Ugrás a tartalomra
x
""

Férfiak vertek össze egy leszbikus párt, mert nem volt hajlandó csókolózni a szórakoztatásukra

Az eset késő éjjel történt egy londoni buszon történt, amelyen az uruguayi Melania Geymonat és egyesült államokbeli barátnője, Chris éppen hazafelé tartott. Az egyik első ülésen ültek, élvezve az onnan nyíló kilátást.

Egyszer csak egy fiatal férfiakból álló csoport jelent meg mögöttük, akik követelni kezdték, hogy csókolózzanak, és durva, szexuális jellegű kézmozdulatokkal mutogattak nekik.

A pár próbálta elkerülni a konfliktust, kérték a zaklatóikat, hogy hagyják őket, de eredménytelenül, aztán egy húsz és harminc év közötti férfi különféle tárgyakkal kezdte dobálni őket.

„A következő, amire emlékszem, hogy Chris már közöttük van, és ütik-verik. Próbáltam kihúzni őt közülük és megvédeni, erre engem is verni kezdtek” – idézte a Melaniát a Metro című brit újság, amely képeket is közölt a véresre vert nőkről. „A ruhám és a padló is csupa vér volt” – mondta az uruguayi áldozat, aki szerint a támadók legalább négyen voltak, és ki is rabolták őket, mielőtt elhagyták a buszt.

Melania februárban költözött Londonba, most a diagnózisra vár, hogy eltört-e az orrcsontja.

„A legjobban az dühít, hogy az efféle erőszak már teljesen általános lett, ezért néha egy megvert, véres nő látványára van szükség ahhoz, hogy egyáltalán elérje az ingerküszöböt. Több barátom is van, akiket csak azért vertek meg, mert melegek” – nyilatkozta.

Forrás: 24.hu

Borítófotó: The Telegraph

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux