Ugrás a tartalomra
x
""

Sam Smith cameózik a Négy esküvő és egy temetés folytatásában

A BBC rendelte be a jövő évi Red Nose Day-re, március 15-ére a sequelt, ami a Red Nose Day and a Wedding címet viseli majd, és az 1994-es kult romkom főszereplői, Andie MacDowell, Hugh Grant és Kristin Scott Thomas is feltűnik a rövidfilmben. Az alkotók is a színészek is izgatottak, hiszen ahogy nyilatkozták korábban: „nagyon jó móka lesz kitalálni, mi is történt a karakterekkel az elmúlt 25 évben”.

A Red Nose Day (pirosorrú nap) egy jótékonysági adománygyűjtő akció az Egyesült Királyságban. Ez ebből befolyó összeggel az afrikai rászoruló gyerekeket támogatják, és brit hírességek, színészek, énekesek vesznek benne részt.

Az nyíltan meleg Sam Smith is ki akarja venni a részét a jótékonykodásból, ezért elvállalt egy cameószerepet a Négy esküvő… folytatásában. Ő és zenésztársai lesznek Alicia Vikander (A dán lány => itt megnézheted) és Lily James (Mamma Mia! – Sose hagyjuk abba) leszbikus esküvőjének bulifelelősei. Az is ismert, mit fog előadni Smith: a Chapel of Love-ot, ahogy azt Elton John énekli (az eredeti verziót a The Dixie Cups adta elő)

„Több, mint boldog vagyok, hogy részt vállalhatok a jótékonykodásban, és ennek az ikonikus mozinak a folytatása jó indok volt”, mondta Smith. „Nem lesz jelentős szerep, de a nézők nem fognak elmulasztani.”

Smith legutóbb a BBC tegnap debütált, sírós nyuszis minisorijának, a Watership Down-nak írta a betétdalát, Fire On Fire címmel.

(Gay Times)

Lancois

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux