magyar nyelven): Egy inspiráló, serkentő beszélgetés, erotikus felfedezés és kísérletezés, ami senkit és semmit nem hagy érintetlenül… szó szerint!Bármilyen is legyen a kaland, az biztos, hogy a sejtelmes, erotikus és x-trém játékok a kirobbanó csúcsponthoz vezetnek.

 
FuckMe - erotikus társasjáték szett (11 részes)

Változatos szexi párjátékok egy szettben, melyekkel feldobhatóak az intim együttlétek, megfűszerezhető a párkapcsolat!

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux