Ugrás a tartalomra
x

Imádja az Internet a két Elton John duettjét

Elton John hétfőn a hivatalos YouTube-csatornáján tett közzé egy felvételt, amelyen a róla készülő életrajzi film, a Rocketman főszereplőjével, Taron Egertonnal közösen adja elő a Tiny Dancer című dalát, írja az Index - Cenematrix.

Még meg sem száradt a tinta a Bohém rapszódia bevételéről szóló csekkeken, már bejelentkezett a sikert nyíltan lenyúlni kívánó Elton John-életrajz.

A Queen-film sikerén felbuzdulva az ugyancsak nyíltan meleg Elton Johnról is zenés életrajzi film készül, amelynek főszerepét a Kingsman és az Eddie, a sas sztárja, Taron Egerton kapta meg, aki maga énekli a zenész dalait a róla szóló filmben.

Taron Egerton aztán az Elton John által létrehozott AIDS-alapítvány Oscar-közvetítésén is részt vett, ahol az este egy pontján a házigazdával adott duettet. A filmbeli és a valódi Elton John előadásáért azóta valósággal meg van bolondulva az internet.

A Rocketman rendezője egyébként az Eddie, a sast is készítő Dexter Fletcher, aki a Bohém rapszódiát is befejezte, miután a szexuális zaklatással és nemi erőszakkal vádolt Bryan Singer eltűnt a forgatásról.

A film június 6-tól látható majd a magyar mozikban.

Forrás: Index - Cenematrix

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux