Ugrás a tartalomra
x
""

Dominic West szerint a transznemű katonának, Hannah Grafnak kellene eljátszania James Bondot

A színész a legmagasabb rangú transznemű brit katonát szeretné viszont látni a vásznon a titkosügynök szerepében.

A szigetországi charme-os aktor (akit többek között az HBO Drót című kultsorijából, illetve A viszony című „sokcsókos” szériából ismerhetsz) azt mondta a The Sunday Times Magazine-nak adott interjújában: „Ő egy szép lány, akiből igenis lehetne Bond… Azért is kellene egy transznemű Bond, mert sok transz ember szolgál a seregben. Ez valójában egy briliáns ötlet.”

Graf egyébként a Királyi Villamos- és Gépészmérnökökkel karöltve szolgál. 2013-ban vállalta fel magát transznemű nőként, és azért is, mert ő volt (és ezek szerint jelenleg is) a legmagasabb rangú transznemű katona a Brit Hadseregben.

Dominic West és partnere, Ruth Wilson (középen) A viszonyból

Persze, reagált is West kijelentésére, hízelgőnek találta.

„Nem hiszem, hogy egyhamar színésznővé válok, de annak sincs semmi oka, miért ne lehetne egy transznemű Bond” – mondta. Hozzátette azt is: „túl sok férfi” van a hős szerepekben.

West akkor találkozott Graffal, amikor a hölgy férjével, Jake-kel karöltve megnézte a Colette című kosztümös genderfilmet, amiben a színész Keira Knightley férjét alakítja.

Hannah és Jake

Hannah idén kelt egybe a színész Jake Graffal, akivel már régóta alkottak egy párt. Esküvőjük a Disney tematikát követte, és Chelsea-ben tartották meg. „A szertartás teljes mértékben varázslatos volt, és a történelmi Chelsea városházán tartottuk. Ott voltak a legszűkebb családtagjaink és minden barátunk.” – nyilatkozta Jake korábban a PinkNews-nak. „Hannah ruháját a díjnyertes tervező, Ian Stuart keze dicséri, engem pedig a top stylist Joe Woolfe öltöztetett fel, aki többek között Benedict Cumberbatch-nek is tervez ruhákat.

Hannah is káprázatosan festett a nagy napon. „A ceremónia mesés volt, és üveget törtünk a lábunk alatt az egymásnak tett fogadalmunk után, követve zsidó örökségemet.”  mondta.

Ők ketten reményt adnak a brit transznemű embereknek, hisz megtalálták egymásban a szerelmet.

„Amikor elkezdtem a nemátalakító műtétek sorát, az aggasztott leginkább – és szerintem Hannah-t is –, hogy sosem találom meg a szerelmet, mert szerintem a transz emberek csúnyának érzik magukat, és a szerelemre értéktelennek… Szóval, ha mi a transz emberek egy új generációját arra inspiráljuk, hogy keressenek párt maguknak, ez egy óriási megtiszteltetés, és olyasmi, amire büszkék lehetünk.”

(PinkNews)

 

Lancois

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux