Ugrás a tartalomra
x

Könyvajánló: Tira Nael - Moments

868 oldal, Szivárványálom Kiadó 2020
 

"Shawn nem lett nyugodtabb a kapott válaszoktól. Minden jel arra utalt, hogy igenis szerelmes. Hogy szíve rátalált választottjára, lelke a másik felére. Félelmetes érzés volt. És egyre kevesebb esélyt látott rá, hogy elmúljon. Egyre jobban beleélte magát, feltehetően teljesen hiábavalóan.
De ez az érzés legalább annyira csodálatos volt, mint amennyire félelmetes. Kínzóan, fájdalmasan édes gyönyör. Ha megkapta a férfi tekintetét, ha kiérdemelte az oly ritka mosolyok egyikét, a fellegekben járt, akkor is, ha úgy vélte, soha semmi nem lehet köztük.
De amikor egyedül maradt, amikor nem lehetett a közelében, és nem akadt már semmi, amivel lekösse magát, amikor úgy érezte, bármit is tesz, felemészti a beteljesületlen vágy, akkor számtalanszor feltette magának a kérdést, hogy miért pont olyasvalaki, aki elérhetetlen?
Voltak alkalmak, mikor úgy vélte, talán nem teljesen reménytelen a helyzet. Apró dolgok, a kék szempár egy villanása, egy sejtelmes mosoly, egy bólintás. Nem tudta, igaza van-e, de a gondolat, hogy talán egyszer valóra válhat, amit szeretne, teljesen felvillanyozta.
Nem kívánt ilyen bonyodalmat az addig nyugalmas kis életébe. Néha arra gondolt, hogy szeretné visszafordítani az időt, és meg nem történtté tenni ezt az egészet. Mégis… Bármennyire is fájt, hogy az érzései nem találnak viszonzásra, nem lett volna képes eldobni magától. A pillanatokért, amikor érezhette a férfi figyelmét, a pillanatokért, amikor elképzelte, milyen lehet vele együtt lenni, a pillanatokért, amikor mert álmodni egy vele közös életről. Mert ezek a pillanatok a csillagok fölé emelték, és ő szeretett lebegni.
Aznap éjjel ismét vele álmodott, de most valahogy más volt, mint eddig. A tudat, hogy talán mégis lehetséges, sok mindent megváltoztatott. Már nem valami teljesen távoliról és elérhetetlenről volt szó."

Egy szerelem története.
Lehetne szokványos szerelem is, mégsem az…

A tizenhat és fél éves Shawn beleszeret az angolirodalom-tanárába. Érzései viszonzásra találnak, és úgy tűnik, a kettőjük közt szövődő szenvedélyes kapcsolat a férfi zavaros múltjának árnyai ellenére is képes mindent és mindenkit legyőzni. Amíg a sors nem szembesíti őket a ténnyel, hogy léteznek legyőzhetetlen akadályok…

Létezik élet a szerelmen túl?

Molyos értékelések

Beleolvasó

A könyv elérhetősége:

NewLine Könyvkiadó  Kartonált változat 5990 Ft   pk: 1345 Ft
Szivárványálom Kiadó Kartonált változat 5510 Ft   pk: 1070-1790 Ft

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux