Ugrás a tartalomra
x
""

Új fotósorozat a lábfétis kedvelőinek

Minden szépérzékű ember figyelmét felkelti ez az új fotósorozat, ami bővelkedik csuda izgató férfilábakban – persze, tulajdonosaikkal együtt. Lábfétis kedvelői, dúskálhattok a jóban!

A BIG FOOT projekt nemcsak fotográfia, hanem művészet és misszió a fétiskedvelők számára. A brazil fotós, Tarcisio Generoso álmodta meg a képeket. A fotók kifejezik az erotikát, a dominanciát, az alárendeltséget és a lábimádat keltette gyönyöröket – mindezt az egészséges fantáziáért.

A fotókat természetesen meg is lehet rendelni fotókönyv formában. (lásd a zöld linket)

„A fotók elkészítése több, mint négy évet vett igénybe, ez alatt bennem is egészen különleges érdeklődés alakult ki eme testrészünk iránt. Sosem gondoltam volna, hogy egy nap majd a láb hoz izgalomba. Őszintén szólva, hezitáltam, amikor belekezdtem” – vallotta meg a fotós.

Körülbelül 50 brazil férfit fotóztak le lábukkal előnyös pozícióban, beleértve modelleket, színészeket, énekeseket, és néhány olyan pasit, akiket azelőtt még sosem fotózott senki.

Ahogy teltek az évek, a fotós egyre jobban ráérzett a jóféle beállítások nyálcsorgató ízére. Mi most csupán két fotót közlünk, de a művész nevénél belinkelt Instagram-fiókjában 2000-nél is több gyönyörű képet találtok.  

(OUT BUZZ)

Lancois

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux