Ugrás a tartalomra
x
""

A Kszi, Simon Bram-je meztelenül pózolt a fürdőszobatükör előtt

Keiynan Lonsdale pikáns fotóival a január már kismiska. Jóllehet, elmúlt a karácsony, a kedves mosolyú színész mégsem fogyott ki az ajándékokból.

Januárban mindenki megfogadja, hogy lead pár kilót, új diétába kezd, elmegy sportolni… Nos, Keiynan Lonsdale lehet a példakép, hiszen hétfőn (január 7.) meglepte a világot a kvázi spontán elkészített meztelen és kellemes bizsergést indukáló fotóival. És hát, abszolút semmi okunk nem lehet a panaszra, ahogy rajta sincs egy deka felesleg sem.

Kszi, Simon. <<== nézd meg a filmet. Keiynan Lonsdale és Nick Robinson. (Fotó: BOYS4ME)

A 27 éves charmeour – aki 2017-ben vállalta fel magát, amikor még a Flash – A villámban játszott – elmagyarázta, a közösségi oldalak megfosztják őt attól, ami vágya szerint lenni akarna. Tavaly is megosztott hasonlóan „leleplező” fotókat, s az ausztrál színész őszinte kommentet fűzött a fotókhoz. „Miért vélik sokan úgy, hogy helytelen, ha nem viselünk ruhát? Keveset tanítottak erről, és arra neveltek minket, hogy szégyelljük magunkat, eltakarván testünket.”

Azzal folytatta, hogy:

„Nem számít, hogyan nézünk ki, legbelül sokan rosszul ítélik meg a testüket. Mert azt mondják, meg kell felelniük, ha túl akarnak élni valamit, ha dolgoztatniuk kell, ha a társadalom szemében megbecsült polgár benyomását akarják kelteni. Akkor a meztelenkedést el kellene rejtenünk a világ elől. Ez a sz.rság odab.szott nekem. Ma már nem vagyok olyan merész, hogy nyilvánosan meztelenkedjek lol, egy nap talán megmutatom, hogy elegendő ráfordítással nekem milyen testem lehet – és az majd jó érzéssel fog eltölteni.”

Minket is, Keiynan…

(The Attitude Magazine)

A borítókép forrása: The Italian Reve  p o n t  c o m




Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux